Bronies.cz
Rwakk tvorba - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura)
+---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura)
+---- Téma: Rwakk tvorba (/Vlakno-Rwakk-tvorba)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 01.01.2014

Aby bylo jasno Pinkiesmile, svatba jen tak nebude. Aidrien musí dostudovat a já si musím pořádně zajistit práci. Přesto věřím že jednou přijde ten den, kdy si budeme moci říct ano.
Ale jinak vám všem děkujeme za krásná přání Pinkiesmile

RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 11.01.2014

Draci míří ke hvězdám se znova vracejí.
Tentokrát vám přináším v pořadí už 31 kapitolu. "Připraven ke skoku?"

Draci míří ke hvězdám 31

Bluepeace to má těžké a nejenom on. Jsou draci připraveni "Skočit"?

Další kapitola by mohla vzniknout do týdne. Momentálně musím ležet pro zákeřnou nemoc, co napadla mé tělo a tak se mi uvolnil nějaký čas.

RE: Rwakk tvorba - Tuxik - 12.01.2014

Chudáku, nemoci nejsou žádná sranda, snad to není zase až tak závažné :/

Jsem zvědav na další kapitolu, tahle pro ni připravovala píseček, tak ať je pořádná Rainbowlaugh

RE: Rwakk tvorba - Elevea - 13.01.2014

Rwakku, ty draky ti musím moc pochválit. Během pěti hodin jsem pročetl dvanáct kapitol a jedu stále před - pořád čekám, co bude dál. Jestli něco provedeš Valkasovi, tak něco uvidíš Rainbowlaugh

EDIT: Tak, dočteno. Je vidět, že se s každým novým dílem zlepšuješ. Máš rozehranou velkou hru a to je dobře. Jsi mistr malých příběhů a velké výpravy. Tiše závidím a kopýtkem hrabu...

RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 25.01.2014

Po nějakém čase vám znova přináším v pořadí již 32 kapitolu draků.
Nedávné nepokoje které stále ještě probíhají vám doufám nezabrání se dobře začíst.

Kapitola 32 - Vyznání Rybářovo

Bluepeace se rozhodne uzavřít jednu kapitolu svého života. Jak to dopadne?

Draci míří ke hvězdám 32

Příště bych snad zase mohl dodat něco z pony tvorby. Rád bych zase napsal i nějaký pořádný fanfic. Nápady by byli, teď je jen zrealizovat.

RE: Rwakk tvorba - Tuxik - 26.01.2014

Kapitola 32
Přečetl jsem to jedním dechem, velice pěkně napsané, ale největší perlou bylo milostné vyznání - nádhera Twilightsmile A ten konec - prostě jsi mizera Rainbowlaugh

Spoiler + OT)
Kapitola byla opravdu parádní, jenom škoda, že jsem si ji nemohl pořádně vychutnat. Částečně mě potěšila, ale zároveň ve mně probouzela nechuť. Měl jsem si ji přečíst včera, v té době bych si ji mohl užít ve vší čistotě. Hluboké city, pochyby, odmítnutí - v závěru je vždy jeden poražený, který se bude následně nazývat hlupákem. Je to boj mezi duší a rozumem, kde je mnohdy těžké se přiklonit na jednu stranu, ale zatím to vypadá tak, že rozum má v tomto vždy pravdu.

Citace:jediné, po čem toužil, bylo její objetí, laskavé pohlazení či jediný polibek. Cokoli, co by ukázalo jeho city k ní.
Jenom si teď říkám, jestli tyto věci opravdu dávají najevo naše city, nebo se jedná jen o podvod. Doteď jsem byl přesvědčen, že za sebou musí mít nějaký hlubší význam, ale nakonec se jedná jen o hloupou iluzi.

RE: Rwakk tvorba - Kikyo - 31.01.2014

Zajímavé, hezky napsané, ale přečtení téhle kapitoly ve mě zanechalo špatný pocit. A po přečtení Tuxikova komentáře se to ještě zhoršilo Twilightoops

RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 31.01.2014

Hezký den přeji. Konečně vám přináším další z mích fanfikcí. Tentokrát je tato povídka velice kontroverzní a proto ji dávám tak 15+

Povídka se týká prostředí mnohým známé i neznámé. Přesto každý pochopí o co se jedná.
Původně jsme se pokusil o komedii ale zjistil jsem, že komikem rozhodně nejsem. I když někdo v tom pokus i jistý komediální prvek jistě najde Pinkiesmile

Varování! Povídka 15+!
Applejack se vydá k sexuologovi/psychologovi aby zjistila, co že to je ten výdobytek moderní doby antikoncepce. Jak to dopadne se dozvíte v této povídce.

Ach ty klisen problémy

RE: Rwakk tvorba - Vlče - 31.01.2014

RainbowlaughRainbowlaughRainbowlaughRainbowlaugh prý že ti komedie nejdou pche! Rwakku vždyť to bylo parádní Pinkiehappy a rozhodně mimořádně originální pojetí co se týče prostředí a situace, tohle jsem si v Ponyville opravdu nepředstavovala. Je vidět, že ti soužití s Aidrien svědčí Trollestia

RE: Rwakk tvorba - Aidrien Assagir - 31.01.2014

OT:
A to se ještě neprojevilo všechno.ScootangelAJ lie