![]() |
vaše vláda Equestrii - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: vaše vláda Equestrii (/Vlakno-vase-vlada-Equestrii) |
RE: vaše vláda Equestrii - ElfiQa - 13.10.2014 (13.10.2014, 18:43)jirka brony Napsal(a): Ty jsi holka nebo kluk? Holka... Samozřejmě ta svatba byla ze srandy ![]() Ale možná taky ne ![]() RE: vaše vláda Equestrii - Greytail - 13.10.2014 Snažil bych se vést Equestrii stejně tak dobře, jako Celestie s Lunou a jediná zavedená novinka by byl Týden harmonie, kdy by každý ze dnů byl věnován jedné z ponyvillských hrdinek a poslední, sedmý den by byl věnován připomenutí jejich spojení skrze Elementy. A nechal bych popravit Discorda ![]() RE: vaše vláda Equestrii - Melgarh - 13.10.2014 - Zefektivneni produkce urody za pomoci unicornu a pomocnych praci nezamestnanych earth ponies. - Zvyseni dotaci na vyzkumne centrum magie pro obrane ucely (detekcni runy proti Changelingum, uspavaci runy proti vsemozne zveri atd.). - Vytvoreni export/import statni spolecnisto a kontrolniho urady s externimi svety pres portalni branu vc. patricneho zabezpeceni ala Stargate. - Zlepsit vztahy a vytvorit exchange programy s Gryphon Empire. - Stabilizace a osobni trening nasledniku do vedoucich/managementovych roli techto pozic pro vytvoreni tradicni linie zalozene na schopnostech a ne dedictvi pozic. -Po kompletni stabilizaci se venovat cestovani skrz svet a portaly. Thinking with magic. Thinking with portals. RE: vaše vláda Equestrii - jirka brony - 13.10.2014 Ja bych si udelal fotky vsech zloduchu a pak bych presel na system zabijeni ala Pinkamena ![]() ![]() ![]() A pak bych postavil sín slavy, ve ktere by jako prvni byly obrazy princezen a mane 6 RE: vaše vláda Equestrii - Jamis - 13.10.2014 (13.10.2014, 17:53)jirka brony Napsal(a): Každý by chtěl vládnout Equestrii. No možná každý A skončil by stejně jako Bastian v Nekonečném příběhu, který chtěl vládnout Fantázii... RE: vaše vláda Equestrii - jirka brony - 13.10.2014 Jen se dostat do Equestrie je jen sen. ![]() No jo. Mozna v budoucnu ![]() RE: vaše vláda Equestrii - LEGION_1 - 13.10.2014 (13.10.2014, 19:35)jirka brony Napsal(a): Ja bych si udelal fotky vsech zloduchu a pak bych presel na system zabijeni ala PinkamenaInáč aj ja som si Pinkamenu predstavil ako nejakého ponyvillského Dextera, ale toto by už bolo moc ![]() ![]() ![]() A ináč by som vládu v Equestrii rozhodne nemenil ![]() ![]() RE: vaše vláda Equestrii - Dawnflash - 13.10.2014 Equestria by skončila s monarchiou. Zaviedol by som platnú deklaráciu spojenej republiky, ústavu a senát zložený z predstaviteľov všetkých 3 rás (unicorn/pegas/earth). Alicorni by tvorili kontrolnú a reprezentačnú radu (niečo ako prezidenti), ale ich moc by podliehala rozhodnutiu senátu, podobne ako v USA. Ústava Equestrijskej Spojenej Republiky by zahŕňala rovnosť rás, a možnosť uplatniť sa podľa svojich schopností. Výskum by dostal väčší dôraz, a nové technológie by zlepšili podmienky (transport, jedlo, počasie, štatistiky, staranie sa o zvery) Equestria by mala stálu obrannú gardu zloženú z pegasov (recon/assault), earth poníkov (supplies) a unicornov (magic). Alicorni by mali hlavné slovo v armáde, a taktiež vedúcu silu. Jedna z ďalších vecí by bolo zostavenie veľvyslaneckej jednotky zloženej z predstaviteľov troch rás poníkov (nie alicorni), a pôsobiacej v ľudskom svete. Kooperácia Equestrie s ľudským svetom by priniesla nové možnosti obchodu, technológií, a nápadov. Silne by som podporoval diplomatické vzťahy s ľudskou Zemou ![]() Ak vás zaujíma ako môžem vládnuť Equestrii, a zároveň držať status republiky, a navyše byť unicorn (nie alicorn), je to jednoduché. Bol by som jeden z veľvyslancov pre ľudsko-ponícke vzťahy. Moja moc by prestala byť exekutívnou. Radšej by som zaviedol republiku, ako byť monarcha. Cítil by som sa tak príjemnejšie, mal by som viac času na priateľov, a mohol by som cestovať za vami, drahí priatelia ![]() RE: vaše vláda Equestrii - jirka brony - 13.10.2014 Kdyby mi vladnuti neslo, tak by sem chtel v ty equestrii byt. No ale byt tim Ponyvillskym "Dextrem" by nebylo spatny. Mozna bych se mohl spolcit s Pinkamenou ale pochybuju. ![]() ![]() ![]() (13.10.2014, 20:44)Dawnflash Napsal(a): Equestria by skončila s monarchiou. Zaviedol by som platnú deklaráciu spojenej republiky, ústavu a senát zložený z predstaviteľov všetkých 3 rás (unicorn/pegas/earth). Takze by se zalozila Equestrijska Ceska Republika. ![]() V čele: prezident Miloš Ponyman ![]() ![]() RE: vaše vláda Equestrii - TheRacet - 14.10.2014 Omg jen to né jž to radši skočím z mostu ![]() ![]() Edit by Jamis: Předchozí příspěvky se necitují! viz. pravidla fóra |