![]() |
Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 (/Vlakno-Nej-ne-oblibenejsi-ponik-z-mane6) |
RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Eskalante - 07.03.2015 Tak ja mam najradsej Twilight. Uz len preto, ze aj ja sa povazujem za ucenca a neustale v knihach ![]() Inak u kazdej sa najde cast osobnosti s ktorou sa viem stotoznit. RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Natynka23 - 08.05.2015 Já jsem povahově jako Fluttershy, ale nejradši mám Pinkie Pie ![]() ![]() A celkově to mám takto: 1. Pinkie Pie 2. Fluttershy 3. Applejack 4. Rarity 5. Twilight 6. Rainbow Dash RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - RayCode - 08.05.2015 1.Twilight (da best) 2.Pinkie Pie 3.Fluttershy 4.Applejack 5.Spike (lol ![]() 6.Rainbow Dash 7.Rarity RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Kodos - 08.05.2015 Jak se tak dívám, tak tady má hodně lidí rádo Fluttershy, tak doufám, že mě za tohle neukamenujete ![]() 1. AJ 2. Twilight 3. Dashie 4. Pinkie 5. FlutterGuy 6. Rarity RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Annabell - 08.05.2015 Kodos: Ja som v povahe rovnaká ako ona, ale neukameňujem ťa za názor. ![]() Niesom si vôbec istá svojim súčasným rebríkom Mane 6 (okrem prvého miesta), ale asi tak približne: 1. Twilight 2. Rainbow 3. AJ 3. Rarity / Pinkie 4. Fluttershy RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - blesk1j_CZ - 27.06.2015 U mě vede bezkonkurenčně Twilight. Jak jinak. Hodně o tom prozrazuje muj podpis ![]() A dal jsem hlas jenom Twilight. Minusko nechci dávat protože je nechci dávat do nejmín oblbených, jsou taky dobrý. Já bych to mínusko klidně dal ale nemám komu a kdyby jo není z mane six. nejvic nejneoblíbený poníci jsou Haršlivivová (nevim jak se piše) Ta ktera byla na Equestrijské hry. A potim jsou ty dvě holky které jsou uplně na prvním místě nejneoblíbenosti které mi lezou krkem jsou dvě holky filly jsou to Silver Spun a Diamont Tiara. Ještě můj žebříček oblíbenosti mane six, ale upozornuju vás že je jiné než na co vy jste zvyklí 1. Twilight Sparkle 2. Rainboe Dash a Pinkie Pie 3. Applejack 4. Rarity a Flutershy A chci taky dodat že jsem si všiml že pár lidí kliklo klidně na všechny postavy z mane six když bylo řečeno max 2 hlasi jeden pro + a druhý pro - RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Mácaman - 27.07.2015 Ne, ze by sem mel vylozene neoblibenou clenku Mane6, ale kdyz jsem se serialem zacinal, tak treba Raritku nebo FlutterShy jsem tak nejak ignoroval, neprisly mi moc zabavne a tak...no ted uz mam rad vsechny, myslim, ze kazda tam ma sve misto a kdyby nejaka chybela, bylo by to poznat ![]() RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Paťa87 - 05.09.2015 Moje nejoblíbenější je samozřejmě Twilight ![]() ![]() RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Nelizza - 10.01.2016 Fluttershy je stoprocentně nejroztomilejší poník v celé Equestrii. ![]() Pořadí vypadá asi takhle: 1.Fluttershy 2.Pinkie 3.Rarity 4.AJ 5.Dash 6.Twilight ![]() Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Glory Rogue - 10.01.2016 Mám je rád všechny a hlavně TS, ale něco sem musím napsat no vždy když vyjmenovávám Mane6, tak zapomenu na fluttershy nevím proč je taková moc tichá nikde si jí nevšimnu (všem milovníkům Fluttershy sry ![]() |