My Little Pony: The Movie - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: Ostatní tituly (https://bronies.cz/Forum-Ostatni-tituly) +---- Téma: My Little Pony: The Movie (/Vlakno-My-Little-Pony-The-Movie) |
RE: My Little Pony: The Movie - Aelipse - 29.06.2017 Já zůstávám lehce skeptický. Na seriálu se mi vždy líbilo, že přestože to byla produkce primárně cílená na dětské publikum, jen zřídka se autoři uchylovali k infantilnímu humoru (jako že někde někdo spadne, pokud možno se u toho pořádně zamaže, a pak to všichni "vtipně" komentují), ale naopak se jim dařilo dělat humorné momenty poměrně inteligentně a mile. U filmu se bojím, že se bude sklouzávat právě k Hollywoodskému trendu známému z animáků pro nejmenší: "bum, řach, ááá, hrozná sranda". Tak uvidíme. RE: My Little Pony: The Movie - LEGION_1 - 29.06.2017 (29.06.2017, 02:50)Cally Napsal(a): strašně do oka-bodající jsou ty vesmírné lodě (hlavně ta co přijíždí), jinak styl poníků se mi hrozně líbí!,, ale ty lodě fujNie vzducholode skôr? Čiže mi to pripomína skôr Red Alert 2 (najmä v komixe). Ale je tam aj to typické sci-fi, lode vychádzajúce z hyperpriestoru/portálu. (29.06.2017, 08:29)Dragonalicorn Napsal(a): Trailer dobrej, ale mě se ta nová animace moc nelíbí. Poníci mají pozměněnej tvar hlavy a působí úplně jiným dojmem. Třeba si jen budu muset zvyknout no.Tak v tom prípade môžeš byť rád, že S8 bude opäť animovaná klasicky. Ono to museli spraviť kvôli kinám a ja s tým súhlasím. Hlavne Canterlot je nádherný takto Trošku je to nezvyk, no. RE: My Little Pony: The Movie - Azuliana - 29.06.2017 (29.06.2017, 10:41)Jita32 Napsal(a): Hádám že bude mít ze všech postav z filmu nejvíc NSFW obrázků :/ S velkou pravděpodobností má už teď RE: My Little Pony: The Movie - Edwwi - 29.06.2017 Tak, zatím to vypadá hodně dobře, jen doufám, že film bude mít na takovou formu akce dost času a nebude to uspěchané a narvané všechno na sebe. A upřímně, ne... Nechci dalšího napraveného záporáka, tak doufám, že to nebude ani teď. RE: My Little Pony: The Movie - Dbleki - 29.06.2017 Líbí se mi, jak je animace více propracovaná, ale sem tam mi vadí to stínování, pokus o 3D, viz ta loď, to se mi fakt nelíbilo. Místy se mi líbí výrazy poníků, jsou takový víc adorable, ale někde to vypadá opravdu divně, ten pokus o 3D, ale třeba je to z nezvyku. Co mě třeba zarazilo v první ukázce byla Rainbow Dash, co vypadala s těmi kruhy pod očima, že má crippling depression . RE: My Little Pony: The Movie - Jita32 - 29.06.2017 Ukázky pár dalších hraček Pravděpodobně edice, kdy budete moci udělat z šatiček poníkovi mer-ocas Grr, pirátka Applejack! A jeden příslušník posádky té gryfí... slečny? Tempest bude mít stíhačku/osobní létající člun! buď je obrázek rozostřený nebo je takhle malý U tohohle přesně nevím, co to má být, ale některé postavy se objeví ve filmu, takže... EDIT!!! - ještě jsou samozřejmě další připravované hračky, bude i karetní hra, set Luny a Pinkie, malé merpoňátka, set podmořské království atp. Edit x Edit - je zjištěno že MLP Movie má jistou spojitost s Guardians of Harmony RE: My Little Pony: The Movie - Žeryk - 29.06.2017 Kdy se to bude odehrávat? Jestli tam bude i Starlight RE: My Little Pony: The Movie - Jamis - 29.06.2017 (29.06.2017, 17:29)Edwwi Napsal(a): A upřímně, ne... Nechci dalšího napraveného záporáka, tak doufám, že to nebude ani teď. Říkám si, čím je asi způsoben dnešní trend, že záporáci jsou vlastně strašně cool asi jich v reálném světě ubylo natolik, že je třeba hledat je jinde. Nevím. Jinak doporučuji "Fallout: Equestria" - něco z toho je pokud vím v animované podobě. Osobně jsem docela rád, že MLP:FiM zůstává u celkově pozitivního vyznění (ať už to znamená porážku či napravení záporáků/zla/whatever), protože taková díla jsou stále v menšině. RE: My Little Pony: The Movie - Aelipse - 29.06.2017 (29.06.2017, 18:19)Jeryk Napsal(a): Kdy se to bude odehrávat? Jestli tam bude i Starlight Starlight se v traileru mihla, ale patrně jí ve filmu nebude náležet žádná důležitá role. RE: My Little Pony: The Movie - LEGION_1 - 29.06.2017 (29.06.2017, 17:29)Edwwi Napsal(a): Tak, zatím to vypadá hodně dobře, jen doufám, že film bude mít na takovou formu akce dost času a nebude to uspěchané a narvané všechno na sebe. A upřímně, ne... Nechci dalšího napraveného záporáka, tak doufám, že to nebude ani teď.No obávam sa, že práve vo filme napravený bude, iba ak by sa rozhodli aj pre 2. film a teda teraz napravený ešte nebude. Je isté, že v prípade úspechu tohto filmu bude aj ďalší. A možno už s novým záporákom |