![]() |
Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Grand Theft Auto V a starší díly GTA (/Vlakno-Grand-Theft-Auto-V-a-starsi-dily-GTA) |
RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Divočák - 19.04.2015 Intrix: Kup si to v krabicovce a máš od steamu klid. Já jedu nesteam verzi a jsem plně spokojen. Koukám že to teda plynule rozjede i ubohá HD6670 na které by to správně ani jet nemělo RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Intrix - 19.04.2015 Krabicovku se mi moc nechce kupovat. A halvně doufám, že půjdou naimportovat savy. Mám nahráto ~14 hodin. Nechci hend začínat od začátku. Jinak já hraju na high s gtx 460 1GB ram. Přes nVidia experience mi detaily ve hře zabírej 2GB, sice se to občas trochu kouše, ale hratelný to je. průměr je 30 FPS, s optimálním nastavením podle hry 50 FPS. RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - DaveL - 20.04.2015 (19.04.2015, 08:12)Intrix Napsal(a): Taky ještě někomu hra padá, když chce zamířit v autě a nemá vybranou žádnou zbraň? (19.04.2015, 20:17)Intrix Napsal(a): Tak jsem dohrál, hra mi vždy ve stejné místě spadne. Tohle je známý bug u cracklých verzí. Jako bonus, dnes přestal fungovat V3 crack. Člověk si musí nastavit systémový čas zpět na 16.4. a dělat to do té doby dokud nevyjde crack nový. RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - DaveL - 20.04.2015 (19.04.2015, 21:57)Intrix Napsal(a): Krabicovku se mi moc nechce kupovat. A halvně doufám, že půjdou naimportovat savy. Mám nahráto ~14 hodin. Nechci hend začínat od začátku. Jinak já hraju na high s gtx 460 1GB ram. Přes nVidia experience mi detaily ve hře zabírej 2GB, sice se to občas trochu kouše, ale hratelný to je. průměr je 30 FPS, s optimálním nastavením podle hry 50 FPS.Savy přesouvat jdou. To hraješ s GTX460? jaký máš nastavení? já s 6850 (což je ekvivalent 460ky, ale mám ji kvůli ey eyefinty) jedu 40+fps na low detaily (s population density na max), ale když dám lepší textury nebo ostatní kraviny, tak GK se začne přehřívat a po pár hodinách mě zdraví BSOD z přehřátí.. RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Intrix - 20.04.2015 Už jsem hru koupil a právě reinstaluju. Zítra dám vědět to nastavení. RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Divočák - 22.04.2015 Intrix: Už jsi se opozdil ![]() ![]() RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - ColdFire - 22.04.2015 gta online je rozhodně skvělé, kromě toho že se jednotlivé "mise" načítají hrozně dlouho. RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Mino - 23.04.2015 Ja furt hram singluz by som siel na multak RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - Intrix - 23.04.2015 Příběhovou linii mám skoro dohranou, tak napíšu nějaké zhodnocení. Věci co se mi na hře líbí:
Co se mi na hře nelíbí:
RE: Grand Theft Auto V a starší díly GTA - DaveL - 23.04.2015 (23.04.2015, 20:56)Intrix Napsal(a): 1. Stačí si zvednou Population density na max (nemá ani moc vliv na paměť nebo FPS) a vozidel i obyvatel přibude. Traktorů jsem viděl hromady v Sandy Hills, zejména na polích a vlaky jezdí stále dokola po své trase. Viděl jsem ho párkrát, zejména tam u Groove street. 2. Zase, pop density. I já jsem se divil jak tam nikdo moc není s minimálním nastavením, teď jsem experimentoval kam až mohu zajít v poměru detaily/hratelnost. Pop density na max a pop variety na půl a ve městě je živo a na dálnicích je narváno. Policajty ovšem jsem neviděl ani na obchůzkách ani jako hlídky v autech. Mám pocit že tam nejsou prakticy vůbec jako kdysi. Semtam nějaký vrátný co vypadá jako policajt, jinak spíše (doslova) zevlují u policejních stanic. Stačí ale malý "přestupek" a pár metrů od sebe máš několik hlídek v autech a navíc sirény se ozývají z míst kde ani jedno auto není. 3. Ano, taky mě děsně vadí pokud mám např. více pistolí tak abych si tu chtěnou zvolil, tak je to docela oser. A hlavně dost dlouho mi trvalo než jsem na to vůbec přišel. Navíc těch zbraní se nedá ani prakticky zbavit. Nikdy jsem zatčen nebyl. Vždy mě odpráskli. |