RE: Ohodnotte avatar nad vami - Discordian - 29.01.2013
Ale tak pánové, pánové. Trochu dekorum, ne?
Co takhle omezit divoké fantazie na "lidské" samičky a ideálně na ty jejichž jméno nekončí na .jpg, .gif, .png, .swf a tak dále a převést dané fantazie do více...privátní konverzační sféry?
RE: Ohodnotte avatar nad vami - KovisCZ666 - 29.01.2013
noooo a nemá se tady sakra hodnotit ten avatar?
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Ravhasin - 29.01.2013
Geeshta, to je Kirito realným jménem Kirigaya Kazuto. Kirito je hlavní postava spolu s Asunou v anime SAO (Sword Art Online)
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Geeshta - 29.01.2013
Ten název znám s poměrně dobrou pověstí. No teď mám rozkoukaný 3 další, ale někdy si na to zkusim najít čas. A nějaká podobnost tam je.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Hotsteppa - 29.01.2013
(29.01.2013, 00:16)Discordian Napsal(a): Co takhle omezit divoké fantazie na "lidské" samičky a ideálně na ty jejichž jméno nekončí na .jpg, .gif, .png, .swf a tak dále a převést dané fantazie do více...privátní konverzační sféry?
Pripomenul si mi článok, ktorý Kiraa nedávno hodil na Ksichtbúk - jeden magazín sa sťažoval, aký je MLP fandom zvrhlý (Rainbow Factory, clopfic a tak), dosť pobavilo
Za Lunu 10/10, no nechaj ju, nech si občas pospí
(29.01.2013, 00:17)KovisCZ666 Napsal(a): noooo a nemá se tady sakra hodnotit ten avatar?
Them are some good hooves d00d.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Ravhasin - 29.01.2013
Musím..zabít Mondrogara! Má obrázek Ahri! I'll kill him in his dream like Nocturne...Afraid of the dark? Ale uznávám, ten obrázek je víc než sexy i když tady není, tak mu dávám 15/1 xD
RE: Ohodnotte avatar nad vami - KovisCZ666 - 29.01.2013
nice luna btw :3
Hotsteppa:Spala. Včera spala, pak jsem ji dopoledne probudil když jsem šel na zkoušky (u druhé zkoušky-mytologie v antickém umění jsem shodou okolností dostal k určení sošku jisté bohyně jejíž poznávací znamení je korunka a půlměsíc. tadá, bohyně Luna , chudák doktorka nepobrala co mi přijde tak vtipné) a teď si hold chce holka trochu užít Brněnského nočního života
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Hotsteppa - 29.01.2013
Čo prosím ťa študuješ?
|