Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Equestria Girls (https://bronies.cz/Forum-Equestria-Girls) +--- Téma: Equestria Girls: Rainbow Rocks! (/Vlakno-Equestria-Girls-Rainbow-Rocks) |
RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Terodeness - 02.04.2014 @Jadus: Ale já přišel pro ten kaviár a langusty na medu. Protože jsem je předtím dostal. Proč nazívám EqG II kekelem? Protože: 1. Viděl jsem ty upravené (pomalované modely). Kdybych se s takovým oc kdekolik prezentoval dostal bych takovej kartáč, že bych si mohl hledat novej fandom.. 2. Viděl jsem Intro. A i když nejsem profík přes hudbu troufnu si říct, že Rock != dubstep. 3. Viděl jsem již pár filmů s "Rock" v názvu a věřím že i tento film se bude nést v podobném či stejném duchu. 4. Tvůrce mě již trikrát zklamal. Nečekám, že se to po čtvrté změní. To s tou zabijačkou: Fajn můž se vybodnout na animační chyby, obrovské plot holes, memy, zbytečné OC, nesmyslný příběh, ale jak mám ignorovat to co hejbe s dějem a podstatně mění mlp universe? RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Martin - 02.04.2014 OT: (trochu pozdě reaguji na staršího Jamise) (02.04.2014, 15:19)Terodeness Napsal(a): 1. Viděl jsem ty upravené (pomalované modely). Kdybych se s takovým oc kdekolik prezentoval dostal bych takovej kartáč, že bych si mohl hledat novej fandom.. Není to tak dávno, co lidi tvůrce div neukamenovali, když použili v OC křiklavé barvy nebo nedejbože černou (a tvůrci FIM nasadili Sombru) a nebo barevný přeliv (a tvůrci FIM nasadili Rainbow Power) Uvidíme, jestli bude DA plný poníků s tetováním všude možně, až EqG2 vyjde. Ale za sebe nemůžu říct, že by se mi ty panenky vysloveně nelíbily. Navíc mi něco připomínají, ale za boha si nemůžu vzpomenout co. Pokud jde o děj, já doufám jen v jedno: hlavně ať to není nic jako Sailor Moon křížená se Sonic Underground, a budu uspokojen (to asi dělají ty boty) Jo, a k té připomínce, že to připomíná situaci před prvním EqG: nikoliv To bylo proti tomuhle slabý čajíček (tady jedeme už ve vyšším levelu - v guláši). Občasná výměna názorů (flame war) jednou za čas ale možná není na škodu. Člověku to alespoň připomene, jak se ne/chovat v meziobdobí. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Azuliana - 02.04.2014 (02.04.2014, 15:58)Martin Napsal(a): Ale za sebe nemůžu říct, že by se mi ty panenky vysloveně nelíbily. Navíc mi něco připomínají, ale za boha si nemůžu vzpomenout co. No mě osobně to připomíná Jem and the Holograms. Rozkošně naivní (a své době poplatný) pokus Hasbra konkurovat Mattelu z 80. let. http://en.wikipedia.org/wiki/Jem_(TV_series) RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Martin - 02.04.2014 Hm, to asi nebude ono.. vůbec mi to nic neříká. Ale pokud jde o podobnost s EqG2.. pak že v USA neumí recyklovat RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - RadlanJay - 02.04.2014 (02.04.2014, 13:07)Jamis Napsal(a): Uvedl jsem někde, že mě máte nechat na pokoji? Neuvedl, ale já mám tenhle pocit celkově z komentů některých tady. Za to se omlouvám. A co se týče trailerů, tak u prvního filmu byl z mého pohledu trailer lepší než ve výsledku film. Pochybuji, že to podruhé bude jinak. (02.04.2014, 13:07)Jamis Napsal(a): non-ot: když už hodnotíte film/seriál podle traileru... zkuste porovnat svoje dojmy z trailerů na jiná díla, případně intro/demo počítačových her a jejich plné verze. Taky pokaždé odrážely "v plné verzi" přesně to, co slibovaly? Ne, nikdy. V naší době se většinou do trailerů dává to nejlepší, a to nejhorší schovává, takže po shlédnutí traileru/dema je člověk zklamaný. Kdo se učastnil Dark Souls II hype trainu, ví o čem mluvím. Ano, člověk může být překvapeny. Třeba takový Noe byl docela koukatelný, i když mě trailer moc nenadchnul. Ale tam jsem dopředu věděl, že jdu na Aronofskiho film, takže jsem překvapen nebyl. Jestli budou EQG dělat stejní lidé jako minule, tak to má u mě ortel podepsané předem. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - xsoft - 04.04.2014 Co si myslim o cele tehle diskuzi: Jako fakt. Mlatite prazdnou slamu. Ja si jen uzivam jizdu a sleduju cool serial/film. Ale kdyz vas to bavi, nenechte se ve vasnicich diskuzich a kritikach rusit. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Žeryk - 04.04.2014 Jak říká xsoft, nevím proč jen nesledujete, ale pořád jen hledáte chyby. Jinak, k tomu videu s Vinyl, zajímalo by mě u koho si nechali dělat tu hudbu, protože se mi líbí jo a je fakt že je třeba Vinyl oproti Celestii tak malá ? Jakože velikostně, to pak Scoot musí být úplně maličká RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Martin - 04.04.2014 (04.04.2014, 16:45)Jeryk Napsal(a): Jak říká xsoft, nevím proč jen nesledujete, ale pořád jen hledáte chyby. OT: Já třeba nepochopím, že na sebe dospělý chlap vezme růžový kostým a vyrazí na ulici, a ještě z toho má radost. Nebo si vyplní všechny poličky figurkami ze seriálu a rád se na ně kouká (při nejmenším). Vy zase nechápete, že mě třeba hledat chyby děsně baví. Důležité je, že je pro nás všechny seriál FIM zdrojem radosti, no ne? RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Žeryk - 04.04.2014 True story bro, stěmi růžovými kostýmy máš pravdu taky to nějak nechápu Jako, mě ty vaše kritiky jsou celkem ukradené, ale prostě se směju jak se snažíte to odborně zhodnotit nemyslím to ve zlém RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - ithil - 04.04.2014 Chlap nejsem ale v divných hadrech občas chodím. A co mi to přináší? Líbím se tak sama sobě a je to pro mě způsob vyjádření. Pokud je pro tebe rejpání se v hovnech způsob vyjádření a užiješ si to, tak tvoje věc. Jen si myslím že jsme si tu už pěkně zashitstormili a je čas to ukončit a smířit se s tím že někomu se seriál líbí tak jak je a někomu ne. Není třeba tlačit ty samý kecy furt dokola. |