Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách (/Vlakno-Ponici-blinbag-ci-plysak-na-cestach) |
RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Anemonis - 24.07.2013 Twilight Sparkle a Fluttershy jely na dovolenou a mě vzaly s sebou. Nejprve Twilight navštívila muzeum svérázného profesora, vynálezce a obrozence Jakuba Hrona. Místní brony byl celestiažel zrovna pryč... ...a tak, aby nebyla smutná, ji Fluttershy vzala alespoň na vlakové nádraží Počátky-Žirovnice... ...a druhý den do záchranné stanice Makov u Čížové, kde mimo jiné letu-neschopný pár čápů bílých letos vychoval čtyři mláďata. Fluttershy je sleduje přes webkameru už od vajíčka. Cestou domů se ještě zastavily u největšího proutěného losa v ČR (Pelhřimov). RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - GhostPony - 25.07.2013 Mých pár poníků . Kostel sv. Klimenta na Hradišti, Lštění nad Sázavou RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Blue Storm - 25.07.2013 A heleme se kdo byl cca 2 kilometry od mého baráku. Já ho totiž vidim z okna RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - GhostPony - 26.07.2013 U kidding??! Že já to nevěděl dřív, byl jsem poblíž víceméně sám bez někoho znamýho (krom rodiny) Tak tohle mě štve RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Bublushka - 26.07.2013 poníci zas cestovali dke se dalo jak koukám moc pěkné fotky hlavněta luna u svých místeček A já byla se svou Pinkie v Řecku. Fotek moc není a lituju, že jsem nenafotila Pinkie s dalšíi poníky co měly sestřenky (naší rodinu totiž provází láska k poníkům napříč zeměmi ). Ale moc se mi fotit nechtělo a ani nebylo moc příležitostí. Ale tady jich je pár, snad se líbí Tady začíná cesta, ale málem jsem na fotku zapoměla a to je vše. Říkala jsem že jich není moc. Tak co líbí? RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Blue Storm - 26.07.2013 Začínám těm poníkům opravdu závidět. Člověk až žasne, kam se dostanou Je krásný, že bronies nezapomínají na své poníky a berou je tam, kde je samotnému dobře RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Zagami - 26.07.2013 Prosím, naučte se používat makro, pak jsou ty fotky nic moc. RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Niky - 27.07.2013 Ty poníci se teda nacestovali RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Shadow light - 28.07.2013 Já byla s malou postavičkou Luny na Slovensku v Tatrách, ale žádná fotka nevzešla. (Zjistila jsem, že má vybitou byterku a nemám sebou nabíječku ( ) RE: Poníci (blinbag či plyšák) na cestách - Bublushka - 28.07.2013 hlavní je, že tam vůbec byla já si pamatuju, že když jsem byla malá a někam jsem jela, musela jsem sebou mít nějakého malého plyšáčka nebo panáčka, aby cestu sdílel se mnou. A ted když mám Pinkie, tak to můžu dělat zas. A přijde mi to fajn i když jsem pak jak dítě ... ale vrátit se do dětsví je někdy fajn ne? |