Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Zahraniční srazy (https://bronies.cz/Forum-Zahranicni-srazy--71) +---- Téma: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) (/Vlakno-Ponirebrik-St-Petersburg-Rusko) |
RE: Ponirebik - St. Petersburg (Rusko) - Papa Jones - 29.12.2016 Děkuji za pomoc a překlady. Pani organizatorka asi má plné zuby práce a nedostal jsrm žadnou info. Tak i bez mě tady všechno dobře jde. Co se týká jazyka, plánoval jsem být na conu také a pomoci s překlady, ale nevím jestli moje práce mi to umožní RE: Ponirebik - St. Petersburg (Rusko) - Papa Jones - 29.12.2016 "Ale honem! Možnost zaregistrovat si svůj kosplej a účastnit se tak přehlídky máte jen do 1. ledna!" POZOR! Registrace kospleje bude probíhat OD 1.ledna DO 20.března ! Myslím že táto informace "do 1. ledna" se zůstalá s minulého conu. RE: Ponirebik - St. Petersburg (Rusko) - Papa Jones - 29.12.2016 (27.12.2016, 01:12)KRAJKHOUR Napsal(a): Questions: 1. Jak jíž napsál hviezdosz, anglický to nejspíš nebude. Když vás bude skupina, oni mužou přídělit vám rusko-anglického tlumočníka. 2. Stránky se přípravují. Měly být hotové dnes, ale budou se zpožděním. Budou i v angličtině. 3. Zahraniční "hvězdy" tam nebudou - finančně moc naročně prívězt je na vlastní náklady. RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Papa Jones - 04.01.2017 POZOR!!! ATTENTION!!! ACHTUNG!!! ВНИМАНИЕ!!! Objevily se stránky Ponirebriku 2017 a zahájen předprodej vstupenek. Con se bude konát 2 dny (1. a 2. dubna) Pří koupí sponzorské vstupenky máte volný vstup i druhý den, ostatní zaplatí 150 rublů / přibližně 65 kč. Další možností: Vstupenka "Private Confusion"/ "Voják Zmatek"/ "Рядовой Путаница" 850 rublů / přibližně 360 kč. • Obyčejní vstupenka. Nic zvláštního. Pouze jeden den. Vstupenka "Lieutenant Mess" / "Lt. Bordel" / "Лейтенант Бардак" 2000 rublů / přibližně 845 kč. Tato sponzorská vstupenka zahrnuje: • Ranní vstup • Pamětní mince • Poster s exkluzivním vzorem • Sada odznáků s exkluzivními výkresy • Magnet s exkluzivním obrázkem • Conbook / Konbuk • Složka na plakáty Vstupenka "Captain Bedlam" / "Kapitán Blázinec" / "Капитан Бедлам" 4000 rublů / přibližně 1690 kč. Tato sponzorská vstupenka zahrnuje všechny stejné jako ve vstupence "Lt. Bordel" a plus k tomu: • Přístup do VIP prostoru • Obálka s děkovným dopis od pořadatelů • Figurka • Poděkování na stránkách konbuka • Koktejl / Furšet Vstupenka "General Takeover" / "General Převrat"/ "Генерал Переворот" 8000 rublů / přibližně 3380 kč. Tato sponzorská vstupenka zahrnuje všechny stejné jako ve vstupence "Kapitáne Bedlam", a plus k tomu: • Poděkování na závěrečném ceremoniálu • Dvě figurky Máte otázky? Nevahejte a se ptejte! Omlouvam se za špatnou češtinu. Děkuji! RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Jamis - 18.01.2017 Rozhodnul jsem se - určitě pojedu po delším plánování už je to konečně jisté. Někdo další se přidá? RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - pipa943 - 18.01.2017 To vůbec nevypadá špatně, uvidíme jak na tom budu Více budu vědět v únoru. RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Michy - 21.01.2017 Aktuálně řeším prohození směn v práci a vyřízení nového pasu (platnost mi bohužel končí 4 měsíce po návratu a ne 6). Pokud vše klapne, count me in RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Papa Jones - 22.01.2017 Kamarádi, jsme konečně dokončili překlad našich webových stránek do angličtiny a češtiny. Zveme vás do Ruska navštívit náš festival. Můžeme pomoci s vyřizováním výzvy a hledání hostelu / hotelu (kontakt pro komunikaci ponirebrik@gmail.com nebo mail@ponirebrik.ru) Pište, prosím v angličtině. Děkujeme. RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Jamis - 09.02.2017 Bump! Takže definitivně jsem se rozhodl, že pojedu (xsoft se chystá též). Do prvního příspěvku doplněny informace o místě konání, přepravě, ubytování a vízech, včetně cenových odhadů. Začínám se prokousávat legislativním procesem (je to docela fuška), ale času je málo, takže to trochu urychlím. Kritické je získání víza resp. podkladů k němu. RE: Ponirebrik - St. Petersburg (Rusko) - Jamis - 15.02.2017 Zítra jdu podat žádost o víza. Takže mám počítat, že pojedeme dva (tři)? Ptalo se vás na podrobnosti docela dost a teď ticho po pěšině... |