![]() |
Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Zahraniční srazy (https://bronies.cz/Forum-Zahranicni-srazy--71) +---- Téma: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta (/Vlakno-Galacon-%E2%80%93-zahajeni-prodeje-vstupenek-a-spolecna-cesta) |
RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Melgarh - 15.05.2013 Jo fonty to nejsou moje domena, ani malovani atd.. jsem otevren navrhu na nejaky font ktery by se k tomu urcite hodil =) Na druhou stranu se pokusim vzit font z Galacon sity at to ladi ![]() Jinak zajimava vec ohledne Galaconu a financi - zhruba 12000+ EUR ktere se vybrali na tom IndieGoGo je jen zlomek toho co ma celkovy 'Con k dispozici: ![]() Zhruba odhadem 63.150 EUR coz je ~1.6 mice.. jo tohle bude rozhodne epicky! ![]() RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Lyrel Luna Eclipsed - 15.05.2013 jak to teď vůbec vypadá? Mám koupený lístek a nic jiného jsem zatím neřešila a jsem vychaosená - bude bus? Mám někam někomu zapltait nějaké ubytování nebo až na místě v hotelu? RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - KRAJKHOUR - 18.05.2013 Ikdyz mam objednane ubitovani a listek tak me to bouzel finacne nevyslo ![]() nepojedu ![]() RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Lyrel Luna Eclipsed - 27.05.2013 POZOR POZOR mně se taky stahují mraky. Takže ráda někomu zdarma přenechám svůj lístek na galacon, jen budu potřebovat kontaktní údaje , aby se dal přepsat na vás + ubytování v hotelu hned v areálu conu v pohodlné posteli RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - KRAJKHOUR - 29.05.2013 Ja mam zajem o tvuj listek a mozna i ubytovani. Uz jsem ti psal ohlene toho sz prosim ozvi se jak ses rozhodla. Je to dulezite hlavne jestly mam dal resit vjeci okolo a casu uz moc nezbyva. RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - derpwave - 01.06.2013 Hey, I thought I'd let you know that one of our local visitors bailed out, so we have one free bed (the very last one in the hostel) ![]() Best regards RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Xin - 02.06.2013 We ![]() ![]() RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Xaverius - 14.06.2013 Oh damn. Zrovna když mám peníze na to utrácet za věci, tak je musím použít na shánění bytu a práce v Brně, abych měl jak přežít na výšce. Ain't fair ![]() RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - pidi - 16.06.2013 CESTOVATELÉ POZOR! ![]() Kdokoli kdo si koupíte mezi 17.6. - 30.6. libovolnou ofiko česačku nebo set, vyfotíte se s ním tak aby byla čitelně viditelná účtenka a plácnete se do příslušné sekce fotogalerie na eurobronies.org, můžete vyhrát nejdražší a nejluxusnější vstupenku na Galacon/BronyDays/CrystalFair do Německa/Francie/Finska. Díky Simonthebovi za upozornění, článek na EQD. RE: Galacon – zahájení prodeje vstupenek a společná cesta - Melgarh - 17.06.2013 @Pidi: Vypada, ze nakonec potreba te uctenky neni - viz novy prispevek na EuroBronies, lidi postujou jen svoje kolekce Pony Goodies. Ono s tou uctenkou by to bylo asi kdyby ta akce byla sparovana s Hasbrem ale to si nemyslim ze Hasbro jim bude tohle zasvecovat ![]() Uz jenom 45 dni.. maly update od Galaconu: Zeme ze kterych budou ucastnici Galaconu 2013: Austria, Belarus, Belgium, Canada, Croatia, Czechia, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Suriname, Sweden, Switzerland, Ukraine, USA. Par dotazu ode me: - v kolik bude officialni sraz/priprava na odjezd v Praze a z jakeho mista? (jestli si mam planovat prespani v Praze nebo stihnu dojet z Hradce na den..) - Basscanon zabira docela dost mista takze je mozne mit sebou jeden OhMyGosh Velky kufr a prirucni? - Je moznost spani v autobuse jeste dostupna? (kdyby se veci treba totalne pos..., 0.001% pravdepodobnost) |