Řidiči mezi námi - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Řidiči mezi námi (/Vlakno-Ridici-mezi-nami) |
RE: Řidiči mezi námi - Melgarh - 15.09.2013 Ridicak jsem udelal uz pred 18tymi narozeninami, mam ho uz 8 let. Krom samotne autoskoly ale neridim, ujel jsem tak.. 5 km ? Duvod je jednoduchy, po delsim pobytu v Anglii bych to mozna naboril do nejblizsiho plotu takze bez rekondicek ani ranu RE: Řidiči mezi námi - Dreit - 15.09.2013 Řidičák mám tři roky, najezdil jsem pár desítek kilometrů a "jezdím" tak, že třeba půl roku až rok nic a pak hop za volant a zkusit jestli jsem to nezapomněl Zrovna dneska jsem se s rodiči projel, táta nadává že jezdím moc pomalu a že jezdím příkopem, ale kromě toho a rozjezdů mám pocit, že neřídím až tak špatně Zapomněl jsem dodat: A do 25kW B RE: Řidiči mezi námi - illindor - 15.09.2013 Řidičák mám ale neřídím protože nemám na čem RE: Řidiči mezi námi - Mr.Desolator - 15.09.2013 Papíry mám na sk. B, C+E plus profesní osvědčení (pro ty, co neví, je to něco jako výuční list pro profi řidiče). Pracuju jako řidič z povolání, ročně najezdím cca 60 000 km. K motorovým vozidlům mě to táhlo odnepaměti, takže jsem se za volant dral už od telecího věku. V 15ti mě fotřík naučil řídit. Od 17ti jsem jezdil načerno do školy (a taky mi soused nabídnul, že mi tajně prodá svoje auto. Byl to Citroen BX GTI a doteď lituju, že jsem na to nekývnul). Hned v 18ti jsem udělal řidičák na sk. B a C. Ve 20ti přibylo E a profesák. Kolem těch 20ti jsem měl dost rychlé období, kdy jsem chtěl být mistr světa a ze všech nejrychlejší ("...všichni mě zdržujou, v obci pod kilo nejezdím..." apod.) DíkyCelestii mě to časem pustilo, zůstal mi jen dosti svižný defenzivní styl jízdy. Napáchané škody: přeražený nárazník po střetu se zajíčkem, promáčklý blatník jako důsledek příliš rychlého parkovacího manévru, utržený kryt pod motorem kvůli výletu do škarpy čumákem napřed a naposled proražená pneumatika na návěsu - přehlédl jsem ostrou hranu velkého šutráku, který drze čouhal do cesty. Počet sražených lidí: 0, i když chuť párkrát byla. Počet sražených zvířat: 6, od kuny po vlčáka. Počet udělených pokut: 1, bylo to v 19ti za 115km/h v obci a prachy šly samozřejmě fízlům do kapsy, jinak bych byl bez papírů. Nejvyšší dosažená rychlost: přes 270km/h. Ano, bylo to v CZ. Nejhorší řidičská zkušenost: zabloudil jsem s kamionem v centru Prahy, prožitá noční můra. RE: Řidiči mezi námi - Fast Bolt - 15.09.2013 270? Já jel nejrychleji s tátou vOctavii RS 220, ty jsi jel v čem? RE: Řidiči mezi námi - Mr.Desolator - 15.09.2013 Lehce OT, tudíž spoil RE: Řidiči mezi námi - Azuliana - 15.09.2013 (15.09.2013, 19:34)Mr.Desolator Napsal(a): Nejvyšší dosažená rychlost: přes 270km/h. Ano, bylo to v CZ. Tímhle se mi pochlubil, když mě (tehdy ještě coby spolubydlící) poprvé vezl na výlet Ale je poznat, že už má opravdu najeto a ví, co s autem, takže mu plně důvěřuji, když s ním do auta sednu. RE: Řidiči mezi námi - Fast Bolt - 15.09.2013 Ještě chvíli bys jel a přetočil bys tachometr Ale končím s OT, radši už RE: Řidiči mezi námi - Quint-t-W - 15.09.2013 Oficiálně řidičák mám, z donucení, na druhý pokus (ani nevím, jak se mi to povedlo). Sám jsem jel přesně jednou asi měsíc potom. Od té doby uběhlo 7 let a volantu se úspěšně vyhýbám. Jako řidič jsem jako Fluttershy. Stále nervózní. I učitel autoškoly mi říkal, že každého musí krotit, aby zpomalil, jenom mě musí pobízet, abych na to trochu šlápl. RE: Řidiči mezi námi - Bouri - 15.09.2013 Papíry (B) mám už 6 let (papíry na služební auta asi týden), jsem nekonfliktní, technicky znalej... A ano, umím si vyměnit i blbé kolo u auta. Jezdím s kdejakým osobákem, prostě kam mě posadíte, tím pojedu (ne, HTP Fóbií opravdu ne!). Ale když mě posadíte za volant busu, tak vám taky odjedu. Jinak nejčastěji jezdím auty Opel Corsa B a Pontiac Firebird 3rd gen, přičemž Corsa šla před týdnem na váhu a Firebird mi do "garáže" přibyl před 2 lety. S oběma auty jezdím pod průměrnou spotřebu, ale na druhou stranu nejsem brzda provozu. Policejní kontroly? Vždy jsem vysmátej, že u mě nic nenajdou. |