![]() |
Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina) |
RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Michy - 26.05.2013 Pahejl: Až tak?! Nemaluj ďábla na zeď... Přiznám se, že jsem byl reakcí své rodinky překvapen. Nevím, jakou roli hraje to, že tři roky už u nich nebydlím (a na návštěvu jezdím jednou za 1-2 měsíce), ale dopadlo to nad očekávání dobře. Původně jediná mamka říkala, když jsem se s ní měsíc zpět bavil, že mi už doopravdy hráblo.. Teď to brala v pohodě, nakonec to všichni (rodiče i prarodiče) berou s humorem, navíc když jsem ještě zmínil, že jedu na takto zaměřenou akci do zahraničí (Galacon 2013). Ono asi záleží jak to člověk podá, v kontextu toho jak a čím se baví drtivá většina lidí, to není nic za co by se měl člověk stydět či to, nedej Celestie, mělo být něco nepatřičného. Dostalo mě, že se o to nejvíc zajímala babička, která, dokonce i po tom, co viděla mix veřejných foto z loňského Gala, řekla ať si to pořádně užiju. Podotýkám že pocházím z malé vesnice ze severomoravského kraje, takže na "výstřelky" si tu nikdo moc nepotrpí. A ano, je dobré to prezentovat jako něco samozřejmého, když na to přijde řeč a ne, jako správně podotkl Jamis, jako přiznání ve stylu "mami, tati, jsem gay" :-D RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 26.05.2013 Pahejl, len pokoj ![]() Netreba to v sebe dusiť, poníci predsa nie sú o strachu (nie si ani gay, aby si to musel utajovať - všetok rešpekt k nim). Ak by sa ťa pýtali, skús im o tom povedať z tej dobrej stránky, čo tebe samému MLP dalo. Držím palce ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Pahejl - 26.05.2013 Díky za rady, ale každej má ty vztahy jinak. Myslím ,že bych se v očích autoritativních rodičů dost shodil. A jelikož vše ostatní dobře funguje nebylo by to ideální. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - wormsik - 26.05.2013 Tak nemusíš to na ně hned vyklopit ![]() ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kovu11 - 26.05.2013 Tak v tom bola asi chyba že som im to povedal na rovinu, ale oni sa pýtali. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - LikiOne - 26.05.2013 já sem to taky rodičům řekl na rovinu. ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kovu11 - 26.05.2013 Ako to zobraly? RE: Co říká na MLP vaše rodina? - LikiOne - 26.05.2013 no taťka ten to prve nemohl pochopit a mamka ta jen kroutila hlavou zbytek rodiny si mysleli že nejsem normální ale časem si zvykli a jak sem si koupil svoje první figurky MLP tak už to přestali radši řešit. ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - willík15 - 27.05.2013 jediný problém mám s přítelem, říká že tohle je náboženská sekta a totální *****. u nás ve třídě je několik lidí Bronies. takže od nás všech dostává pěknou čočku. ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Yin - 27.05.2013 Táta o tom nic neví, máma se se mnou celkem často kouká, mluvím s ní o poníkách, pouštím jí songy... eyup |