![]() |
Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina) |
RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 22.05.2013 (22.05.2013, 14:55)NikolPegasister Napsal(a): Moje mamka už si zvykla .. A když se dozvěděla že nějakému Bronymu je např. 20 řekla, že to nemají v hlavě asi moc v pořádku Nikol, a tipujem, že mama si určite rada pozrie napríklad Toma & Jerryho ![]() To len poníci vadia mnohým preto, že sú príliš farební, príliš detskí, príliš (doplň si vlastný dôvod)... Proste sú "iní". RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kocúr - 22.05.2013 Citace:Kdyby 20. Na srazech při svých 26 rozhodně nebývám nejstarší Matka si ovšem myslí že je to v naprostém pořádkuJasné, všetko v poriadku ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Anemonis - 22.05.2013 (22.05.2013, 14:55)NikolPegasister Napsal(a): Moje mamka už si zvykla .. A když se dozvěděla že nějakému Bronymu je např. 20 řekla, že to nemají v hlavě asi moc v pořádku A co je na tom divného? Třeba já jsem tenhle úžasný seriál prostě objevil až ve 23 letech... počkat, vždyť oni ho vysílají teprve třetím rokem, takže o moc dřív jsem ho ani objevit nemohl. ![]() ![]() Moji mamku taky překvapilo, že mezi bronies nejsou výjimkou třicátníci a starší, ale jak říká: "Vždyť je to vlastně docela hezký. Mnohem lepší než kdyby třeba brali drogy..." RE: Co říká na MLP vaše rodina? - NikolPegasister - 22.05.2013 (22.05.2013, 17:08)Hotsteppa Napsal(a):(22.05.2013, 14:55)NikolPegasister Napsal(a): Moje mamka už si zvykla .. A když se dozvěděla že nějakému Bronymu je např. 20 řekla, že to nemají v hlavě asi moc v pořádku Tak,tak RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kovu11 - 22.05.2013 (22.05.2013, 14:55)NikolPegasister Napsal(a): Moji mamku taky překvapilo, že mezi bronies nejsou výjimkou třicátníci a starší, ale jak říká: "Vždyť je to vlastně docela hezký. Mnohem lepší než kdyby třeba brali drogy..." Práve moja mama si myslí že beriete drogy ![]() ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 22.05.2013 (22.05.2013, 18:17)Anemonis Napsal(a): a my budeme pořád, i po letech, "žít poníky" (psát, malovat, skládat hudbu, jezdit na srazy, oblékat se do kostýmů nebo si prostě jen vychutnávat tvorbu ostatních...). Len si to predstav: Starí páni so šedinami a štátnymi zubami, niektorí o paličke, navlečení v kostýmoch Mane 6... Luna ochraňuj ![]() Ale keby fandom naozaj vydržal tak dlho, svedčilo by to o jeho kvalite a sile a určite by začal pútať pozornosť ľudí aj v pozitívnom slova zmysle. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Anemonis - 22.05.2013 Už si to představuju... ![]() (22.05.2013, 18:22)Kovu11 Napsal(a):(22.05.2013, 18:17)Anemonis Napsal(a): Moji mamku taky překvapilo, že mezi bronies nejsou výjimkou třicátníci a starší, ale jak říká: "Vždyť je to vlastně docela hezký. Mnohem lepší než kdyby třeba brali drogy..." Jasně, pustím si epizodu nebo písničku a jsem v rauši... ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Moně - 22.05.2013 (22.05.2013, 18:17)Anemonis Napsal(a): "Vždyť je to vlastně docela hezký. Mnohem lepší než kdyby třeba brali drogy..." Naši, hlavně moje mamka, by si mohli vzít příklad z tohoto výroku. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Xeelee - 22.05.2013 (21.05.2013, 13:29)Dex Napsal(a): Když si mamka všimla mojí blindbagové RD pod monitorem, pronesla nějakou poznámku o homosexualitě... Musel jsem jí vysvětlit, že figurku jsem "dostal od kamaráda" To sis moc nepomoh, co? ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Dex - 22.05.2013 Schválně počkám na její reakci, až se k té RD přidá zbytek Mane6. Teď jen vymyslet výmluvu... ![]() |