![]() |
Pragoffest 2014 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: Pragoffest 2014 (/Vlakno-Pragoffest-2014) |
RE: Pragoffest 2014 - Iluzon - 26.12.2013 Na PragoFFest se už moc těším, vyrazím na něj již čtvrtým rokem. Minulý ročník značil výrazný mezník v mé bronyfikaci, kdy jsem se poprvé naživo potkal s bronies poté, co jsem se už podíval na seriál. No a pak jsem poprvé dorazil na DDR-ka a už to jelo ![]() V pony linii plánuji dvě přednášky, jednu na téma zlepšení života poníky (tu mám v podstatě hotovou) a druhou s tématem pony recenzentů a analytiků. K ní plánuji během následujícího měsíce otitulkovat jedno video od každého, o kom budu psát. Do Nightconu budu mít přednášku o mém oblíbeném seriálu Gargoyles. Také jsem domluvil přítomnost pony songů v DDR. A v karaoke, pokud bude ![]() Přednášky nelze přihlašovat bez přihlášení na PraggoFFest, bylo by tedy dobré ubytování vyřešit ASAP. Nebo se už mám přihlásit a společnou místnost řešit následně? Také by se zde mohly objevit návrhy na pony plakáty ke tradičnímu oblepení školy. Můj návrh je Big brother MM Pinkie z Fallout: Equstria. Ta by byla obzvláště efektivní na stropech záchodů a sprch ![]() [spoiler: Mám tomu tedy tak rozumět, že Corwin nestíhá napsat první post nebo že je Tom vedoucí sekce?] Update: napíšu se tedy k Froldovi. Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter RE: Pragoffest 2014 - Frolda - 26.12.2013 Do ubytování jsem napsal Bronies - Michal "Frolda" Frolík. Asi bude důležité to Bronies, ale někdo by měl napsat organizátorům PGF (Nejlépe někdo z orgů od nás), že jsme jakože jedna skupina nebo tak něco. Iluzon: Zase moc bych to s tou Pinkie Pie nepřeháněl. Minulý rok to bylo trochu přeplácané. RE: Pragoffest 2014 - Quint-t-W - 26.12.2013 Zatím se rozmýšlím, na kdy a jak s přespáváním. Pokud bych přijel, tak spíš jen na víkend, popřípadě ten kousek pátku. Přednášet nebudu, nenapadá mě nic, o čem bych dokázal dostatečně dlouho zajímavě hovořit. RE: Pragoffest 2014 - Tom0147 - 26.12.2013 Edit prvního příspěvku. Přidáno info o ubytování. (Pevně doufám, že se mi nerozhodilo formátování. Jedu přes Tapatalk.) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk RE: Pragoffest 2014 - wolfrin - 26.12.2013 Už se těším, a doufám, že se dostavím a poprvé ukážu, tedy až dodělam cosplay bad Trixie i s amuletem ![]() 2. největší sál huh? ten, kdo to zařídil je velké zvíře ![]() PS: aspoň bude 1. akce, kde použiju pořádnou kameru. OT?: ještě někoho zbronifikovat, abych nejel sám. RE: Pragoffest 2014 - Iluzon - 26.12.2013 Ten sál byl už minule. Když se s pony linií šlo za hlavním orgem Vaškem Pravdou, tak se ptal, kolik nás bude. Když se řeklo, že tak stovka, tak prohlásil něco jako: "To známe, máte velké oči a nakonec budete rádi, když se vás sejde dobře deset i s přednášejícím." Jaké bylo jeho překvapení, když se standartní malá třída přeplnila už během Snídaně s poníky. Všichni bronies se poté museli operativně přesunout. Tento rok se tedy orgové už poučili. I když, kdo ví, jestli nakonec nebudeme muset okupovat tělocvičnu ![]() Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter RE: Pragoffest 2014 - Melgarh - 26.12.2013 Mno nakonec to mozna stihnu i v patek, ale az k veceru, po 4 bych mohl vypadnout z Hradce smer Praheee ![]() Cosplay or not to cosplay.. that is the question. Diky Tome za uzasny shrnujici post! RE: Pragoffest 2014 - Iluzon - 26.12.2013 Určitě Cosplay! To je ta nejlepší možnost! Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter RE: Pragoffest 2014 - Frolda - 26.12.2013 Já uvidím, jestli dorazím v cosplayi, na jeden den bych si ho chtěl vzít. Jinak, já jedu od pátku ráno (očekávám, že kolem desáté hodiny tam budu, možná dřív) a skončím v neděli večer. RE: Pragoffest 2014 - kacka0103 - 26.12.2013 Na pragoffest jsem se těšila ale vypadá to tak že moje peněženka ještě po karaoke party nezvládne ![]() Ještě to bude časově kousek po mých narozeninách ,no prostě uvidíme jak to dopadne kdyžtak tak se moc těším ![]() |