Motorky (a vše okolo nich) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Motorky (a vše okolo nich) (/Vlakno-Motorky-a-vse-okolo-nich) |
RE: Motorky (a vše okolo nich) - Radmen - 02.05.2016 To jsou ale výmluvy... Sami už jezdíme. Motorku mám nějaký 3 týdny a už mám najeto přes 1500 km, tak honem honem, žádný další vymlouvání! RE: Motorky (a vše okolo nich) - niemand - 06.05.2016 (02.05.2016, 19:29)Miky Napsal(a): Hlavně, aby to přezouvání netrvalo celej rok. Doufám, že aspoň na FF přijedeš. Btw v Chotěboři to máme skoro stejně daleko jako ty, takže jasná volba. Na FF jsem nikdy nebyl a ani jsem tam cestu neplánoval. Ale možná by to šlo, že bych se tam na chvíli ukázal. (02.05.2016, 22:48)Radmen Napsal(a): To jsou ale výmluvy... Já najel zatim asi 300km. Jak si vůbec nějakou tu vyjížďku představujete? Nechci letět až do Brna abych se tam projel okolo a jel zpátky. RE: Motorky (a vše okolo nich) - Miky - 07.05.2016 Bylo by nejlepší jet třeba do té zmíněné Chotěboře, protože to máme stejně daleko. Někam zajít pokecat do hospůdky (takovej mikrosraz) a pak udělat nějakou projížďku. Pokud by byl větší zájem, tak by se z toho dal udělat nějaký menší sraz... RE: Motorky (a vše okolo nich) - niemand - 07.05.2016 No máš štěstí. FFko je 30.6. a u nás je 24.6. motosraz a ten bych určitě nevynechal, když to mám za barákem se vstupem zdarma Do té Chotěboře bych mohl zajet. RE: Motorky (a vše okolo nich) - Radmen - 11.05.2016 To máš štěstí ty, kdyby to bylo jinde, tak se účastnit nebudeš, ne? RE: Motorky (a vše okolo nich) - niemand - 11.05.2016 Já bych to nějak vymyslel, ale když se to nekreje, tak nebude problém Teď je větší problém s tou píchlou pneu... nakonec jsem rád, že to schytala ta stará a ne ta nová za 3,5k RE: Motorky (a vše okolo nich) - niemand - 14.05.2016 RE: Motorky (a vše okolo nich) - Azuliana - 14.05.2016 Rozmanitý sport, muži mnoha talentů Jinak ten poslední mi připomněl tohle RE: Motorky (a vše okolo nich) - Miky - 14.05.2016 Italové to mají v krvi. RE: Motorky (a vše okolo nich) - niemand - 14.05.2016 Jinak dneska jsem přijel z práce a už jsem měl přezuté pneu :O Táta se rozjel a ještě jsem zjistil, že sehnal zadara dva stojany + jeden další na motorku, která má vzadu uchycené kolo jen z jedné strany (což já mám), takovej stojan jen pro zadní kolo stojí novej přes 4 litry, co jsem koukal na netu a ty dva na přední bych asi taky zadara jen tak nesehnal, takže paráda, mám i stojany. Začal jsem montovat ten tachometr... no zatim ani prd Přidělal jsem jen uchycení toho magnetického senzoru na přední vidlici, přitom jsem zjistil, že z té vidlice docela teče... takže další super věc navíc. Potom jsem si jen popsal, kterej kabel kam vede, zhruba udělal představu o tom, jak ten tachometr uchytit a pak přišel táta a řekl, že tu hrazdičku z řidítek nebudu ani náhodou sundávat, protože to vypadá blbě (podle něj) a že to přichytíme jinak... Takže v blízké době budem bastlit nějakej čvonž abych to přichytil jinak, než na řidítka (mě to taky předtim napadlo, že bych to nějak schoval za masku ale nevěděl jsem jak). U toho se zas 10x pohádáme, pošlem se do prdele a pak to nějak zbastlíme a ono to pude |