![]() |
Hraci karticky CCG - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Hraci karticky CCG (/Vlakno-Hraci-karticky-CCG) |
RE: Hraci karticky CCG - .Spock - 19.01.2014 big box - myslíš display? jinak ne, jedná se o CCG, takže jenom startery, boostery, sem tam nějaký to promo RE: Hraci karticky CCG - JanoS - 20.01.2014 V patek na pragoFFestu bude prednaska od 17:00 o hre, kde se dovite vsechno potrebne. Celou sobotu budu ucit lidi hrat hru. V nedeli bude turnaj o ceny! Na prodej mam: 4 startery za zhruba 246 Kc, 37 boosteru po zhruba 66 Kc, a asi 10 obalu na karty po 138 Kc. Taky mam spoustu kusovek po 1-10 korun za kus. RE: Hraci karticky CCG - .Spock - 20.01.2014 na kusovky se těším ![]() pokud jde o boo, jsme předběžně domluvení ![]() RE: Hraci karticky CCG - Melgarh - 20.01.2014 Registrovano na Leipzeig nebo jak se to pise, doufam ze to je Lipsko ![]() Akorat jestli teda Alkel bude psat tomu poradateli zda tam je misto tak dejte vedet abych mel o starost mene, dikes! A ohledne karet - ma na mysli pre-built Theme decky - tedy Twilight a Applejacke a Rarity s Rainbowj tudiz ano - jsou. RE: Hraci karticky CCG - JanoS - 20.01.2014 Myslim ze kolega myslel rovnou krabici ve ktere je kazda karta 3x, jak to delaji nektere hry (jmenovite Living Card Game -- LCG). Stoji to trochu vic, ale uz vis ze nemusis kupovat dalsi boostery atd. My Little Pony CCG takovou hrou neni, takze jsou jen Theme Decky a boostery. RE: Hraci karticky CCG - Alkel u3 - 20.01.2014 Registrace přes Amigo odeslána. Ale kam napsat přímo organizátorovi, to jsem se nedopátral. Možná jsem jen slepý a neumím googlit - máte někdo kontakt, prosím, nebo budu muset čekat, až mi přijde potvrzující email přímo od organizátora? Jo, a auto je definitivně zarezervované, dohromady 6 míst. RE: Hraci karticky CCG - KRAJKHOUR - 21.01.2014 Na uvod organizačně: Asi už je pozdě přesunout diskuzi o cestě do srazů. Například: Cesta na promo MLP:CCG (Německo). Já jen že když se napíše registruje se tam a odkaz a další podstatné informace musím vyzobavat z ze spoustu postů tak dostávám pocit nejistoty že sem něco podstatného přehlédl kvůli čemuž bych nemohl jet. Počítám stím že pojedu. [spoiler: teda pokud mě přijdou slíbené peníze] Pár dotazů na cestu. Bude potřeba pojištění? Odkud se pojede a v kolik bude sraz? Kdo bude všechno bude řídit(teda asi kromě alkela a mě)? Kdy se tak asi vrátíme do prahy? Kam nakonec jedeme? Na kolik promo akcí? Kdo jede? Jsem jediný třech co jedou kdo nemá žádné karty? Pomůže mě nekdo s jazykovou bariérou? Jak to bude s placením cesty a vstupného? 600 Kč - 20€ pamatují si dobře? Určitě jsem se zapomel na něco nepodstatného zeptat. Počítám že se budou prodávat karty teď mám dilema kolik si vzít peněz na nákup karet nebo počkat a nakoupit až na pragofestu. Chtěl bych mít pokud možno všechny karty. Otázka na zbyrani. Jak je to se zbirani vzácnějších karet? Jak je sehnat? Díval jsem se totiž na eBay a tam ty nejvzácnější karty stoji okolo 1000 Kč. To se mě nechce dávat. RE: Hraci karticky CCG - CrystalShine - 21.01.2014 Odpověď ti dám jen na tvou poslední otázku. Rare a Ultra Rare najdeš v booster balíčkách. Náhodně, pokud toho nenakoupíš fakt hodně, nemůžeš moc počítat s tím, že najdeš kartu kterou potřebuješ. Ale opravdu silný balíček ty karty, pokud je dobře postavený, nutně nepotřebuje. I s běžnýma kartama se dá hrát velké divadlo. RE: Hraci karticky CCG - KRAJKHOUR - 21.01.2014 Kolik je hodně? Bude stačit: (20.01.2014, 00:36)JanoS Napsal(a): Na prodej mam:37 boosteru po zhruba 66 Kc,Zdech vzácných bych zatím chtěl NMM Trap kartu. RE: Hraci karticky CCG - CrystalShine - 21.01.2014 NMM villain? Drahá karta a fakt si rozmysli balíček ve kterém to chceš hrát ![]() Každopádně každý nebude hrát všechno, určitě se najde dost hráčů, kterým zbydou zbytečné karty. Já třeba mohu rozdat prakticky všechny AJ karty co mám (respektive směnit za Pinkie karty) |