RE: Ohodnotte avatar nad vami - Geeshta - 29.01.2013
Refly si nestěžoval, tak je to v pořádku
RE: Ohodnotte avatar nad vami - DerpingWork - 29.01.2013
Proc mam porad ten divnej pocit ze to neni to co to je (PP).
RE: Ohodnotte avatar nad vami - May - 29.01.2013
Mno.. Refly sem, Refly tam... další postup je jasný:
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Geeshta - 29.01.2013
Je to Pinkie s bongem a mnohé to o ní vysvětluje - ptoč se furt směje, proč říka a dělá zvláštní věci, proč toho tolik sní.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Discordian - 29.01.2013
Pokračování podle movu?
someone: Ne, nikdo ti nezakazuje milovat nikoho, jen ber trochu ohledy na nás co tak skvělou přítelkyni nemáme a tiše zelenáme závistí pokaždé když někdo začne zacházet trochu více dopodrobna
RE: Ohodnotte avatar nad vami - someone - 29.01.2013
Můj podpis ie podrobný dost...
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Azuliana - 29.01.2013
(29.01.2013, 01:58)Discordian Napsal(a): Starých Řeckých bájí Eduarda Petišky, na které jsem měl ve třetí třídě ZŠ referát
Teď si mě vrhl do dětské nostalgie, to byla za mlada má nej nej nejoblíbenější kniha. O Řecké mytologii jsem věděla první poslední. Pak jsem přesedlala na Egypt, z něj díky šermířům na Kelti, Slovany a Germány a tam už zůstala teď z kamaráda stále tahám na půjčení Eddu a nechce ji dát...
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Discordian - 29.01.2013
Kamarád možná ví proč tak se do toho zažereš, že tě už nikdy nikdo neuzří.
Když mluvíme o dětské nostalgii... my jsme si ve družině v jednom kuse hráli s plastelínou ne Řecké hrdiny Já jsem měl, pokud si dobře pamatuju, Théssea
RE: Hodnocení podpisů. - Geeshta - 29.01.2013
Emo podpisy FTW
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Azuliana - 29.01.2013
Moje nejoblíbenější byla báje o Bellerofontovi... že by zárodek budoucí pegasister už tehdy?
(pro ty, co neví, Bellerofontés je hrdina, který zkrotil pegase)
Uzří, ale nebudu komunikovat. A běda tomu, kdo mě od čtení vyruší! V tomhle jsem trochu jako Twilight.
|