![]() |
Scootaloo, odkud pochází - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Scootaloo, odkud pochází (/Vlakno-Scootaloo-odkud-pochazi) |
RE: Scootaloo, odkud pochází - Fun1k - 06.02.2014 Tak mě fanon, že Scootaloo žije v sirotčinci, připadá celkem sympatický, protože feels. Ale v seriálu se objevil dům, ve kterém žije, a vůbec jak sirotčinec nevypadá, takže to jako kánon to neberu. To mi však nebrání mít oddělený fanon. ![]() A co se týče pozadí jednotlivých postav, tak případné seriálové mezery bohatě vyplní sami bronies, Tolkien netřeba. RE: Scootaloo, odkud pochází - Blue Storm - 06.02.2014 Je dobře, že některé postavy nemají úplnou historii. Podle mě je MLP oblíbený i tím, jak si díky tomu, můžeme domýšlet své vlastní představy o daném poníkovi. ![]() A zde je právě na fantazii každého broníka, jakou mu vtiskne historii, zda bude mít či nebude mít rodiče, zda někde má ještě sestru, či je úplně sama. ![]() Když jsem poprvé někde četl o tom, že Scootaloo by mohla být sirotek, vzbudilo to ve mě nad tou klisničkou vlnu emocí. Bylo mi jí hrozně líto, ale prostě mi to s k ní od toho okamžiku tak nějak patřilo a vytvořil si i povídečku o Scootaloo a právě s jejím problémem s rodiči.Scootaloo a hvězdy ![]() Nicméně: Jestli se objeví v MLP rodiče Scootallo, nebo ne? Na tom nesejde. Stále si budeme podle sebe doplňovat ty střípky mozaiky podle toho, jak se nám to líbí ![]() ![]() RE: Scootaloo, odkud pochází - Kenneth - 06.02.2014 Víte co je sranda všiml sem si toho teprv nedávno Ale abych nebyl jen OT.. možná rodiče má jen žijí v CD a jak říkám nejsou pevně definovaní ![]() ![]() RE: Scootaloo, odkud pochází - Rainboom - 06.02.2014 Ehm... otec Rainbow Dash bol ukázaný RE: Scootaloo, odkud pochází - Furry_VlkCZ - 06.02.2014 Fun1k: no on v té epizodě je ten barák docela velkej, ale koukám, že to tu rozjíždíte ve velkým ![]() RE: Scootaloo, odkud pochází - Kenneth - 06.02.2014 RainBoom: Kde? buď su slepý nebo nevím a to sem ten seriál viděl tak 10x RE: Scootaloo, odkud pochází - kosay - 06.02.2014 V epizóde kde RD spomínala na to ako Cloudsdale nedostal hostovanie Equestrijských hier, bol flashback kde stála ako malá na chrbre koňovi s dúhovou hrivou ako má ona, kto iný by to bol než jej otec/nejaký iný blízky príbuzný? Ale pravdepodobne otec. RE: Scootaloo, odkud pochází - Arctic Blue - 06.02.2014 Historie Scootaloo mě taky hodně zajímá. Četl jsem několik povídek a každý autor to řeší docela po svém ![]() Tyhle můžu opravdu doporučit: Three Wishes: The Cutie Mark Crusaders Before They Changed The World Tiny Wings Scootaloo, Where Are Your Parents? I'm Tired Of All This RE: Scootaloo, odkud pochází - Davis Unicorn - 13.05.2014 Kdyby byl rodič RD, tak by to asi věděla, ne? A ne, že ji RD jen má "pod křídly" Mimochodem, ve které epizodě se říkalo, že Scootaloo je z sirotčince? RE: Scootaloo, odkud pochází - wolfrin - 13.05.2014 ehm... V žádným. |