My Little Ostrava 2018 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: My Little Ostrava 2018 (/Vlakno-My-Little-Ostrava-2018) |
RE: My Little Ostrava 2018 - Azuliana - 27.08.2018 Stormangels: za to muze Frolda!!! RE: My Little Ostrava 2018 - Fang - 27.08.2018 (26.08.2018, 23:54)FanDroid Napsal(a): Mohu požádat jesti jsou nějaké zaběry a fotky z toho srazuVideo bude, střihávám většinou přes víkendy jen zřídkakdy přes týden (práce). (27.08.2018, 11:27)DanyB Napsal(a): @Fandroid, nějaké fotky ze srazu už jsou na Twitteru: twitter.com/CzequestriaPřesně tak viz Twitter Libuše a twitter Czequestrie. (27.08.2018, 15:08)Stormangels Napsal(a): @Azuliana : Dost jsi mě znervoznila když si se znenadání ukázala Experta přes kabely? Na to tu máme od jisté doby HungZe. RE: My Little Ostrava 2018 - DominikNik - 27.08.2018 Fotky postnu jakmile je nechám vyvolat a naskenuju je jsem zvědav co se z nich vyklube Jinak všem díky za vydařený sraz RE: My Little Ostrava 2018 - Hwězda - 27.08.2018 Můj pohled zkratkovitě. Negativa: * Neohlášení na fórum toho, že páteční posezení, které původně mělo být, se ruší a že každý má svůj vlastní program. Ne, fakt nestačí změnit jenom první příspěvek. * Toto mám sice z druhé ruky, jelikož jsem na té hře nebyl, ale ta geolokačka byla totální fejl, co jsem od druhých slyšel. * Opravdu musíš cpát tu Lisu všude? Když jsem se bavil s různými lidmi, tak se jim tento fakt taky nelíbil. Pozitiva: * Megavelká účast i přes fakt, že v Ově stále doposud nemáme malé srazy. * Fakt, žes to dokázal uspořádat sám. Sice jsi měl ještě Mysteryho na pomoc, ale většina práce spočívala na tobě. * Párty & kocovina. Negativa si očividně uvědomuješ, protože ti to lidi přípomínají. Teď to jen vyladit. RE: My Little Ostrava 2018 - Jamis - 27.08.2018 Geolokační hra že byla fail? Pán je zřejmě težkej fajnšmekr za daných podmínek mi přišla naprosto v pohodě. Co na tom byl ten "totální fejl" že se tak ptám? A že se na sraze objevil ve hře maskot Ostravy? No kdo by to byl řekl, když je hra v Ostravě... nevšiml jsem si, že kromě hry by se maskoti někde objevili (dva plyšáci v hospodě jako "všude" neberu). RE: My Little Ostrava 2018 - sc@lix - 27.08.2018 Co se týče té geolokační hry, tak nejspíše hviezdosz, bude narážet na to, na co si stěžovali někteří účastnící a to bylo, že museli cestou na Slezskoostravský hrad jít po frekventované cestě, kde nebyl chodník, za což, jak už jsem psal, opravdu nemohu kudy je GPS vedla a přesná trasa stanovena nebyla, takže se v klidu mohli vydat po jiné daleko bezpečnější cestě, a také na to, že jsem bod na mapě, umístil doprostřed hradu a tak si někteří mysleli, že mají jít přímo do něho. To byli asi nejčastější výčitky ohledně té hry. Ale to třetí negativum také nechápu. Jedná se o sraz v Ostravě a Lisa je maskot Ostravy, tak to logicky znamená, že ji budu v tomhle ohledu využívat, od toho maskot je, aby byl vidět. Takže tuhle poznámku opravdu nechápu. RE: My Little Ostrava 2018 - Cocodrillo - 27.08.2018 Šlo spíš o to, že existuje jeden vektor a ten byl recyklován (plakát, údajně i podložka pod myš a sklinka - pouze z doslechu, neviděla jsem je). A x lidí vyjádřilo ochotu, že by klidně Lisu nakreslili (a nic by za to nechtěli, jestli je problém v tomhle). RE: My Little Ostrava 2018 - Hwězda - 28.08.2018 @Jamis: říká ti něco nadsázka? Dlouhé měsíce čteš moje příspěvky, ve kterých jako jeden ze stylistických prostředků řeči používám právě nadsázku, někdy to zveličuju až do absurdna. A stejně tak se vyjadřuju na Discordu a též v reálu. Samozřejmě, že to nebyl totální fejl. To by potom vlna kritiky ze strany účastníků vypadala naprosto jinak, než jenom to, že museli jít podél frekventované cesty. To by si stěžovali úplně na všecko. A co se týče toho mého třetího, že té Lisy bylo všude dost – tohle jsem napsal Scalixovi na Discord, když se mě přesně na tohle ptal, ale já odpověděl s trošku menším zpožděním. My Little Ostrava 2018 - sc@lix - 28.08.2018 Omlouvám se, ale tím stylem, jakým si to napsal, mi z toho opravdu vyplynulo především to, že se ti nelíbí, že je Lisa všude, a ne to, že se ti nelíbí, že je použitý pouze jeden vektor, proto jsem zmínil tu narážku na CZQ. Kdyby si to napsal trochu konkrétněji, tak bych reagoval nejspíše úplně jinak. A nevím, kde si přišel na to, že ti cpu do huby, něco co jsi neřekl, napsal jsem pouze svůj názor, který mi vyplinul z toho tvého příspěvku. Proto jsem napsal, že se ti asi také na CZQ nelíbí, že je Libuše také všude. Když využijí tvůj termín, tak jsem to myslel s nadsázkou. Tak opravdu nevím, proč si to zase tak vyhrotil. Moc se omlouvám všem, že si tohle museli vyslechnout. Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk RE: My Little Ostrava 2018 - Jamis - 28.08.2018 @hviezdosz: jistě že nadsázku znám. Říká ti něco nutnost nadsázku odlišit, pokud ji používáš? Tvůj příspěvek žádné výrazové prostředky používané k nadsázce neobsahuje - když nadsázku neumíš používat, tak ji nepoužívej. Mě je jedno, že se jinde vyjadřuješ tak či onak - dlouhé měsíce tvoje příspěvky rozhodně nečtu. A co se týče té "chybějící inovace v grafice maskota", tak z pozice účastníka budu radši, když se investuje čas a energie do inovace a vypilování srazu jako takového, než do stále nových grafických podkladů. |