Hromadná objednávka plyšových Lun - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Hromadná objednávka plyšových Lun (/Vlakno-Hromadna-objednavka-plysovych-Lun) |
RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Xeelee - 24.04.2013 Lun vemte klidně 50 . Mám pocit, že zmizí dřív než stihnete říct eeyup RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 24.04.2013 No ja jednu bych chtela z duvodu experimentovani, preci jenom jsem slibila navod na vyrobu podkov a korunky. A taky ze se kouknu, zda by se neco dalo delat s kridly, jak uz tady nekdo zminil ale nechce se mi to hledat. Tak abych nahodou neponicila neci Lunu. RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Melgarh - 24.04.2013 Jo takhle, no tak to nevadi, to si tu jednu nech na tez predelani a treba by to slo zreplikovat aby se vytvorili zadane princezny Celestie Jinak ty Luny budou poslany v ramci anglie pres kuryra "MyHermes" protoze Royal Mail je drahy (a nespolehlivy.. zvlast pak ParcelForce). Vypada to ze zatim uz jde vsechno po masle.. =) RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Frolda - 24.04.2013 Mele, Celestie se u Mid objednat dají, ale musíš k té pětistovce dát jednu nulu RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 24.04.2013 To ano, ale ja pouzivam jako doplnky Swarowski krystaly a zlato Hele ja kouknu na strih a provedeni, pokud by se seslo alespon tolik objednavek, ze bych si z nich mohla zaplatit sici stroj a latky, tak by i Celestie sla. Mozna ne za 500, ale kvuli jeji silene hrive a ocasu by to bylo kolem 700 kc. Tedy to je muj predbezny odhad. RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Melgarh - 26.04.2013 UPDATE: Jsem zmaten - ted mi prisel email ze balik s Lunami uz vazil aby zjistil kolik bude muset zaplatit za kuryra a uz jsem zaplatil za postovne v ramci Anglie takze asi v nasledujicim tydnu uz by mohli mysteriozni lide klepat u tebe na dvere, Midnight =) Jinak MyHermes ma ParcelShopy, coz doufam jsou tez mista odberu pokud clovek neni zastizen, v nasledujicich mistech v blizkosti: CROSSFIELD FILLING STATION Crosfield Street WA1 1UD PRANAY'S MINIMARKET 53-55 Haryngton Avenue, WA5 0AY Jinak koukam ze tez pokud nezastihnou nikoho doma tak to davaji k sousedum.. tak doufam ze mas dobre sousedy Takze z toho asi vypliva.. ze Luny uz jsou v Anglii RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Fun1k - 26.04.2013 Yaaay! RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 26.04.2013 Kua, k sousedum nedavat radeji. Z jedne strany ma obchod arab (ale ten vypada jako ferovy chlap, chodime k nemu nakupovat Kofolu ) a z druhe strany lidi neznam. No uvidime. No snad se trefi, kdyz budu doma a nebudu moc tvrde spat. Pristi tyden? ojojoj To mame zrovna psane prescasy, co jsou vyprodeje RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - ROBOJESTER_CZ - 27.04.2013 pokud nezastihnou nikoho doma tak to davaji k sousedum to znám k nám dávaj balíky určený pro školu ,máme dům hned vedle základky RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 30.04.2013 /informacni spam/ Luny jeste nedorazily. /konec informacniho spamu/ |