![]() |
|
.::Cally-Dream::. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: .::Cally-Dream::. (/Vlakno-Cally-Dream) |
RE: .::Cally-Dream::. - Dragea - 03.06.2014 Ty hlavičky jsou roztomilé :3 Myslíš, že by jsi zvládla i dračí? RE: .::Cally-Dream::. - Oggy123 - 03.06.2014 Otvorím si tu takto tvoje vlákno a vidím obrázok zo včera. No tak si to tak pre seba zasa chválim. Idem nižšie a vidím ďalší obrázok. Prvé čo som videla bol Frolda a hneď po ňom mi padli oči na náhrdelník so Sonicom. Zrazu sa pozriem na toho poníka poriadne a čo nevidím.. Oggy123. Nikdy by ma nenapadlo, že ma nakreslíš a ešte k tomu, že ma nakreslíš so šampónom od Celestie a ešte k tomu s náhrdelníkom Sonica ![]() Perfektne si ma týmto vystihla a.. nemám slov Skrátka veľmi ďakujem A teraz všeobecne. Dokážeš perfektne vystihnúť výrazy a páčia sa mi Froldove vlasy. Obojok u Dbleki sa podaril a kvetinka na hlave u MoonLight tam trochu zaniká ale zároveň to tam tak oživuje. RE: .::Cally-Dream::. - Moon Light - 03.06.2014 Sakra,to je rychlost! Nikdy jsem nevěřila že uvidí svoje OC od někoho jiného a ještě tak krásně nakreslený . Kytiška je krásný doplněk.Ty jsi tam udělala i ten přívěšek na krk,což mi zvedlo náladu ještě o 20 % Samozřejmě mi zvedl náladu celý obrázek,takže ti moc moc děkuju
RE: .::Cally-Dream::. - Cally - 03.06.2014 Baterka: To víš, škola odzvonila. Člověk najednou má čas a neví co s ním. Nebylo by to naškodu ho použít teda až na to že se sama hýbe, to je trochu děsivé . Nevím proč v seriálu dělají rohy tak krátké(a o křídlech raději mluvit nebudu), a Tia ho má zase moc dlouhý, když už je sakra někdo jednorožec tak ať má pořádný roh . A jsem zvědavá co ti to za nápad hodilo![]() Dragea: nah další člověk co se nechal připravit o překvapení! (ještě jednoho draka mám v plánu,ale to už neprásknu) kreslím snad vše, čekám, kdy mě přistane ve zprávách třeba nějaký gryff ![]() Oggy123: Já zas moc ráda sleduji tvou galerku :3 vím, že Tia a hlavně Sonic jsou tvá srdcovka, tak že se to samo nabídlo na nápad , není zač jen prostě taková malá pozornost pro radost ![]() Ano ta květinka mi zanikla, protože jsem si později všimla že má ještě pár pramínku přes očko, tak že kytka nekytka vlasy musím dodržet Děkuji i za názor k ostatním![]() Moon Light: Byla jsi první co napsala a ještě na mě tvé OC udělalo dojem! Náhrdelník určitě, na doplňky si potrpím, a strašně se mi líbilo tvé CM, tak jsem ti ho šupla aspoň do vlásků. Jsem moc ráda, že udělal radost od toho tyto skicky jsou
RE: .::Cally-Dream::. - Nopony - 03.06.2014 Poděkovala jsem přes PM, ale musím poděkovat i prostě tady. Skica se mi moc líbí, málo lidí mi vůbec kdy znázornilo OC s obojkem (miluji obojky- oh moment, si i vlastně první) Asi můj nejoblíbenější obrázek nakreslený pro mě
RE: .::Cally-Dream::. - Frolda - 04.06.2014 Jsem ti velmi vděčný Má krásný výraz a líbí se mi i ostatní postavy. Černobílá verze tomu dodává na hloubce
RE: .::Cally-Dream::. - Cally - 04.06.2014 Dbleki: Uuuu další člověk co miluje obojky já ten svůj už mám 4 roky, a dokonce jsme v něm i odmaturovala (naštěstí si už všichni zvykly že jsem trochu jiná )Není zač, jsem moc ráda že se líbí, a za to že máš ráda obojky, čekej ještě jednu nenápadnou drobnost(ale pšt!)Frolda: Není zač přeci , jen příště počkej, mělo to být překvápko , raději se do barev nepouštím protože vím, že to s nimi někdy zvrtám, ale několik postav mají tak zajímavé kombinace, že je to škoda jen tak černobíle ![]() Tentokrát 4 slečny
![]() další várka bude zase mužná ![]() ![]() *Dragi si ty bublinky fouká nosem
RE: .::Cally-Dream::. - Koxi - 04.06.2014 Počítá se "infarkt" jako vedlejší účinek? Je to překrásné, nevím jak poděkovat PS: první obrázek na kterém jsem já
RE: .::Cally-Dream::. - TobbyPuggie - 04.06.2014 Skicy se opět povedly :O Je zajímavé že i v té Dragee de vidět furt ten tvuj styl ![]() Navíc se hrozně povedla. Foukání nosem? To by mě nenapadlo! Good IDEA! ---- Mimochodem promiň ale nepřidám se k zástupu lidí se skicou od tebe jako avatar - na to mám svého bulbíka až moc ráda :3 (Snad se ho někdy dokážu vzdát možná časem )
RE: .::Cally-Dream::. - Ziberlee - 04.06.2014 Tie obrázky sú fakt úžasné. Do tej Dragei som sa zamilovala A to fúkanie nosom je fascinujúce. ![]() Ale celkovo aj tie staršie sú .. tak ... moc .. AWESOME
|