![]() |
Sbírka pro Lampičku - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Sbírka pro Lampičku (/Vlakno-Sbirka-pro-Lampicku) |
RE: Sbírka pro Lampičku - DaveL - 26.08.2013 (26.08.2013, 20:16)Discordian Napsal(a): Á kašlu na to. Jakýsi štědrý dárce prý poslal deset táců, ale vymínil si s tím neporušitelný slib, že se nekoupí nic jiného než Cintiq, což jsou profi panely za 20k a víc... Což je samo o sobě naprosto šílený, ale tohle je prý jeden z hlavních důvodů, proč to už půl roku stojí. Celkem se prý vybralo něco přes 15k a myslím, že původní plán byl koupit Bamboo Medium, případně nějaký Intuos, kdyby se vybralo hodně. Bamboo Fun Medium se dá koupit za nějaké 4700, což by všechno docela solidně vycházelo. jako vážně... ![]() RE: Sbírka pro Lampičku - Azuliana - 27.08.2013 OT: Pánbůh zaplať, že ke mě se peníze dostaly v pořádku, když jsem byla ve s.abu... RE: Sbírka pro Lampičku - Zmok - 27.08.2013 Jestli je to pravda, tak nezbude než tomu štědrýmu dárci vrátit peníze a pořídit levnější tablet. Jinak se to nikdy nevyřeší. RE: Sbírka pro Lampičku - Mezurashi - 27.08.2013 Já mu napíšu a dám vám vědět ![]() RE: Sbírka pro Lampičku - Sareth - 27.08.2013 Zdravím, ok uznávám svoje selhání (které jsem tu uznal již několikrát). Peníze mám, nemám přístup k účtu, protože jsem ztratil kreditní kartu, během tohoto týdne by mi měla přijít jak karta tak heslo k internet bance které jsem zapomněl a začnu rozesílat peníze zpět, ČÍSLA ÚČTŮ MÁM. V neposlední řadě oznamuji že tohle je naposledy co něco takového dělám, protože se něco prostě zmrví (za tohle může jeden uživatel, kterého zde nebudu jmenovat). Prostě a jednoduše peníze budu rozesílat během tohoto týdne, poslední vyjádření z mé strany k této věci. Jedna věc je na mě házet něco co je má vina, ale vy mě neznáte, tudíž mě nesuďte jen kvůli tomu že jsem něco nezvládl zvlášť když to v přerostlo mnohem větší věc a nakonec se zde objevil trojnásobek peněz než jsem počítal a v té ceně najít tablet prostě nešlo, jen o hodně levnější - čímž bych se vystavil do situace že bych s těma zbylejma penězma nevěděl. Nebo podstatně dražší, i když se i zde hodně lidí nabídlo že je to možné doplatit, ale já z vás ty peníze navíc cucat nechtěl. Další věc byla že se mi o Lampičce donesla nejedna ošklivá informace, v tu chvíli jsem začal shánět veškerá čísla účtů, naštěstí jsem papír s nima našel. Dále proč se to celé prázdniny nehnulo - prostě jsem měl trochu napnutý program, teprve poslední dny mi dovolují dělat věci, které jsem měl v plánu. Na rozumné otázky se pokusím odpovědět. Ještě jednou a naposledy se omlouvám. Sareth RE: Sbírka pro Lampičku - beruskovova - 27.08.2013 Takže jako sorry holka, slyšel jsem drby, a nedokážeme se dohodnout s jedním človíčkem tak máš smůlu a vyřezej si tablet z krabice, jo? ![]() Tohle místo je prostě místo nekonečných možností ![]() ![]() RE: Sbírka pro Lampičku - Sareth - 27.08.2013 Kdyby to byl drb od někoho náhodného apod. ok, ale tohle jsou lidé, kteří nemají proč mi lhát. ![]() ![]() RE: Sbírka pro Lampičku - beruskovova - 27.08.2013 Jsi mistr argumentace, klaním se ti. Vidím že nemohu mít vlastní názor, když jsem se neúčastnila této sbírky ![]() Co když lidi prostě zajímá proč to selhalo? je to velká věc, víš, nemůžeš to říct takhle a myslet si že se nikdo nezeptá. RE: Sbírka pro Lampičku - Zagami - 27.08.2013 Napsal, že na rozumné dotazy odpoví. Tvůj dotaz ani pořádně dotaz nebyl. ![]() RE: Sbírka pro Lampičku - Sareth - 27.08.2013 Reaguji stejnou kvalitou ![]() |