Bronies.cz
Festival Fantazie 2014 - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy)
+--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy)
+---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69)
+---- Téma: Festival Fantazie 2014 (/Vlakno-Festival-Fantazie-2014)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Festival Fantazie 2014 - dinopony - 28.03.2014

NNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Dost jsem doufal, že budu na tuhle akci moct, ale je v termínu, během kterého je tábor, na který mě táta nutí. Tak snad za rok.

RE: Festival Fantazie 2014 - Bouri - 28.03.2014

Mám přijet, nemám přijet... Applejackunsure
Mám tam přespat, nemám tam přespat... Applejackunsure

Dovolené mám dost, neočekávám žádné komplikace. Spolucestující jsou vítáni // cesta přes (možná Brno) - Velká Bíteš - Žďár n. Sázavou //.

RE: Festival Fantazie 2014 - Jakluk - 28.03.2014

(28.03.2014, 19:26)Tom0147 Napsal(a): co se ke mě dostalo info, tak na PGF tvořili poníci přes 50% staffáků Pinkiesmile

Zahraniční cony jsou holt drahé a je jich moc Ajsmug

RE: Festival Fantazie 2014 - pipa943 - 28.03.2014

Jo tak se tam uvidíme a s Antošíkem asi celou dobu Rainbowlaugh

RE: Festival Fantazie 2014 - Blue Storm - 29.03.2014

Yay. Na termín jsem čekal. Twilightsmile

" Ok tedy. Spiku piš si"
1. Registrace
2. Hned v pondělí okamžitě naklusat k šéfovi do práce a oznámit mu datum že od čtvrtka 26.6. vypínám mobil a pro firmu neexistuju.
3. Trvat na svém i přes všechna naléhání. ( Když tak pohrozit šéfovi, nebo ho podmáznout. )
4. Min. 14 dní předem se hlídat, abych nedostal nějakou virózu, nejezdit na kole, abych si něco nezlomil. Zůstat prostě doma a nejlépe s ochrannou přilbou na hlavě.
5. Schrastit dostatek bitů. Ze sena opravdu nepřežiju. I když by bylo máčené ve fontáně s horkou čokoládou.
6. Sehnat nový spacák. Starý nějak minulé FF nepřežil.

Tak. A jak to bude s místem na přespání?. Minule to bylo pro bronies tušim nějak rozdrobený po vícero místech. Asi by bylo dobré se dohodnout co nejdříve na zajištění dostatečných prostor pro spaní a pokud možno, tak nejlépe pohromadě. Je pravděpodobné, že nás taky může být i o několik desítek lidí víc, než minule. Pinkiesmile

PS: Bude opět hra "Ulov si svého poníka? Vsadim se, že na to ostatní linie asi nezapoměli Rainbowlaugh

RE: Festival Fantazie 2014 - Dex - 29.03.2014

YAY! I cannot miss that Pinkiesmile
Tak teď musím buď rozdat 1k letáků, nebo našetřit 4k peněz. Ouch :/

RE: Festival Fantazie 2014 - Fast Bolt - 29.03.2014

Ok, možnáá bych tam dorazil. Jak svolí máma. Ale..ona musí svolit. Rainbowlaugh..
Budu hodně prosit c:

RE: Festival Fantazie 2014 - kacka0103 - 29.03.2014

Já bych tam tak chtěla Pinkiehappy Bohužel to vypadá že z prahy mě tam táta nepotáhne Ajsleepy
A stydím se..... Minule na FF na mě koukali co sem táhnu rodiče Fluttershyouch

RE: Festival Fantazie 2014 - Tom0147 - 29.03.2014

(29.03.2014, 03:01)Blue Storm Napsal(a): Tak. A jak to bude s místem na přespání?. Minule to bylo pro bronies tušim nějak rozdrobený po vícero místech. Asi by bylo dobré se dohodnout co nejdříve na zajištění dostatečných prostor pro spaní a pokud možno, tak nejlépe pohromadě. Je pravděpodobné, že nás taky může být i o několik desítek lidí víc, než minule. Pinkiesmile

Loni jsme téměř všichni (krom těch, kteří spali mimo školu nebo se přihlásili hooodně pozdě) spali v jedné místnosti s kapacitou 42 lidí. Nemůžu si ale pomoct, mám pocit, že nás tam bylo víc Pinkiesmile

Rozdělení do dvou tříd jsme byli letos na PGF a to z toho důvodu, že dost velká třída pro nás ve škole prostě nebyla Pinkiehappy

A k letošnímu ubytování. Kdo chce spát s bronies v jedné třídě (ve spacáku, v ZŠ Smetanova) tak do kolonky "Ubytovat s" vyplní mě. Viz první příspěvek. Aby to bylo možné bez problémů zorganizovat, je kritické, aby všichni vyplnili dotazník účastníka, který je také v prvním příspěvku. Musím pak poslat Vaškovi seznam společně ubytovaných a ideálně seznam všech poníků, kteří na FF jedou.
Pokud nás bude o několik desítek víc než loni, tak prostě rozdělení budeme. S tím se nic nenadělá Unsuresweetie

(29.03.2014, 03:01)Blue Storm Napsal(a): PS: Bude opět hra "Ulov si svého poníka? Vsadim se, že na to ostatní linie asi nezapoměli Rainbowlaugh

Mám za to, že to už někdo loni domlouval s OutConem. Každopádně to mám také v plánu řešit, ale teď je v to do listu výše Gala večer.

RE: Festival Fantazie 2014 - Fang - 29.03.2014

Škoda, tenhle rok tam nebudu ... BC2014 bude zážitek kterej si prostě nesmim nechat ujít.
Nějak se mi slilo datum, v hlavě sem měl že FF je těsně před odletem do USA což není tak že se tam s největší pravděpodobností ukážu na víkend.