RE: Máš BAN !! - LEGION_1 - 19.05.2015
Máš ban za rebelovanie.
RE: Máš BAN !! - BatygameCZ - 19.05.2015
REBEL VOLE! PROBLÉM VOLE?! ANI SE NEDRŽÍM TÉMATU VOLE!
Máš ban za Caps Lock.
RE: Máš BAN !! - BatygameCZ - 19.05.2015
NEMÁM VOLE! BAN VOLE!
Máš ban za rozčuľovanie sa.
RE: Máš BAN !! - Rainboom - 19.05.2015
Máš BAN pretože som dneska šiel po ulici, to by bolo ešte v poriadku, zraz predo mnou semafor hej? Veď v pohode, ten začal svietiť na červenú, to by ešte bolo v poriadku ale zrazu išli autá... Som nevedel čo som mal robiť, stál som v strede prechodu. Jedno auto ma zrazilo, išlo asi 63km/h podľa vzduchu ktorý som cítil keď šlo, tak som mal zlomené nohy, prišla po mňa záchranka. Zobrali ma do nemocnice a tam som ležal, lekári mi povedali že mám zlomené nohy. To ma naštvalo. Začal som hrýzť periny a museli ma upokojiť, povedali že tu je wifi... Tak som sa chcel pripojiť a mobil mi sekal, tak som zapol AVG a našlo mi to 26 vírusov. Keď sa po troch hodinách prečistil tak som išiel na wifi a signál bol slabý, tak som sa naštval, išiel domov a naťahal si do nemocnice kábel a vlastnú wifinu. Spomenul som si na vás a vidím že si tu bol nado mnou, zato máš BAN.
RE: Máš BAN !! - MrKafr - 19.05.2015
Jak jsem dneska skončil ve škole, tak jsem šel do hospody. Bylo tam prázdno, tak jsem si zapálil. Chvilku jsem tam seděl, popíjel pivečko, pokuřoval a najednou "blaf" a stůl začal hořet... Tak si říkám co dělat, tak jsem vzal to pivo a vylil ho do ohně. Pak jsem si uvědomil, kolik to pivo stálo a jak bylo dobre, tak jsem tam jen stál a přemýšlel. Pak jsem si řekl, že s tím stejně nic neudělám, tak jsem odešel. Ale, vidím, že to nikoho nezajímá, tak má ten faggot nade mnou ban...
RE: Máš BAN !! - AleXan - 19.05.2015
Máš ban a pozdravenie!
Odoslané z Equestrie.
RE: Máš BAN !! - Rainboom - 20.05.2015
Práve píšem z nemocnice... Zistil som, že som tomu faggotovi čo ma zrazil, ani nerozbil svetlo, to by mi ani tak nevadilo. No potom mi zavolala polícia že je proti mne vydaná žaloba... V aute totižto bola feministka, a tým že som sa jej dotkol auta som ju znásilnil cez ventiláciu... Ja že čo toto má byť? Súdne konanie bude za 5 dní bo je to urgentné vyriešiť toto, rodičia sú preč, jak sa mám ja so zlomenými nohami dostaviť na súd? Na dovolenke dade sú, ani nevedia že som v nemocnici. Keď som hrýzol periny tak ma nenechali v tom, nerozprávam sa s doktormi teraz. Dokonca som zistil že tu musím do bufetu chodiť, na vozíčku... Toto je ešte komunistická nemocnica, bojím sa ísť výťahmi. Tak som išiel do bufetu dole schodami a spadol som na vozíčku, preto máš BAN.
RE: Máš BAN !! - AleXan - 20.05.2015
Máš ban lebo nebudem toto akceptovať.
Odoslané z Equestrie.
|