Bronies.cz
Nejlepší iniciační epizoda - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony)
+--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze)
+--- Téma: Nejlepší iniciační epizoda (/Vlakno-Nejlepsi-iniciacni-epizoda)

Stran: 1 2 3

RE: Nejlepší iniciační epizoda - !Lejmer - 29.03.2012

urcite, najlepsie je na ponikov 'nepriamo upozornovat'
Ludia sa ta musia sami spytat preco mas wallpaper s ponikmi a pod.

Najhorsie je ked do toho niekoho tahas nasilu,
ludia (aspon v mojom okoli) poznaju MLP pod predoslymi generaciami a preto si ludia ho ludia spajaju s bezmyselnou zapletkou a hrackami pre deti.

Iniciacna epizoda nie je taka jednoznacna ale urcite by som ako prve neukazoval tie epizody ktore svedcia o 'detskosti' show (priklad baby cakes aj ked s tym mozno nebudete suhlasit).

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Space horse - 21.04.2012

ja by som ukazala toto >video>O MY GOD. dakujem ti legion za skvely tip!! Twilightsmile

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Blue Storm - 22.04.2012

U mě je to zatím 9:1....Devět lidí jsem vtáhl do světa MLP,jen jeden odolává..Zatím.Twilightsmile.
A začínal jsem vždy na prvním dílu.Chtěl jsem aby poznali od samého začátku ten příběh...No a pak se chytli a je to.Ajsmug

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Legion - 23.04.2012

Jak říká Adalbert, taky bych teď dal Canterlot Wedding Rainbowlaugh Neustálá akce, úžasný písničky, kopec srandy, co řešit Rainbowlaugh

Gilda: No problemo Rainbowlaugh

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Drakasin - 23.04.2012

(23.04.2012, 07:26)Legion Napsal(a): Jak říká Adalbert, taky bych teď dal Canterlot Wedding Rainbowlaugh Neustálá akce, úžasný písničky, kopec srandy, co řešit Rainbowlaugh

Gilda: No problemo Rainbowlaugh

Legion si změnil avatar z RD na Cadence/ Chrysalis jako Cadance? Není možné. Ta episoda nebyla zas až tak svět devastující armagedon!

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Blue Athom Bomb - 24.04.2012

(21.04.2012, 21:43)adalbert.a10 Napsal(a): No já myslím, že teď bych ukázal Wedding, snad to není jen doznívající nadšení z nových epizod... Rainbowlaugh

aj ja! Pinkiehappy Pinkiecrazy Ajbemused

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Mystery - 07.12.2013

Z epizod bych pustila asi Putting Your Hoof Down nebo Best Night Ever. Pinkiesmile Ale jinak bych určitě pustila video Six-PMV. To je to nejůžasnější video co znám a myslim že by přesvědčilo snad každého.Twilightsmile

RE: Nejlepší iniciační epizoda - Mr.Desolator - 07.12.2013

Canterlot wedding je výborná epka, ale na to, aby ji člověk docenil a plně užil, tak se musí v seriálu už trochu orientovat. Tudíž ji - i přes jeji kvality - jako iniciační epizodu doporučit nelze.

Vsadil bych třeba na Bridle Gossip nebo MMMystery of Friendship express Pinkiesmile

RE: Nejlepší iniciační epizoda - SeaLiLee - 07.12.2013

Určo Bridle Gossip Twilightsmile
Ten som ukázal kamarátovi a na druhý deň mi povedal, že Flutterguy je best Rainbowlaugh

RE: Nejlepší iniciační epizoda - ThePepan - 11.12.2013

Asi bych mu ukázal nějakou hudební tvorbu bronies