Bronies.cz
Překladatelský miniturnaj - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura)
+--- Téma: Překladatelský miniturnaj (/Vlakno-Prekladatelsky-miniturnaj)

Stran: 1 2 3

RE: Překladatelský miniturnaj - Keranis - 30.07.2015

To byla pakárna, tyjo... Nakonec jsem vypotil 4457 slov celkem. Not bad, ale už jsem to sakra mohl dotáhnout na těch pět tisíc Rainbowlaugh

RE: Překladatelský miniturnaj - Draimisko - 30.07.2015

výsedek za jeden den, kdy jsem jsem toho stihl překvapivě moc i mimo počítač:
3082

RE: Překladatelský miniturnaj - Keranis - 08.08.2015

Tak Toby s Dinem dneska změří síly. Jsem zvědavý, jak to u nich dopadne Rainbowdetermined2

RE: Překladatelský miniturnaj - dinopony - 08.08.2015

z důvodu únavy nečekám do půlnoci na svůj výsledek. výsledek pošlu na skypu osobě, která bude pojistkou, že si nepřidávam čas na práci a sem do vlákna to dam až ráno.

RE: Překladatelský miniturnaj - Tobyyy - 08.08.2015

Dear Princess Keranis...

Ešte mám pár minút ale už končím. Cítim sa ako ENTP s ADHD a dvoma kilami cukru v krvi. Také to, mal by som prekladať jé aha zrnko prachu! Moja celotýždenná dávka sústredenia je v troskách Rainbowlaugh

Tak či tak. Textový editor tvrdí, že sa v ňom dnes objavilo 6311 slov a ja nemám najmenší dôvod mu neveriť. Jeden odstavec som raz kopíroval (bola to citácia), mal 27 slov, takže celkové oficiálne číslo je 6284.

Prekladalo sa Past Sins s ktorým som začal niekedy pred sto rokmi a poslednú dobu (dlhú dobu, príliš dlhú dobu) som nad tým vehementne prokrastinoval. Myslím, že dnešok je môj osobný rekord v prekladaní a po dlhej dobe obrovský pokrok. Takýmto tempom by som celé Past Sins zvládol za nejakých 35-40 dní. Keď si zoberieme, že už sú to dva roky... takýto turnaj by to chcelo častejšie Pinkiehappy

Začína noc... pressing send

RE: Překladatelský miniturnaj - dinopony - 09.08.2015

Sakra, když koukam na ty vaše hodnoty, připadam si jak zelenáč (no, vlastně to je u všeho, tak dobrý). Cíl byl 2000, ale... nebudu se vymlouvat, prostě to nevyšlo. Můj výsledek je 712
Snad mi to proti Draimovi pude líp

Gratuluju Tobyyy.

RE: Překladatelský miniturnaj - Draimisko - 09.08.2015

teda pánové, na jednu stranu se mi zamotala hlava při pohledu na to číslo začínající na 6, na druhou stranu... nah, stane se Rainbowlaugh
Tobyyy: gratuluju
dino: MUHAHAHAHA

RE: Překladatelský miniturnaj - Keranis - 09.08.2015

Cítím se malinký... Pinkiegasp Toby, ty zvíře!

Tak to si budu muset ve finále hodně vyhrnout rukávy, jestli chci vyhrát.

RE: Překladatelský miniturnaj - Tobyyy - 09.08.2015

A to si ešte nezažil, čo dokážem IRL, zlato Rainbowkiss Pinkiecrazy

No dalo to zabrať a ak by som takto fungoval každý deň, tak do týždňa skončím na psychiatrii.

Každopádne sa teším finále. Bude to challenge pretože ty sa určite nevzdáš a už vidím ako vymýšlaš dokonalý časový plán ako tých 24 hodín využiť na maximum Rainbowlaugh

But dare you, I still have some reserves left Trixieshiftleft

RE: Překladatelský miniturnaj - Keranis - 11.08.2015

OK, tak tady je další várka soubojů:

Draim VS. Dinopony bude 13.8. (čtvrtek) a Tobyyy VS. Keranis bude 15.8. (sobota). Jestli někdo má námitky, nechť se ozve Raritywink