BUCK 2013 - Prodej listku + spolecna cesta - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Zahraniční srazy (https://bronies.cz/Forum-Zahranicni-srazy--71) +---- Téma: BUCK 2013 - Prodej listku + spolecna cesta (/Vlakno-BUCK-2013-Prodej-listku-spolecna-cesta) |
RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - Melgarh - 08.03.2013 (08.03.2013, 06:06)DoctorPickle Napsal(a): Snad se tam dostanu ale nejdřív si musím zařídit pas Presne tak, ja cestuju do UK taky na obcanku ale pas mam sebou tez, z duvodu krizovych situaci a kradezi abych mel vzdy zalozni cestu zpet. Uz jsem si toho pri cestovani zazil az az a nekdy bych byl rad kdyby bylo mozne mit treba i 4 pasy/obcanky @Midnight: To mas pravdu, koukam na ten bus, je levny ale tech 4-5 hodin navic.. upoceny skla FTW! RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - Corwin - 08.03.2013 Anglie tam je, sice jen částečně ale je. V tomto ohledu bych věřil Midnight, že mi bude stačit občanka RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - MidnightShadow - 08.03.2013 Co se tyka ubytovani, kdyby nahodou, nebude problem. Dum je velky dost a v obyvaku se pohodlne naskladaji na spani 4 lidi i vice. Nebo kdyby nekdo chtel prijet na navstevu tak muze RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - Melgarh - 18.03.2013 Update: BUCK releasnul svoje vlastni video, neni tak cool jako to od Galaconu ale zase ukazuje co se na tom 'conu vlastne deje BUCK tez ohlasil nove "Community" hosty, tady jsou: ClutterVix Cluttershy and Vixlo, a pair of talented brony musicians from Israel and Norway, bringing their sounds to BUCK this year. MasakoX A truly prolific community voice actor, his most notable work being his career with Team Four Star on Dragonball Z Abridged with many other projects besides. Ponyfinder P&P Returning from last year, another Pony-related game that had audiences intrigued, the ‘Ponyfinder P&P’ – or Pathfinder Ponification Pen & Paper RPG, hosted by Co-author Davian. Sketchy Sounds The multi talented Brony from the North, he’ll be bringing his guitar and musical talent to join our musician line-up. BUCK – the card game Not related to the convention, the BUCK card game is an exciting dungeon exploration game by designer Urban Meadows, a true work of passion. Project Awakening Project Awakening will be in attendance, and they’ll be showing off their current big project: “My Little Pony: Rise of the Clockwork Stallions.” Mno.. abych se priznal, neznam ani jednoho, ale coz, je cas je poznat! RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - MidnightShadow - 24.03.2013 Listky na BUCK v prodeji http://www.buckcon.org/ticketsales/ Ale me tam prodavat nejspis neuvidite, protoze 120 liber za listek je dost a momentalne si to nemuzu dovolit. A kdyz si ho budu mosc dovolit, tak uz 100% nebudou :-( RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - pidi - 25.03.2013 Snad příští rok... ...upřímně závidím všem co pojedou RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - MidnightShadow - 25.03.2013 Jeste si to musim rozmyslet. Jesti by se mi prodalo alespon tolik poniku, aby to zaplatilo cestu a naklady na vstupne, tak by to za to stalo. Uvidime. RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - Corwin - 25.03.2013 Kdyby se mi povedlo sehnat peníze na vstup, tak bych se k Tvému stánku rád připojil - vzal bych sebou bronies plakáty Teď ale musím vyhrabat ty prachy RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - MidnightShadow - 26.03.2013 Vyborne. Vcerejsi pad fora smazal moji pracne napsanou odpoved Takze znovu: Bohuzel se mnou muze byt jen jeden clovek jako muj pomocnik, momentalne je to moje draha polovicka, ktera bude fungovat i jako translator Ale musi byt se mnou u stanku, takze zadne velke pobihani okolo. Pro druheho vendora u stejneho stolu stoji listek 30 liber. O plakatech jsem uvazovala, ze bych je pripojila ke svym plysakum, ale musim nahlasit predem co budu prodavat. Mam par favoritu, kterym napisu a pokud by mi byli ochotni poslat sve obrazky ve vysokem rozliseni, necham je tady vytisknout a z vydelku bych si stahla jen tuhle castku. Zbytek by byl jejich. Neslibuju zavratne castky, ale pokud by se povedlo, tak nejaka ta libra by byla. Peclive sleduju zdejsi tvorbu a nejvetsi favorite jsou Legeden, Mao, Baterka a Zmok. Nad par dalsimi uvazuji, ale vzhledem k rozmazlenosti anglickych bronies chci jen to nejlepsi. RE: BUCK 2013 - nyni s Webem - Melgarh - 27.03.2013 FFFFFFFF clovek si vezme na tyden dovolenou a oni hodej listky na prodej. Najde se nekdo kdo by tedy jel a byl tam uz od ctvrtka od vecera do pondeli (odlet)? Standard ticket = 55.00 Liber Summer Celebration patecni "rave = 15.00 Liber Fab After nedelni party s VIP hosty atd.. = 20.00 Liber Letenky uz zdrazili 3600 CZK za zpatecni s Jet2 primo do Manchestru z Prahy, prilet v patek 23. srpna v 11:55 a odlet v pondeli 26.srpna v 17:15. Ubytovani jsem nezkoumal, priblizne 30-40 liber/noc odhadem.. jo levny to vubec nebude. Jestli se najdou nejaci odvazlivci a odvazlivkyne tak dejete vedet co nejdrive, aby listky jeste byli (i kdyz Galacon ty listky taky dlouho udrzel volny ale kdo vi!) |