Sborník 2015 - 2016 - RELEASE - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +--- Téma: Sborník 2015 - 2016 - RELEASE (/Vlakno-Sbornik-2015-2016-RELEASE) |
RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - SecreterceS - 20.08.2017 No na křtu jsem nebyla a Sborník ještě nemám v rukou, ale jako korektor jsem viděla literární část Sborníku a s tou jsem naprosto spokojená. Jen je škoda, že nás nebylo víc. ...a taky když se zpětně podívám na svoji povídku tak je to velkej facepalm protože mě napadá co všechno jsem mohla napsat líp RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - Rwakk - 20.08.2017 Řekl bych že většina lidí ještě slaví nebo se vrací domů, takže neměli čas jej pořádně pročíst Brzy by snad také měla vyjít i verze na web, takže si ji budou moci pročíst všichni, i ti co si nekoupili fyzickou podobu. Mohu ale říct, že s fyzickým sborníkem jsem spokojen. Některé věci by se možná klasicky dali vyladit více, ale byl to perfektní pocit položit vedle sebe ročník 2014 a pak nový 2015/2016 a pohladit je Obrázky jsou rozhodně perfektní a u mnohých tématické. Dokrslují jak povídky, tak básničky. Doufám že i další ročník se přidají nějaké nové tváře a stávající také něco napíší. Aby příští bal ještě lepší než tento a to se budeme muset hodně snažit RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - Hwězda - 21.08.2017 Já svůj názor rozhodně vyjádřím, ale zatím je moc brzo na to soudit knížku podle obalu, kterou jsem ještě nečetl. Pročtu si ju v klidu, jak přijedu dom. RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - Tuxik - 23.08.2017 CZQ je za námi. Křest Sborníku je za námi. Pro ty z vás, kteří na křtu nebyli a chtějí z něj taky kousek mít, zde přikládám odkaz na pár fotek a videjko. Děkuji Cocodrillo za pořízení médií Fotky Video Všechny Sborníky navíc jsem udal na CZQ. Nezbyl mi jediný kousek (a jak se po nich zaprášilo). Těm, kteří jej dostanou poštou, jsem už rozeslal PMka s informacemi co a jak Děkuji všem, kteří se zúčastnili křtu. Pro mě se jednalo o úžasný zážitek a doufám, že se líbil i vám a zařadí se do dobrých vzpomínek Sborník 2015 -2016 zveřejním i pro vás ostatní dnes večer RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - Baterka - 23.08.2017 Yay děkuji za fotky! RE: Sborník 2015 - 2016 - OBJEDNÁVKA - Tuxik - 23.08.2017 Digitální verze Sborníku 2015 - 2016 je venku. Bohužel, vzhledem k velkému množství obrázku je PDF soubor natolik velký, že jej nelze zobrazit jako náhled v Google disku. Neděste se tedy vyskatovacího okénka! Stačí, když kliknete na tlačítko stáhnout a Sborník se vám uloží na vaše zařízení, kde si jej můžete v klidu prohlédnout Přeji všem pěkné počtení a potěchu z dobrovodných ilustrací Sborník je přístupný na adrese níže: Sborník 2015 - 2016 (je třeba kliknout na tlačítko stáhnout) RE: Sborník 2015 - 2016 - RELEASE - SecreterceS - 24.08.2017 Wow. Prostě... wow. Už jsem viděla psanou část, ale ve spojení s nádhernými ilustracemi se Sborník stal něčím úžasným. Akorát kolegové korektoři, objevila jsem pár chybek, které jsme přehlídli Stává se. Pořád je to úžasný. Jsme všichni skvělí. RE: Sborník 2015 - 2016 - RELEASE - Baterka - 24.08.2017 Wowowoww sazba je nádherná! Edit: kam bych mohl psát recenze na grafické provedení od ilustrátorů? RE: Sborník 2015 - 2016 - RELEASE - Drawirm - 24.08.2017 Wow, takový chvály, děkuju. I já tedy musím říct, že ta obálka vypadá v reálu vydařeně. RE: Sborník 2015 - 2016 - RELEASE - Alexie - 27.08.2017 Po přečtení sborníku přišel čas na recenzi. K ilustracím a drabblům se nechci konkrétně vyjadřovat, ale celkově se povedly. Tak pojďme na to: Nakonec chci poděkovat všem, kteří se jakýmkoliv způsoben zapojili, zejména pak organizačnímu týmu. Jste úžasní! |