Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP (/Vlakno-Headcannon-aneb-sdilejte-sve-teorie-ohledne-MLP) |
RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - Iluzon - 19.06.2013 Ehm, hate to break it to ya, ale Luna je princezna noci. A vzhledem k tomu, že většina seriálu se odehrává ve dne, tak je logické, že Lunu moc nevidíme. RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - RadlanJay - 19.06.2013 Podle mě Luna ani vládnout nechce. Vždyť je to jenom papírování a byrokracie. RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - Fun1k - 19.06.2013 Luna a Celestie společně ovládají jen to, kdy bude den a kdy noc. Celestie je starší, takže je možné, že jí Luna to vládnutí ráda přenechá, protože je to její milovaná starší sestra a vidí v ní vzor, moudrost a odpovědnost. To ovšem neznamená, že by se třeba spolu o určitých rozhodnutích neradili a tak. RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - Foxtrot - 19.06.2013 Je pravda, že Luna je tam víceméně v pozadí. Celestie je prostě starší sestra a tak má jako ve středověku nástupnické právo. Luna tam podle mě spíše jen pomáhá a stará se o noc. Luna tam asi neplní často takovou tu formální panovnickou funkci jako Celestie, že by seděla na trůnu a vyřizovala korespondenci. Ale je zase na druhou stranu možné, že to dělá, ale jedná jen s určitými poníky, kteří jsou třeba také nějak spojeni s nocí (pracují v noci, atd...) Luna je jednoduše mladší sestra, tak má co se týče vlády takovou odlehčenou funkci, ale když se něco řeší, tak to určitě Luna a Celesite probírají spolu než dojdou ke konečnému závěru. RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - Merrie - 19.06.2013 Hej, ja tiež beriem Lunu skôr ako poradkyňu, je jasné že Celestia má väčší vplyv. Nevyzerá to však, že by sa k mladšej sestre správala nadradene, práve naopak - prechováva k nej úctu RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - kosay - 19.06.2013 Luna je ešte trošku "oťapená" z 1000 ročnej dovolenky na mesiaci, asi ešte nieje schopná alebo už nieje schopná sa normálne začleniť do života, tak si plní svoje povinnosti ale, ako sme mohli vidieť v Luna Eclipsed, do bežného života nieje súca (zatiaľ/už ? ) RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - kotja - 19.06.2013 (19.06.2013, 10:05)MapleTwister Napsal(a): Podělím se o svůj vlastní headcanon. Já bych řekl, že vládnou na směny: Denní: Celestie Noční: Luna a po konci třetí série Ranní: Celestie Odpolední: Twilight Sparkle Noční: Luna Nakreslete někdo obrázek jak si odpíchávají odchod a hlídá to Doctor Whooves RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - MapleTwister - 19.06.2013 A to by mě zajímalo, jak se střídají. To ve dvě Celestie řekne "Tak jo, mám padla. Mějte se," a odejde? Tohle by taky někdo mohl nakreslit. RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - RadlanJay - 19.06.2013 Takový pic už je, ale já ho bohužel nemám. Jinak mi to připomělo anekdotu: Celestia takes care about day Luna takes care about Night Cadance takes care about Twilight RE: Headcannon, aneb sdílejte své teorie ohledně MLP - kosay - 19.06.2013 Celestia - princess of the sun. Luna - princess of the night Cadence - princess of the crystal empire Trilight Sparkle - princess of the Ponyville library |