Jablonecké srazy - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR) +--- Téma: Jablonecké srazy (/Vlakno-Jablonecke-srazy) |
RE: Jablonecké srazy - Mikado.H - 20.10.2015 Takže oficiální sraz v kavárně od 16:00-16:30, a konec +- 19:00? RE: Jablonecké srazy - Minetex - 20.10.2015 Jop. Kdo všechno teda do cukrárny zítra razí? Žádné plot twisty? RE: Jablonecké srazy - Mikado.H - 20.10.2015 Se mnou počítejte! OT: RE: Jablonecké srazy - ThePinkOne - 20.10.2015 Na sraz nevím jestli dorazím. Až moc aspektů. - Den otevřených dveří - Blbá nálada (roztřískaný mobil, a zítra tvrdnutí ve škole dělání naprostých pitomostí celý den (bohužel narozdíl od ostatních lidí ve třídě, nevidím pointu v tom trávit den ve škole koukáním do počítače a "děláním si co chcem") - přišel bych 100% pozdě (protože ze školy přímo do jbc nemůžu ať chci nebo ne; musím domů si tam dát věci bo tahat se mi s batohem plným věcí nechce - Musel bych si ještě teď nastudovat cestu jak se vlastně k té cukrárně dostat, protože absolutně nevím. Co se týče těch Cards Against Humanity, dal bych ti je na příštím srazu tedy. Uvidíme, pro jistotu se mnou nepočítejte, dostavím se / nedostavím podle uvážení. RE: Jablonecké srazy - Minetex - 21.10.2015 Přijdu něco po čtvrté hodině Pokusím se zabrat stejný stůl jako minule, snad nám to ty starší paní zase nepřekazí RE: Jablonecké srazy - Minetex - 21.10.2015 Sraz se povedl, byli jsme sice "jen" čtyři, ale výborně jsem se odreagoval, přesně to jsem potřeboval Díky moc RE: Jablonecké srazy - ThePinkOne - 21.10.2015 Asi jak obvykle, sraz byl fajn. It needs moar pony merch. We don't have enough to ponify this Sugarcube Corner. (I když mý plyšáci ten stůl skoro zaplnili ) A škoda že Mikado tak brzo musel, ale zas.. you know, rodiče nepřesvědčíš, to je předem prohraný boj Příště nás musí být víc, musíme rozšířit řady nebo k tomu dokopat víc lidí P.S: Domluvil bych se na další datum, a v případě že by ohlásili tu premiéru nakonec přec jen na listopad ( i když doufám že bude až 5.12 aby mohla i Hadasa), zrušil bych to datum a dohodl se na tohle datum RE: Jablonecké srazy - Hadasa - 21.10.2015 Sraz bol super...nádherně som si odpočinula a skoro zapomněla na školu...jenom nevím jestli má cenu chodit na další srazy...sice moa baví, ale poslouchám z devadesáti pěti procent něco čemu nerozumím, ne že by mi to vadilo, jen nevidím důvod proč bych měla chodit příště...stejně vám je úplně jedno zda tam jsem, jelikož s vámi nekomunikuju... a to nemyslím nijak špatně proti vám... RE: Jablonecké srazy - Mikado.H - 21.10.2015 No, tak ten kousek srazu, co jsem tam byl se povedl. Omlouvám se Hadase, že melu offtopic nejen na fóru, ale i irl Jinak vím, že tam jsi a pokud čekáš na silnější odezvu od nás/jiné téma, stačí říct. Znám totiž spoustu lidí, co se do konverzací nezapojují, jsou takhle spokojení a vadí jim, když se jich na něco ptám a oni musí reagovat Takže asi tak. Navíc, jestli si odpočineš od školy, tak jen kvůli tomu třeba na srazy stojí za to chodit Re: Jablonecké srazy - Helke - 21.10.2015 Ahoj ješte to nevim jiste zaleži na datu, ktere vyberete, ale možna bych se prištiho srazu zučastnil, teda pokud vam nevadi že se vam tam bude plist nekdo z Hradce. Odesláno z mého ALCATEL ONE TOUCH 991 pomocí Tapatalk 2 |