Ranč u Zelené sedmy - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Seriály, filmy a knihy (https://bronies.cz/Forum-Serialy-filmy-a-knihy) +--- Téma: Ranč u Zelené sedmy (/Vlakno-Ranc-u-Zelene-sedmy) |
RE: Ranč u Zelené sedmy - tompopo1 - 05.03.2012 (05.03.2012, 15:39)Martin Napsal(a): Tak nevím.. já na bednu skoro vůbec nemám čas, takže jediné, co tam teď sleduji je FIM a Dr.House (Futurama a Simpsonovi tak 1x za měsíc jestli vůbec).. dávno před Rančem možná ještě Kutil Tim a Krok za krokem.. nevím teda, co z toho spadá do kategorie AS Jak totiž v TV není nějaký dokument o přírodě, vesmíru nebo leteckých a jiných katastrofách, tak ji teď ani nemá cenu zapínat Simpsonovi=AS Futurama=AS RE: Ranč u Zelené sedmy - Martin - 05.03.2012 V mém případě asi jedině zbýváš ty, protože přátelé, které jsem měl (já nejsem ten typ, co vysedává u piva nebo jezdí na kempy, takže zbývá dost úzký průnik množin), jsou teď po celé ČR a vídám se s nimi jen mlhavě (pokud teda zrovna nepřijde bratranec a nestavíme, to je pak srandy kopec ). (05.03.2012, 16:00)tompopo1 Napsal(a): Simpsonovi=AS Jo tak Díky za info.. no, abych to rozvinul.. Futuramu jsem viděl zatím asi jen 4 díly, takže 50% dílů AS, zbytek celkem pobavil.. Simpsonovi: 50% dílů nuda, zbytek celkem ujde.. díl, ve kterém je I&S = AS totálně.. RE: Ranč u Zelené sedmy - Terok - 05.03.2012 Tompopo1, přestaň urážet to, co se tobě nelíbí, ostatní lidi tím štveš, zbytečně si děláš nepřátele, a pak tu fňukáš, že tě nemáme rádi. A to nemluvím jen o těch AS tady. Ranč u Zelené sedmy jsem nesledoval, a ani se nechystám, teda pokud někdo nebude mít pádný důvod proč bych měl Simpsnovy a Futurama - bezva seriál, pro pobavení to nejlepší, ale nehltám každou epizodu hned co vyjde, prostě když na to narazím, podívám se na to. RE: Ranč u Zelené sedmy - tompopo1 - 05.03.2012 (05.03.2012, 16:14)Terok Napsal(a): Tompopo1, přestaň urážet to, co se tobě nelíbí, ostatní lidi tím štveš, zbytečně si děláš nepřátele, a pak tu fňukáš, že tě nemáme rádi. No zatím jsem neviděl,že by si Martin stěžoval na to,že jsem Futuramu a Simpsny nazval ASovkou.Sorry,ale nemáš pravdu.Někdy lidi štvu,ale v této věci ne.A navíc:Simpsni at. se mi líbí,ASovkou to nyzývají jiní lidé,já to pouze zopakoval. RE: Ranč u Zelené sedmy - Martin - 05.03.2012 (05.03.2012, 16:18)tompopo1 Napsal(a): No zatím jsem neviděl,že by si Martin stěžoval na to,že jsem Futuramu a Simpsny nazval ASovkou. Protože prostě flegmatika nenas***š, tompopo1 ale někoho jiného ses tím dotknout mohl RE: Ranč u Zelené sedmy - tompopo1 - 05.03.2012 (05.03.2012, 16:21)Martin Napsal(a):(05.03.2012, 16:18)tompopo1 Napsal(a): No zatím jsem neviděl,že by si Martin stěžoval na to,že jsem Futuramu a Simpsny nazval ASovkou. Tak to se omlouvám. RE: Ranč u Zelené sedmy - Martin - 05.03.2012 (05.03.2012, 16:27)tompopo1 Napsal(a): Tak to se omlouvám. Tak omlouvat se snad nemusíš, mě osobně to nevadí.. je to tvůj názor a máš na něj právo, ale zase by to chtělo trochu empatie a představit si, jaký názor si na tebe udělají skrze tvé chování ostatní RE: Ranč u Zelené sedmy - CrystalShine - 05.03.2012 Tompopo1, promiň, ale vážně nemůžeš usuzovat z reakce jednoho člověka že tím neurazíš nikoho v threadu Jinak osobně jsem na tom stejně jako Martin, ale nemůžeš počítat s tím že Bronies je banda flegmatiků. Ať nejsem OT: Ranč u zelené sedmy jsem nějakou dobu nepravidelně sledoval, bylo to tuším někdy kolem večeře, takže jsem to používal jako kulisu k přípravě jídla a jídlu. Milý seriál, ničím neurazil, ale že by mě nadchl k pravidelnému sledování, to se říct nedá. k AS: Je pravda že v Americké tvorbě je procento braku poměrně vysoké. South Park, Simpsnovi, Futurama, Přátelé, Fringe a mohl bych věnovat další… Čest výjimkám. Osobně jinak preferuji u komedií britskou tvorbu, u válečných filmů Lotyšsko, Finsko, Rusko, Čínu a obě korey. Ovšem nevidím mnoho důvodu ke zbytečnému patriotismu v tomto ohledu - z české produkce vzešlo poslední dobou minimum dobrých seriálů s uvěřitelně hranými postavami a slušnou zápletkou. RE: Ranč u Zelené sedmy - Martin - 05.03.2012 Darm má ve všem pravdu.. je to jeden z těch lepších českých seriálů, u kterého se člověk hezky nají, občas se i zasměje, ale některé gagy jsou ke konci trapné.. tatínkova snaha o atypická vrata do kurníku byla dobrá, ovšem osobně bych třeba scénu ve firmě zkrátil, protože pak se člověk cití jako debil i za toho herce, a to mi u seriálu sráží oblibu... z české tvorby se myslím ještě celkem povedl Comeback, a překvapivě i Život je ples, i když je to spíš taková nárazovka, kdy když člověk přijde k TV a někdo na to kouká, tak si k tomu sedne, ale že by to zrovna vyhledával, to ne.. A už vůbec nelze dát na chování takového exota jako jsem já, jehož názory se neshodují téměř s ničím na této planetě.. můžeš si být téměř jistý, že kdybych se mi povedlo nějakým záhadným způsobem odvolit a dát hlas Putinovi, tak to ve volbách projede RE: Ranč u Zelené sedmy - Ssyx - 05.03.2012 (05.03.2012, 15:54)Dumbass_CZ Napsal(a): Nejvíce srandy si užijete s přáteli,a dumbem x)-------- |