Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Technická poradna (https://bronies.cz/Forum-Technicka-poradna) +--- Téma: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše (/Vlakno-Stahujte-si-videa-z-primo-z-YouTube-Jednoduse) |
RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - pidi - 26.01.2013 Tak AVI i MKV jsou kontejnery, takže v nich může více stop audio i video v libovolném kódování. Povinně přečíst první odstavec ---> Multimediální kontejner Pointou je že musíš překódovat stopy (ty budou v nějakém formátu, avi ani mkv není formát). Formát je třeba MPEG1/2/4 nebo H263/H264. Až zjistíš jakého formátu jsou ty stopy, můžu ti poradit víc. Jinak tu budou lítal jen rady typu: Zkoušel jsi tento program? Jo? A šlo to? Ne... RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - RadlanJay - 26.01.2013 V podstatě mi jde o to, aby to jelo z flashky na nové TV ( to 3D dělá zázraky), teď jsem to skusil podruhé a už to jede, uvidím jaký to bude výsledek, nastavil jsem kodek DivX. Předtím jsem formátoval přes Avidemux, ale tam se mi problémově pracovalo s titulky. RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Návštěvník - 26.01.2013 Já používám program s názvem FreeYTVDownloader a jsem s ním maximálně spokojen RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Dumbass_CZ - 27.01.2013 Proč ten návod tak složitě ? To si nemůžeš stáhnout plugin, otevřít si kartu s rozšířením, a jednoduše na tu kartu ten plugin přesunout ? Ale jo. Pokud budete do budoucna instalovat více pluginů mimo market, tak se vypnutí ochrany hodí. Ale dost mě štve, že tento plugin již nepodporuje stahování mp3 (Kvůli šarvátkám s Googlem), takže už jen odkazuje na webove javové konvertory RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - pidi - 27.01.2013 Jojo, tak se to dělalo. Zhruba od loňského listopadu to nejde. Jinak je to zbytečně dlouze rozepsané, což byl ale záměr. Mohl jsem to napsat jednou větou: "Pusťte si chrome s tímhle parametrem a pak vám půjdou instalovat rozšíření stejně jako předtím..." -- Ad MP3. Já stáhnu verzi videa co má co možná největší kvalitu audia (pro YouTube 256kbit AAC), odříznu video a hurá s tím do iPodu. Zároveň to ještě převádím do MP3 se stejným bitrate, pokud to je něco co jde špatně sehnat. Všechno nasypu do jedný složky a pustím skript kterej mi to převede... RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Eryane - 27.01.2013 To jsem tu jedinej kdo používá Torch? (upravený google chrome, řekl bych, podporuje to stahovaní z YB a ostatních serverů jedním tlačítkem a i torrenty a podobné ptákovinky). RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Dumbass_CZ - 27.01.2013 Asi jo ... ale díky za tip. Doteď jsem o tom nevěděl RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - MrFreemanCz - 28.01.2013 Ja použivam Addon do Chromu .. RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Miro - 11.02.2013 Velka vdaka! konecne nemusim spustat downloader cez wine. RE: Stahujte si videa z přímo z YouTube - Jednoduše - Proky - 25.02.2013 Já mam YT download manager. Ten mi to i konvertuje do skoro všech často používaných formátů. |