Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Zimni Karaoke) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Zimni Karaoke) (/Vlakno-Vyrobni-hnizdo-Celestia-Tour-Zimni-Karaoke) |
RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - MidnightShadow - 06.06.2013 Tak ja na kridla jeste o vikendu mrknu :p RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - MidnightShadow - 06.06.2013 Ale stejne... kazdy tu rve po originalite a potom? ... Pokud se vam slozena kridla nebudou libit i po uprave, tak na vas kaslu a vsichni budou mit klasicka roztazena. RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - Lenny Vampire - 06.06.2013 Mě se ta roztažená křídla líbí nejvíce.... RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - Cwossie - 07.06.2013 (06.06.2013, 20:09)MidnightShadow Napsal(a): Ale stejne... kazdy tu rve po originalite a potom? ... Kdybych si poručila, že chci plyšáka s pěti nohama, taky to bude originální. Ale není jisté, že to bude vypadat dobře. Hele, důvěřuju ti, že to zvládneš vyřešit ke spokojenosti všech. RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - MidnightShadow - 07.06.2013 Tak to teda dik RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - Mrak - 07.06.2013 Pokud mohu požádat taky o jednu celestii s odepínacím příslušenstvím (omlouvám se za opožděnou žádost, ale měl sem kaput počítač) RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - MidnightShadow - 07.06.2013 noooo, ok info je vsechno v prvnim prispevku Plysove křídla, Celestje od MidnightShadow - KRAJKHOUR - 07.06.2013 Dle mě má mít křídla akorát, což v mé představě je křídlem částečně zakryté CM. Většina, co šije Celestie, je dělá s roztaženýma křídlama. Mít svůj styl je dobré, ale skovávat za to svoji nedokonalost není dobrá vizitka. Platí to všeobecně, například bych mohl tvrdit, že to, jak píšu, je můj styl a nic na tom nehodlám měnit. Máš pravdu, že když by se Celestiiny roztažené křídla složily, byly by zhruba tak velké, jak jsi je ušila, možná ještě o trošku větší. To jsem zvědavý, co vymyslíš. Nevím proč, ale něco mně říkalo, že máš špatně udělaný střih křídel, a to tomu vůbec nerozumím. Na seriál bych se moc neohlížel, viz spoiler. Je vidět, že v seriálu jsou křídla pokaždé jinak. Zajímal by mě názor ostatních na správné rozměry Celestiiných křídel. P.S. Korekturu příspěvku provedl Anemonis RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - MidnightShadow - 07.06.2013 Bla bla bla... jsem rekla, ze se na ne o vikendu podivam. Taky musim chodit do prace a chci ve volnem case i neco jineho nez sedet nad latkou a sit. Momentalne se nimram s vyrobou oci, CM a doplnku, aby byly pripravene, az se mi sejde dost penez na material. Krajhkour: A prosim vysvetlit tuhle vetu -> "Mít svůj styl je dobré, ale skovávat za to svoji nedokonalost není dobrá vizitka." Nejak jsem ji nepochopila. Ti, co se jim neco nezda -> tak si objednejte Celdu jinde. Ja vas milerada skrtnu. A potom si zkuste udelat vlastni strih tak, aby z toho bylo neco koukatelneho a zarovem funkcne se nerozpadajiciho. A jeste za minimalni cenu. RE: Hromadna objednavka plysovych Celestii - Xin - 08.06.2013 Lidi nepřipadáte si trošku blbě? Midnight se tu pro vás snaží něco vyrobit a vy jí to zkritizujete a zadupete to do země? Chápu, že se vám třeba nelíbí sestřih křídel. Tak si objednejte roztažená křídla. Přeci jen chcete stažená? V poklidu si sedněte a napište smysluplný, neútočný comment popřípadě PMko Midnight. Nebo zrušte objednávku, nechte se omlátit Celestii s ukousnutou hlavičkou a dejte ruce pryč od tohohle topicu. @Midnight Tak už jsem se rozhodl. Mohl bych ještě po-upravit objednávku na Celestii s roztaženými křídly? Děkuji |