![]() |
Faster than Light (FTL) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Faster than Light (FTL) (/Vlakno-Faster-than-Light-FTL) |
RE: Faster than Light (FTL) - Discordian - 24.12.2013 Taktika na bossa? OKAMŽITĚ mu sundat rakety ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Alkel u3 - 24.12.2013 Moje nejoblíbenější z lodí, co jsem zatím odemknul je Energy Cruiser. Obvykle stihnu vyřadit protivníkovy důležité systémy dřív, než se mi prokouše zoltanským štítem. Obvykle používám rakety na zničení generátoru štítu nebo jeho poškození, anti-ship drone na doražení štítu a těsně ve chvíli, kdy je štít droplý na 0/1 začnu loď krájet dvěma beam zbraněmi, hezky od generátoru štítu přes zbraňové systémy. To už nikdo neopraví. ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 24.12.2013 Mě Luny vybuchovali už v prvních sektorech ![]() Jinak vždycky na bosse zaměřim jednu zbraň na štíty, druhou na Ionizer a na rakety pustim Mantise, ale největší problém mám, když jsem s Federation cruiserem v tom druhym fightu s bossem a je ten obrovskej nálet dronů a bez cloaku to prostě nedám ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 24.12.2013 Bez cloaku se mi bosse podařilo sejmout jen s Federation Cruiserem, který má místo cloaku monstrózní "You are bucked" laser ![]() ![]() MBite: A souhlasím s vámi, permadeath hře opravdu prospívá, obzvlášť když se k bossovi dá dostat za.. hodinu? Hodinu a půl? Kouzlo je v tom zkoušet to furt dokola s jinými loděmi a jinými eventy ![]() Jo, a kdo z vás to hraje na normalu? ![]() RE: Faster than Light (FTL) - MBite - 24.12.2013 Keranis: ostatné lode nemám ešte odomknuté, veľmi sa mi nechcelo ![]() Fed Cruiser laser je veľmi nápomocný, hlavne proti bossovi. Niekedy je s ním aj sranda: "Aha zostáva im 2hp, dokončím to len obyčajným burst laseríkom..." WHA-ZAAAAM "well... that was overkill... ![]() alebo "vzdávame sa vzdávame" "Ok nechám vás žiť..." WHA-ZAAAAM " uuups, automatický laser... sorry.. ![]() Permadeath je aj v binding of isaac či v nethacku, a dáva to hrám takú zaujímavú hrateľnosť. Jo a slepá ulička, to sa mi zatiaľ stalo iba 3-krát našťastie ![]() Pre nejaký divný dôvod volám Stealth Cruiser Chrysalis... ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 25.12.2013 Tak jsem kvůli odemykání lodí zkusil ten No Rebel Fleet mod a je to neuvěřitelná OP věc a s tím hra opravdu ztrácí, takhle si proletím všechny beacony, vyžeru všechen scrap apod. a už v 2 sektoru jsem vybaven jak v 4. Edit: Jak jsem se teď díval na tuty na odemčení lodí tak mě nejvíc dostalo že když jsem byl u bábrle tak jsem mohl udělat ten quest na crystal loď ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Dex - 25.12.2013 Tak jsem si to dneska poprvé zahrál. Je to zábava, ale po první smrti (zabila mě Rebel Flagship) se mo už nechtělo začínat znova ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 27.12.2013 Dex: Si děláš srandu, to ses na první pokus dostal až k bossovi? Drtivá většina z nás zařvala do třetího sektoru ![]() Jo a na umírání si zvykneš velmi rychle, neboj. A až začneš mít pocit, že ti ta hra začíná jít, tak zapni normal obtížnost ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Tuxik - 27.12.2013 Moje main loď je Stealth, štíty jsou sice trochu problém, ale když už je člověk získá, pak má o obranu celkem postaráno. Navíc se vám nikdy nestane, že byste vletěli do sektoru do kterého nechcete (sviť Sluníčko sviť) ![]() Strategie se mění podle toho, jak dostávám zbraně v průběhu hry, ale zrovna u lodě, která má o zbraň méně si potřebuji sehnat teleportér na finálního bosse. V sortimentu mám beam s podporou zbraní, které alespoň srazí štít na 0 a mohu jím pak volně seknout. Rozhodně nehraju na rakety, ty mrchy vždy dojdou! Na obranu je výborný Defense I., kterým člověk sestřeluje rakety. Ve Stealthu se mi osvědčil 1 bod, který mi bohatě stačí na vyhnutí se nepříjemným útokům. Zkoušel jsem i 2. typ Stealthu. Vyhrál jsem to s ním zatím jen jednou (normál). Největší problém je prokousat se přes začátek, ale když se podaří splašit nějaké zbraně, potom se dají s Glaive Beamem v pohodě ničit i silné lodě. Nejvíce srandy jsem si užil s Fire Beamem se kterým jsem vypaloval celé lodě. Jenom automatickým lodím jsem se musel vyhýbat. RE: Faster than Light (FTL) - Bluepon - 27.12.2013 hra je to super akorát ted už mám tak výkony komp že už mi ani tuhle hru neutáne ![]() |