Epizoda 7: Newbie Dash - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S6 (https://bronies.cz/Forum-S6) +---- Téma: Epizoda 7: Newbie Dash (/Vlakno-Epizoda-7-Newbie-Dash) |
RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Azuliana - 07.05.2016 Rainbow Trash by byla lepší verze. Just sayin'... RE: Epizoda 7: Newbie Dash - nejento - 07.05.2016 JO! JO JO JO JO JO JO! PROSTĚ JO! [spoiler: DASH 4 WONDERBOLT!] RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Discordian - 07.05.2016 (07.05.2016, 19:35)Annabell Napsal(a): Tak veľmi som dúfala, že by sa objavila [spoiler: Lightning Dust] 7:54 (prostě v šatně po tréninku) na plakátě. RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Blue Storm - 07.05.2016 Supr dílek, kde bylo pěkně dáno, že i po letech se může opakovat historie. Zde Dashie chtěla nadobro skoncovat se svou poněkud posměšnou přezdívkou. Ale naopak ji ta její dea-vu scénka tu přezdívku přiklepla nadobro. Ač se snažila Dashie sebevíc, tak ji to prostě už nikdo neodpáře. A ono je to dobře. Skoro každý v týmu má svoji nějakou odlehčenou přezdívku a je na ni i hrdý. A tohle si Dashie musela vlastně uvědomit. Že když je mezi přáteli, tak se její přezdívka ( i když je trochu posměšná ) bude vyjímat úplně jinak. + Konečně jsem skutečně, poprvé viděl Dashie v jejich oficiálním obleku. ........... Ty představy v první serii, cvičný oblek na akademii a noir styl v páté epce nepočítám. + FlutterDash, PinkieDash, RarDash..... No teda! Věděl jsem, že umí napodobit Twili. Ale takhle napodobit všechny? + Když po těžkým dnu v práci, konečně s tím, že zažiju nějakou legraci, přijedu domu a po otevření dvěří pak civím na nabitý kanón. + Taky by mě moooc zajímalo, jakou to velmi posměšnou přezdívku má sama Shi.......... Ehm Spitfire Za mě 8.5/10 RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Edwwi - 07.05.2016 Mohli použít krásné Rainbow Trash, ale ne, použijí Crash. [spoiler: Pinkie v tom měla jasno. ] Jinak, k epizodě: [spoiler: -Trochu nelogické, že Rainbow zvládne Sonic Rainbow, v minulé epizodě vystartovala jak nadzvuková střela (když chtěla seznámit Starlight a Spitfare) ale pak nezvládá udržet tempo s ostatními. Aha. -Nelíbilo se mi jak pegasové drží křídlem knihu/papír, vypadalo to tak divně. -Všichni VB jsou takové mrchy... -ZASE chybí písnička... +Nemám Dashie moc ráda, ale tady byla i roztomilá. (Hlavně jako Fluttershy ) +Dashie a její napodobování bylo vtipné. +Představení WB bylo vážně hezké. +To vyjasnění s přezdívkami bylo docela legrační. ] Nevím nevím, hezká epizoda, ale asi se na ni znovu nepodívám. RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Quint-t-W - 08.05.2016 Dosažením cíle problémy neustávají. Krásný pohled na dynamiku skupin, zvlášť takových, kde je potřeba perfektní seřízenost, a prvních dojmů. Co jinak říct na okamžiky dílu? RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Miky - 08.05.2016 Předchozí díl byl lepší. Alespoň tu bylo pár vtipných momentů. Trash, Twi troling, mane 6 imitace. Zbytek slabší. RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Ferraripony - 08.05.2016 Koukam, že jsem tu skoro jediný, komu ta prostřední část s imitacemi přišla trapna a vůči Dashie nedůstojná RE: Epizoda 7: Newbie Dash - jaroslav - 08.05.2016 Docela podprůměrný díl. Dash se chovala jako pětiletá. Podobné zacházení musela zažívat, když chodila na letecké tábory a do školy jako malá. Létání je velmi nebezpečné jak pro letce, tak pro druhé a proto pegasí tábory a školy mají určitě polovojenský charakter. Prostě Dash by už měla mít dost zkušeností na to, aby se vyvarovala ohrožení jak sebe, tak druhých. RE: Epizoda 7: Newbie Dash - Elchar - 08.05.2016 Tenhle se mi moc nelíbil. Rainbow Dash snažící se napodobovat zbytek mane 6 mi přišlo hodně trapné, ne vtipné. A nemám rád ty typy příběhů "naprosto zesměšníme tuhle postavu.". Ale pár pozitiv bych taky našel. Dashie se splnil sen, což je super, interakce mezi Rainbow a Scootaloo je vždy vítána a Pinkie byla v téhle epizodě skvělá. Ale celkově jsem se po většinu dílu cítil nepříjemně a trapně i za Dash - a párkrát se zasmál. |