Bronies.cz
Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb (/Vlakno-Binding-of-Isaac-DLC-Wrath-of-the-Lamb)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Flippy - 10.05.2013

No, tak od toho skořápkáče mi padla Skatole a předtím plno srdíček a díky za rady Twilightsmile

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Alpha - 10.05.2013

Arcade + Lucky foot + Bloody penny/(Habit + Yum Heart) = Win Rainbowlaugh
Pokud vám vypadne ten druhej pytlík (IV Bag), tak na něj funguje taková věc, že pokud budete rychle mačkat Space, tak ho stihnete použít 2x a veme vám to stále jen půl srdce.
Pokud máte věci, které vám dají na čas nesmrtelnost (např. Book of Shadows, My Little Unicorn, The Gamekid), tak je stačí použít a stát u tý blood machiny, tak vám to bude dávat peníze, ale nebude brát srdíčka.

Taky si přidám nějaké své výsledky Twilightsmile
Dohrál jsem celou hru, když jsem jí hrál ještě jako warez. (Měl jsem všechny itemy a secrety). Přes 200x zabitou mámu. [spoiler: Jako úvodní obrázek pak budete mít hodně tlustýho Isaaca? s nápisem Stop playing Rainbowlaugh]

Co se týká mého hraní na Steamu, tak mám:
Odehráno 80 hodin.
73 zabití matky.
100 smrtí (achievement)
190 Itemů
88/97 Secretů

Pokud máte křídla a dostanete do ruky My Little Unicorn/kartu The Chariot, tak ze sebe můžete udělat Alicorna Rainbowlaugh

Nikdy si neberte My reflection + Ipecac Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - DrakeDamage - 10.05.2013

vždy si vemte wiggle worm + quad shot Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Flippy - 10.05.2013

Hraju hraju, a jak říkal MBite, ta hra trolluje Rainbowlaugh, minulé kolo jsem měl plný HP bar a nalezl jsem místnost kde bylo 6 plných srdíček, teď mám půlku a mám u sebe 6 klíčů k ničemu Rainbowlaugh

Edit: 8 Klíčů, žádná nová místnost, žádné HP a předemnou další boss Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - iqww - 11.05.2013

Isaaca som hrával ešte než som si ho kupil na steame,vyhral som ho 13 krát ,chesta a bla bla bla vyhrané vela krát 9/10 challenge hotových a zrazu kúpa nového HDD a + kúpa BoI na steame.Odzačiatku sa mi to tak už nechcelo hrať tak už to tak nehrávam,jakožto hrávam len Dotu.

P.S:Isaac s D20 gg.

(10.05.2013, 22:11)Fun1k Napsal(a): Ono ta hra je jednak velmi random a jednak neodpouští. Rogue žánr je z toho cítit na sto honů.
Arcade room je skvělé místo, pokud mám dost zbylých mincí a nikde není obchod. A ty automaty, co vymění srdce za peníze, vždycky zničím, protože obvykle mám peněz dost, ale ne tak životů.

Najlepšie je gamblovať s "kokosmi" keď ti budú dropovať hearty.Potom v Blood Machine máš neobmedzene vela penazí,dokým sa nerozbije a nevypadne bloodbag/bloodrage?.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Jinolenio - 11.05.2013

Fuuu já nikdy mámu nezabil Rainbowlaugh
Jinak mám jen Isaaca , Eve a Magdalene nebo jak se píše

Nevíte jaká je nejvyšší verze Wrath of the Lambs protože já mám Isaaca stáhnutého a mám v1.48

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - MBite - 11.05.2013

(11.05.2013, 10:06)Jinolenio Napsal(a): Nevíte jaká je nejvyšší verze Wrath of the Lambs protože já mám Isaaca stáhnutého a mám v1.48

WAREZ! UPÁLIŤ! ale nee.. Rainbowlaugh wiki je naj-pomocník: http://bindingofisaac.wikia.com/wiki/Wrath_of_the_Lamb/Version_History

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 11.05.2013

Vidíš, kdybys sis to koupil, toto bys nemusel řešit Rainbowlaugh Steam mě rozmazluje Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Davud - 12.05.2013

Nemusí kupovat řeknu ti moje moto : nekupuj to co si můžeš stáhnout Rainbowwild

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 12.05.2013

Radši už dost, aby se tady nerozjela diskuze o warezu.

Nemám rád, když dostanu charge shots, nejradši mám, když mám vysoký damage a fire rate a ještě k tomu to laserové oko.
Také jsem si všiml, že občas, když jsem už hodně naboostovaný, tak často mi střely nic neudělají. Nevím, čím to je.