RE: Ohodnotte avatar nad vami - Space horse - 19.05.2012
Ondrahub : Neznášam Fanarty takže : 6/10
RE: Ohodnotte avatar nad vami - MrFreemanCz - 19.05.2012
Ondrahub: COOL ale taky se mi to zda divné 8/10
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Drakasin - 19.05.2012
(19.05.2012, 11:16)Brony dash Napsal(a): Ondrahub : Neznášam Fanarty takže : 6/10
Počkej, ty nesnášíš fanarty? Takže všechy obrázky, co tento fandom vyprodukuje, nesnášíš?
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Leslieshy - 19.05.2012
(19.05.2012, 11:16)Brony dash Napsal(a): Ondrahub : Neznášam Fanarty takže : 6/10
Soo... ty nesnášíš fanarty? Představ si nějakej nádhernej... úžasnej... dokonalej... coolovej... co já vím jakej... obrázek Dash, to jen kvůli tomu že to udělal fanoušek ho budeš nesnášet? o_o Snad všechny fanarty ne, nebo snad jo?
RE: Ohodnotte avatar nad vami - eseona - 19.05.2012
Abych pravdu řekla, tak bych Ondru zas tak moc neodsuzovala. Fanarty jsou často jen okopírování a přežvýkání už známého tématu a stylu, takové taky nemám ráda. (Jako cvičení to funguje perfektně, ale jako portfoliová tvorba moc ne.)
Ovšem pokud je do toho vnesený nějaký nápad, vtip nebo vlastní styl, tak proč ne Těchto případů je naštěstí taky dost
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Ondrahub - 19.05.2012
What in the tarnation is happening here? My avatar is not weird, it's SMASHING!
Ale jinak říct, že nesnášíš fan art takhle z fleku je takové divné, vzhledem k faktu, že fan art je docela důležitou součástí téhle komunity, a že kvalitního, originálního, vtipného a kdo ví ještě jakého fanartu je na internetu až až.
Navíc, máte hodnotit avatary, ne plodit sáhodlouhé diskuze na téma fanartů
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Máro - 19.05.2012
Omfg čo pri Celestii to je???
15/10
Je to tak retardované, že sa mi to páči
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Dumbass_CZ - 20.05.2012
Ondro, počkej, jak se ten jmenuje xD
Vím, že byl myslím tím ........ dobrodruhem, ale už nevím, jak se jmenoval.
A ještě v chicken stylu xD
12,5/10 za cool nápad autora xD
EDIT: Už jsem si vzpomněl. Nigel !!! xD
BTW: A našel jsem i pár dalších epických: http://208.85.144.97/memes/nigel-remix-x-feat-nigel-thornberry/photos xD
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Martin - 21.05.2012
Manďák: docela změna proti všem těm poníkům
eseona: tyhle ksichty mi v seriálu vždycky zvednou náladu (přímo žatva to bylo ve scéně "dresses!??!" v závěru druhé sezóny..
Ondrahub: animace dobrá, ale celkově nevím, co si mám myslet
(18.05.2012, 22:18)Manďák Napsal(a): Mě se u Martinova líbí ten nesmělý výraz... zřejmě submisivní pegas Jak submisivní pegas?
Je zvláštní, co to zmenšení dokáže.. Nejen, že by neměl mít nesmělý výraz (spíš takový šibalský), navíc to ještě není jen pegas.. No, co, že je malej.. ale nic tím rozhodně nenaznačuji.. (pokud jeho velikost souvisí s jeho silou, tak je to přesně tak, jak se cítím)..
(18.05.2012, 22:52)Blue Storm Napsal(a): Martin:Je krásný..Ale dám 8/10.
Pegas je ztělesněním odvahy,cti a hrdosti...
Myslíš hrdý jako před nebo po té, co ho Bellerofón zkrotil?
Ale ať to nejsou stereotypy.. Lvi bývají většinou také hrdí, silní a často zuřiví, ale to nevylušuje, aby byli jedinci, kteří jsou milujícími otci a dokonce nechají lvíčata žrát jako první..
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Space horse - 21.05.2012
(19.05.2012, 16:42)Drakasin Napsal(a): (19.05.2012, 11:16)Brony dash Napsal(a): Ondrahub : Neznášam Fanarty takže : 6/10
Počkej, ty nesnášíš fanarty? Takže všechy obrázky, co tento fandom vyprodukuje, nesnášíš?
no niektoé fanarty sú super! A niektoré naopak! Tak preto som dala nie polovičku z 10 ale viac!
|