Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies (/Vlakno-Epizoda-16-It-Ain-t-Easy-Being-Breezies) |
RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - ozzacek - 01.03.2014 + Krásný, plynulý, odpočinkový díl + Ta kapela se sombrérama na začátku + Spikův neuvěřitelně cute výraz + Raritiny zářivé šaty + Další klíč + Ty hlásky ? Dva Fluttershy díly po sobě? Jsou celkem fajn, ale hodilo by se je střídat s něčím akčním ? Mane 6 jako breezies... Nope. Pořád jsem musela myslet na to, že kdyby někdo viděl tenhle díl, už mu nikdy nevysvětlím co se mi na tom seriálu líbí - Breezies nejsou roztomilé. Ani trochu. Vypadají jako mouchokoně s make-upem. Paraspriti byli 20% cuter. - Zase to zkazil Spike? Oh come on! Díl se mi celkově líbil, ale tenhle typ epizod prostě není pro mě. Já chci hlášky, akci, písničky a záchvaty smíchu . RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Broseph - 01.03.2014 Dva díly po sobě? Mezi Filli Vanilli a It Ain't Easy Being Breezies byl Twilight Time. Teda pokud to nemyslíš ve větším rozsahu, pokud ano, tak s tím musím souhlasit, mohla by tam být ještě tak jena epizoda něčeho jinýho RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Pexxa - 01.03.2014 + Breezies + Klíč + mane 6 jako breezies RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Fahu - 01.03.2014 Breezies boli oveľa coolovejšie ako som si myslel, že budú. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Fingusa - 01.03.2014 Nuže, tak jsem epizodu zkouknul dvakrát. Co se dá říct? Epizoda celkem ušla. Opravdu mě začíná iritovat, jak se Fluttershy stále učí to samé. DHX, Flutters určitě má i jiné kvality... Konečně má svůj klíč a s trochou štěstí to znamená, že autoři pochopí, že ona již chápe tenhle "message". Očekával jsem song, když modrej breezee letěl poprvé ke kukátku, nakonec jsem byl zklamanej (song v tomhle dialektu would be freaking perfect). Doufám že v páté sérii ještě náhledneme do světa breezees, jelikož aktuálně vypadal celkem hezky a zajímá mě, jak vlastně funguje jejich "magie". Hmm možná v budoucích komixech. Anyway, epizoda ušla, nebyla super ale zároveň nebyla špatná. 7/10. A teď bronygasmy: - Doktor s 3D brílema byla naprosto dokonalá narážka. - Flutters oblečená jako včela, bože už vidím ty "zajímavé" fanfikce. - Nejsem si jistej, ale dialekt Breezees přípomíná mix Irštiny/Švédštiny. Pokud ano, tak autory miluju (ne že bych je doteď nemiloval, but you get it). - Rainbow Dash chce být griffem? Tak u tohodle se na fanfikce naopak těším. Třeba je to předzvěst návratu Gildy? Těch možností!!! - Nejlepší Mane6 pony je nahá ještě zářivější/fabulóznější jak oblečená. - Spiku! Proč se necháváš autory takhle napsat?! Vždyť jsi byl bro. Byl jsi frajer! A teď jsi jen zbytečná komediální postava! Co se s tebou stalo... RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Mona - 01.03.2014 Hm, další zajímavá epizoda RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Dragonalicorn - 01.03.2014 [spoiler: Teť mě napadla šílená věc Myslíte si, že kdyby Spike hodně prosil a Rarity se přimluvila, tak by ho Twi proměnila na poníka ? ] RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Fingusa - 01.03.2014 Dragonalicorn: V seriálu? Nejspíš ne, jelikož hasbro. Ale tak, můžeš o tom napsat povídku, jestli se nepletu, tak jsem na tohle téma [spoiler: (ie Spike změněn na poníka od Twi)] žádnou dobrou ještě neviděl. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - czAdamV - 01.03.2014 Třetí super epizoda v řadě? Dvě z toho s Fluttershy? Doktor s brýlemi a Rose? Cuteness overload? RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Baterka - 01.03.2014 +Breezies byli opravdu sladcí. a SAKRA Ratity byla cool, i jako potvůrka. - když se něco má po*at tam tam dáme Spikea vždyť je to jen nemehlo. +Doctor +Breezies World -Fluttershy +Pegasové (So sexy color schemes ) Velmi pěkný díl. |