Ako MLP ovlypnilo váš život? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Ako MLP ovlypnilo váš život? (/Vlakno-Ako-MLP-ovlypnilo-vas-zivot) |
RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Timeout22 - 20.10.2013 MLP ma ani nezmenilo, iba mi potvrdilo, že nie všetko je tak ako sa na prvý pohľad zdá a broníci mi ukázali, že sa netreba hanbiť za to čo ste, ale ukázať to svetu a shrdosťou Seriál, ktorý mal pôvodne byť pre malé dievčatá ma nesmierne pobavil a a stále ma pobaví, hlavné keď vidím moje obľúbené postavy na obrazovke RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Mr.Tony 22 - 21.10.2013 No ovlivnilo mě to asi jen v tom že sem se stal tolerantnějším ale jinak asi nijak... Ale na druhou stranu mi tato stránka a lidé na ní ukázali že není proč se stydět za to že se mi líbí MLP (Vím je to napsané něco podobného nad mýt příspěvkem ale musím to taky napsat... ) Naopak je někdy k popukání vidět některé lidi a jejich výrazy jak zjistí že se dívám na MLP RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - houpe - 25.10.2013 Koukám na MLP teprv tak měsíc ale připadá mí že se život hodně mění. Jsem od tý doby pořád totálně vysmátej a to i v práci která mě předtim štvala Žasnu co pár barevných poníků dokáže s lidma udělat Hlavně to okolí bronies ja na to občas reaguje Taky mi připadá že místní komunita je neuvěřitelně kreativní. Nějak se to na mě přenáší páč už jsem si i kreslil poníky podle návodu z YT přitom já si nikdy nic v životě předtim nenakreslil. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - kluknawa235 - 26.10.2013 no tak neviem to ani popísať či my zlepšilo zivot alebo nie, no kvôli MLP, som začal pracovať v adobe after, či corel video studio, a trosku sa hrajkam zo zvukom. predtim som robil iba jednu vec, no odkedy pozeram MLP tak som zistil ze mozem toho preseba či pre kamosov spraviť viac RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Hotsteppa - 26.10.2013 (11.09.2013, 13:55)cpy Napsal(a): citim sa ako zen cookie To si zapamätám, znie to skvelo Ale k topicu: MLP mi umožnilo brať menší ohľad na posmešné a urážlivé názory iných, stal som sa akoby odolnejší. Taktiež mám lepšiu náladu a som aj menej sarkastický (hoci ešte stále som) Takisto mi dalo určitý pocit stability a miesto, kam sa môžem vrátiť, keďže som po určitých nepríjemných skúsenostiach dosť zmenil názor na niektorých ľudí v reáli a dávam si väčší pozor. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Elinka - 06.11.2013 Asi niako :/ RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Alexandros - 11.11.2013 Mně MLP ovlivnilo život docela hodně. Každý den jsem vysmátý jako kdybych byl zkouřený (v tom dobrém slova smyslu) a dále jsem více kolektivnější. Negativní vliv to na mě mělo bohužel také. Teď si musím dávat velký pozor abych se neprořekl s poníky. Pohybuji se totiž mezi lidmi kteří by to asi nevzali jako normální věc. No každopádně toho že jsem Brony nelituji. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - PonyfikatorJOE - 19.12.2013 Poslední dobou jsem milejší, hodnější a méně stresovaný RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - DayzderCZ - 19.12.2013 Mě My Little Pony ovlivnilo opravdu hodně .Od té doby co to sleduju jsem se určitě změnil k lepšímu a začal jsem poslouchat písničky,což jsem nikdy předtím moc nedělal(MLP písničky), kupuju teď i MLP figurky, plakáty, oblečení...s tím oblečením samozřejmě v rozumné míře a celkově se na některé věci koukám jinýma očima.Určitě jsem se i naučil nědělat si takové starosti s tím, co si o mě lidi myslí, protože lidí co si z bronies dělají srandu je až až. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - TockyGade - 14.01.2014 jako celkem dost a mam už lepší život |