Hypnotické nahrávky - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Hypnotické nahrávky (/Vlakno-Hypnoticke-nahravky) |
RE: Hypnotické nahrávky - KRAJKHOUR - 13.06.2013 Mam podobny problem nemuzu se plne uvolnit protoze se musim soustredit na preklad ansledne porozumneni nahravky nebo se uvolnim ale nahravku skoro nevnimam. Takze z poslechu nic nemam. Doufam ze se nekdy dockam ceske hypnotycke nahravky. Samozdrejme jsem zvazoval ji vytvorit ale za soucasnych podminek ktere mam nejsem schopen takovy projekt sam dothnout dokonce. RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 13.06.2013 (13.06.2013, 02:41)KRAJKHOUR Napsal(a): Mam podobny problem nemuzu se plne uvolnit protoze se musim soustredit na preklad ansledne porozumneni nahravky nebo se uvolnim ale nahravku skoro nevnimam. Takze z poslechu nic nemam. (12.06.2013, 20:57)Linnist Napsal(a): já to zkusila... no žádná změna... možná to bude tim že angličtině když takhle někdo mluví moc nerozumim A zkoušeli jste si nejdřív přečíst text těch nahrávek? To by mohlo pomoct. RE: Hypnotické nahrávky - Anemonis - 13.06.2013 Tak já zatím zkoušel jen párkrát Twilight Induction z prvního příspěvku. Už jsem cítil kopyta, kratší a jinak "postavené" nohy, protáhlý čumák, zvětšené oči, částečně i hřívu, špičaté uši a magická vlákna v hlavě. S rohem mám pořád problémy a viním z toho hlavně tu angličtinu. Nahrávku jsem párkrát poslouchal nanečisto, takže vím, o čem mluví, ale přesto to není to samé jako tomu okamžitě rozumět. Nějak mi jazykové centrum v mozku nefunguje tou rychlostí, jako v plně bdělém stavu. Navíc, když se opravdu hodně uvolním, tak stejně, jako se neobtěžuju ani pouhou myšlenkou na pohyb, se neobtěžuju ani si to překládat. Jen vnímám tok řeči a nanejvýš se chytnu nějakého slova a pomyslím si: "Teď mluví o rohu a o tom, jak je to úžasné, jak magie šimrá..." Při tom cítím nanejvýš jakýsi tlak na čele, ale zůstává uvnitř hlavy a často se záhy vytrácí. Příště se před nahrávkou pokusím otevřít čakru Třetího oka, třeba to pomůže. RE: Hypnotické nahrávky - BlueBoxDave - 13.06.2013 Já se taky podělím se svými zážitky, dá-li se to tak nazvat. Nejdřív jsem poslouchal ty z prvního příspěvku. Pinkie - po prvním poslechu jsem divně cítil nohy a ruce, a musel jsem se bezdúvodně usmívat. Druhý den, když jsem šel do/ze školy, měl jsem strašný nutkání začít se bavit s cizíma lidma co jsem potkal Po několika dalších posleších jsem začal cítit i uši a ty nohy a ruce už mi vážně připadaly jako kopyta. Pka jsem zkusil Twi - Uši, nohy, ruce - no problem, jinak nic nového. Nicméně druhý den ráno jsem se cítil úplně strašně - obrovský strach, že jsem se do školy vůbec nepřipravoval a to to zrovna byl den ve který se téměř neučíme No a včera jsem zkusil Twi 3.0. Oh my. Ruce, nohy, uši tak jako dřív ale dokonce jsem cítil i roh. Jinak také absolutní uvolnění, větší než obvykle a když začal mluvit o té knihovně... Simply Awesome, cítil jsem absolutní potěšení z tolika knih, dokonce jsem i cítil takovou tu vůni antikvariátů. No, a to je zatím všechno, určitě budu v Twi 3.0 pokračovat RE: Hypnotické nahrávky - ShiroWolfy - 13.06.2013 To jsi šťastný že nemáš větší problémy té verzi Twi porozumět Já zůstanu u té YT verze kterou jsem tu někde postovala 3.0 mě sice vážně uvolnila a spalo se mi pak krásně ale usnu u toho a špatně mu rozumím RE: Hypnotické nahrávky - Kocúr - 13.06.2013 Ja sa bojím to skúšať RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 13.06.2013 Kocúr: Nemáš se čeho bát. Nic na tom není RE: Hypnotické nahrávky - LightDesh - 13.06.2013 (13.06.2013, 07:12)Icazo Napsal(a):jestli máš text,tak mi prosím pošli odkaz.(13.06.2013, 02:41)KRAJKHOUR Napsal(a): Mam podobny problem nemuzu se plne uvolnit protoze se musim soustredit na preklad ansledne porozumneni nahravky nebo se uvolnim ale nahravku skoro nevnimam. Takze z poslechu nic nemam. RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 13.06.2013 Odkaz na co přesně? RE: Hypnotické nahrávky - BlueBoxDave - 13.06.2013 Mám takovou malou otázku, kde najdu Twi 3.0 Induction? Link nefunguje a loop není to pravé |