Scootaloo, odkud pochází - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Scootaloo, odkud pochází (/Vlakno-Scootaloo-odkud-pochazi) |
RE: Scootaloo, odkud pochází - Fun1k - 06.02.2014 Tak mě fanon, že Scootaloo žije v sirotčinci, připadá celkem sympatický, protože feels. Ale v seriálu se objevil dům, ve kterém žije, a vůbec jak sirotčinec nevypadá, takže to jako kánon to neberu. To mi však nebrání mít oddělený fanon. Dokud se rodiče Scoots explicitně neukážou, tak nic není jisté. A co se týče pozadí jednotlivých postav, tak případné seriálové mezery bohatě vyplní sami bronies, Tolkien netřeba. RE: Scootaloo, odkud pochází - Blue Storm - 06.02.2014 Je dobře, že některé postavy nemají úplnou historii. Podle mě je MLP oblíbený i tím, jak si díky tomu, můžeme domýšlet své vlastní představy o daném poníkovi. A zde je právě na fantazii každého broníka, jakou mu vtiskne historii, zda bude mít či nebude mít rodiče, zda někde má ještě sestru, či je úplně sama. Když jsem poprvé někde četl o tom, že Scootaloo by mohla být sirotek, vzbudilo to ve mě nad tou klisničkou vlnu emocí. Bylo mi jí hrozně líto, ale prostě mi to s k ní od toho okamžiku tak nějak patřilo a vytvořil si i povídečku o Scootaloo a právě s jejím problémem s rodiči.Scootaloo a hvězdy Nicméně: Jestli se objeví v MLP rodiče Scootallo, nebo ne? Na tom nesejde. Stále si budeme podle sebe doplňovat ty střípky mozaiky podle toho, jak se nám to líbí A já jsem rád za jakoukoli verzi. Ať je Scoot jako sirotek, či nikoli. RE: Scootaloo, odkud pochází - Kenneth - 06.02.2014 Víte co je sranda všiml sem si toho teprv nedávno Ale abych nebyl jen OT.. možná rodiče má jen žijí v CD a jak říkám nejsou pevně definovaní Rodiče FS nebo RD taky nikdo neukázal ani AJ vlastně RE: Scootaloo, odkud pochází - Rainboom - 06.02.2014 Ehm... otec Rainbow Dash bol ukázaný RE: Scootaloo, odkud pochází - Furry_VlkCZ - 06.02.2014 Fun1k: no on v té epizodě je ten barák docela velkej, ale koukám, že to tu rozjíždíte ve velkým RE: Scootaloo, odkud pochází - Kenneth - 06.02.2014 RainBoom: Kde? buď su slepý nebo nevím a to sem ten seriál viděl tak 10x RE: Scootaloo, odkud pochází - kosay - 06.02.2014 V epizóde kde RD spomínala na to ako Cloudsdale nedostal hostovanie Equestrijských hier, bol flashback kde stála ako malá na chrbre koňovi s dúhovou hrivou ako má ona, kto iný by to bol než jej otec/nejaký iný blízky príbuzný? Ale pravdepodobne otec. RE: Scootaloo, odkud pochází - Arctic Blue - 06.02.2014 Historie Scootaloo mě taky hodně zajímá. Četl jsem několik povídek a každý autor to řeší docela po svém Tyhle můžu opravdu doporučit: Three Wishes: The Cutie Mark Crusaders Before They Changed The World Tiny Wings Scootaloo, Where Are Your Parents? I'm Tired Of All This RE: Scootaloo, odkud pochází - Davis Unicorn - 13.05.2014 Kdyby byl rodič RD, tak by to asi věděla, ne? A ne, že ji RD jen má "pod křídly" Mimochodem, ve které epizodě se říkalo, že Scootaloo je z sirotčince? RE: Scootaloo, odkud pochází - wolfrin - 13.05.2014 ehm... V žádným. |