![]() |
|
Místa s Pony goodies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Místa s Pony goodies (/Vlakno-Mista-s-Pony-goodies) |
RE: Místa s Pony goodies - Rai-che - 11.12.2012 V Praze na letišti Václava Havla (Ruzyně pro ty, kdo ještě tápají) mají asi 5 sáčků druhé řady. RE: Místa s Pony goodies - Xeelee - 11.12.2012 (11.12.2012, 22:02)Rai-che Napsal(a): V Praze na letišti Václava Havla (Ruzyně pro ty, kdo ještě tápají) mají asi 5 sáčků druhé řady. Ahoj, já se tam teď nedostanu. Mohl by ses mrknout, jestli tam náhodou nemaj čísla 8, 13 a 21? Nebo kdokoliv jinej? Koupím nebo vyměním. RE: Místa s Pony goodies - Rai-che - 12.12.2012 (11.12.2012, 23:02)Xeelee Napsal(a):(11.12.2012, 22:02)Rai-che Napsal(a): V Praze na letišti Václava Havla (Ruzyně pro ty, kdo ještě tápají) mají asi 5 sáčků druhé řady. Teoreticky se tam můžu stavit znova ve čtvrtek, ale nic neslibuju na tuty, protože i když jsem Pražák, tak je to dlouhá cesta ^^; mít včera peníze, všechny bych koupil a doufal, že je někdo bude chtít. Určitě tam měli 16, zbytek bez kontroly. RE: Místa s Pony goodies - Xeelee - 13.12.2012 Já jinde koupil tři figurky z 2. řady viz 2. příspěvek na týhle stránce. Jestli je někdo chce, tak budou na karaoke party. RE: Místa s Pony goodies - Rai-che - 19.12.2012 Takže vánoční nákupy mám za sebou a zde jsou sondy z OC Nový Smíchov v Praze: Blindbagy 5 řada- HMStudio Hračky a Sparkys - v obou obchodech slušný počet, plné krabice (Hlavně Sparkys) A teď z trochu jiného šálku: H&M dětské oddělení - sponky s příčesky a náplasti (obojí za 100kč) ![]() Tesco dětské oblečení (cena 179,-) ![]() (neodolala jsem a to s Pinkie koupila své sestřenici) a ještě jednou Sparkys ![]() (trochu nevím, o co jde, ale kdyby nebyly tak počmárané, jsou to slušné figurky) Tož tak, bylo by fajn, kdyby H&M udělalo víc věcí s MLP, vypadá to nadějně...
RE: Místa s Pony goodies - Melgarh - 19.12.2012 OMG to je jeden z tech unikatnich kousku, netusis kolik stal? Ty cmaranice se daji odstranit, je to totiz "Paint Your Own" Rainbow dash, kdy si ho muzes premalovat jakc chces, udajne z informaci. Da se z toho udelat taky ta excluzivni Derpy Hooves se skillem =) RE: Místa s Pony goodies - Rai-che - 19.12.2012 (19.12.2012, 20:22)Melgarh Napsal(a): OMG to je jeden z tech unikatnich kousku, netusis kolik stal? Nevim přesně co tím "kouskem" myslíš ^^; Aha, tak to je fajn, mít peníze na útratu, koupim Fluttershy :0 Bohužel na jejich ceny jsem nekoukala... RE: Místa s Pony goodies - Ajdrianpony - 21.12.2012 Mno já sem nejvíce věcí s MlP tématikou našel v obchodním domě Glóbus Olomouc, měli tam dokonce dvě celé bedny Blindbagů a spousty jiných maličkostí RE: Místa s Pony goodies - Flippy - 25.12.2012 (21.12.2012, 19:28)matulo5551 Napsal(a): Inak nejaké miesto v trnave kde sa predávajú BlindBagy? A co Brno ? Nevíte jaký tam je stav BB ?
RE: Místa s Pony goodies - Xeelee - 25.12.2012 (19.12.2012, 20:22)Melgarh Napsal(a): OMG to je jeden z tech unikatnich kousku, netusis kolik stal? Tři nebo čtyři stovky. Teď si nejsem jistej. Před pár dny sem jich několik viděl. (Nebyla by fotka tý Derpy?) Má někdo přehled, jaká je aktuální dostupnost 3. řady blindbagů v Praze? |