![]() |
Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Staré série (https://bronies.cz/Forum-Stare-serie) +--- Téma: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 (/Vlakno-Online-prednaska-o-My-Little-Pony-G0-G1-az-G4) |
RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 01.08.2014 Konečně mám hotový úvod, příště už seriál G1.. Chtělo by to se asi trochu krotit, ale zrovna mě to začalo bavit ![]() RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 04.08.2014 Zdravím, přemýšlím o komentovaném sledování některé z G1 epizod seriálu, ale ve více lidech. zatím je to jen takový nápad, takže se netřeba vůbec hlásit, spíš si to nechte projít hlavou (lepší než kulka, myslím ![]() Až to bude aktuální, dal bych vědět. Časově by to bylo určitě v pracovní den a někdy spíš večer (mezi 6 až 8. hodinou), ale snažil bych se maximálně přizpůsobit. Ještě nikdy jsem to nedělal (a moje poslední snaha o komunikaci přes Skype dopadla dost mizerně), takže ani nemám zatím potuchy, jak by to probíhalo, ale nejspíš by šlo to následujícím stylem: - na svém PC bych nahrával záznam epizody a sám sebe - ostatní by se ke mně připojili přes Skype (mikrofon a sluchátka tedy nutné), tím bych nahrával i je - na svém PC by si každý pustil epizodu z YT (nutno nějak sesynchronizovat začátek) Co se týče epizody, nejraději bych byl, aby šlo opravdu o první zážitek, a tudíž jsem zatím vybral tři epizody s českým (!) dabingem, protože tam je téměř nulová šance, že je někdo viděl ![]() Epizoda by se nejspíš vybrala hlasováním, a šlo by o jednu z těch, o kterých začínám teď tvořit pokračování přednášky (u prvního dílu zkusím zkušebně na pozadí i hudbu, tudíž pokud se k tomu někdo nachomýtne, prosil bych pak o názor, zda ji nechat či příště zase bez ní). Tudíž buď 4x10 minut nebo 2x10 minut. V případě potřeby ale není problém protlačit původní znění, a tedy prakticky kteroukoliv epizodu. Nejraději bych byl také, kdyby se přidal někdo, kdo není starší generace ochoten ani tolerovat (hatera asi neseženu, ale hodil by se někdo s podobným názorem, aby to mělo šťávu - rozhodně ho za to neukousnu ![]() RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 04.08.2014 První dvě epizody G1 seriálu (2 hotové, 22 zbývá) Tentokrát zkušebně i se dvěma melodiemi na pozadí (myslím, že ta první by mohla jít). RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 05.08.2014 RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 08.08.2014 RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 11.08.2014 Zřejmě předposlední část věnovaná seriálu G1 (tím myslím přímo jednotlivým dílům): RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 13.08.2014 RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 13.08.2014 RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 14.08.2014 RE: Online přednáška o My Little Pony G0/G1 až G4 - Martin - 19.08.2014 A je tu poslední kapitola G1: |