Bronies.cz
National Novel Writing Month - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura)
+--- Téma: National Novel Writing Month (/Vlakno-National-Novel-Writing-Month)

Stran: 1 2 3

RE: National Novel Writing Month - Rwakk - 02.11.2014

Souhlasím, že rozsah rozhodně rozhoduje o tom, komu je příběh určen.
Ale k věci. Pro některé to může být výzva a pro jiné procházka růžovím sadem. Hlavní je se rozhodnout, zda do toho půjdu nebo ne.
Jsem zvědaví, kolik lidí s bronies.cz do toho půjde a kteří to nakonec dokončí. Doufám že odvážlivci se potom, až to bude možné pochlubí svými výtvory. Twilightsmile

RE: National Novel Writing Month - Tuxik - 02.11.2014

50 000 slov? Heh to je opravdu o tom jenom psát, psát a psát. Jestli tohle někdo zmákne, pak klobouk dolů Rainbowdetermined2

Můj osobní challenge je 300 slov na den a i ten je moc Rainbowlaugh

RE: National Novel Writing Month - Katrinka - 02.11.2014

Letos se už zapojuji i já a doufám, že těch se těch 1700 slov, co mi prozatím na den vychází, jednou stane základem mého dne (denní průměr je u mě tak 400 slov, a často ani to ne). Rainbowlaugh Pinkiesmile Bohužel jsem se dneska rozhodla změnit práci, takže prozatímní skóre je 425 slov.
Máte nějaký speciální program, nebo dáváte klasiku Word/LibreOffice? Dneska jsem narazila na FocusWriter, takže letošní dílo budu datlovat do něho. Pinkiesmile

RE: National Novel Writing Month - Greytail - 02.11.2014

No, tak jsem se do toho taky zapojil - třeba se tak dokopu k tomu, abych psal trochu víc, než doteď Rainbowlaugh

RE: National Novel Writing Month - Azuliana - 03.11.2014

OT

(02.11.2014, 17:25)Frolda Napsal(a): Zase mít to úplně bez popisu taky není ono.

Tak jako úplně bez popisu zas nééé Pinkiesmile
Ale víš jak vypadá Atentát a Zimní válka Rainbowlaugh prostě mě baví tyhle krátké epizodky Pinkiesmile

Jinak se tam pohybuju coby Azuliana (nečekaně), kdybyste hledali Writing Buddyho.

RE: National Novel Writing Month - Katrinka - 09.11.2014

Jak vám to prozatím jde? Máte oproti dnešnímu předpokládanému stavu (15 000) slov nadbytek, či naopak doháníte?

Osobně se přikláním k dohánění (momentálně jsem u čísla 9 593). Rainbowlaugh
Jinak stejně jako u Azu, můžete mě najít pod jménem YumenoKatrin. Raritywink

RE: National Novel Writing Month - Tuxik - 09.11.2014

Předpokládaný stav ke dnešku je 15.000 slov? No toto, já jsem teprve napsal 497 Rainbowlaugh

RE: National Novel Writing Month - Greytail - 09.11.2014

2 067 slov ke dnešku - taky mám co dohánět Rainbowlaugh

RE: National Novel Writing Month - RadlanJay - 09.11.2014

3200
Už abych měl ten noťas spátky. Ono i v tom vlaku se toho dost napíše.

Udělal jsem si šikovnou tabulku na počítání slov, která mi dneska řekla, že abych to stihl musím napsat denně 2100 slov.

RE: National Novel Writing Month - Tuxik - 10.11.2014

Ok, šel jsem do sebe. Celý večer jsem bušil do klávenice a nyní mám hotových 2563 slov. Až dneska jsem zjistil, že to je opravdu možné napsat, jen to chce více takových večerů Pinkiecrazy