RE: Máš BAN !! - Rainboom - 20.05.2015
A tak toto už fakt neviem, 11 minút som tu ležal dokým mi niekto pomohol, povedal som že by som rád šiel do bufetu. Oni že v pohode, že ma odvezú, a tak ma tlačili a zrazu pri výťahu sme, no toto nie. Prosil som aby ma tam neviezli že to zle dopadne, a oni že nié, v pohode bude, tak som sa odrazil od steny a išiel rýchlo na izbu že mňa tam nedostanú... Snažil som sa potom tajne znova preplížiť dole a zase som spadol... Teraz tu len tak ležím a píšem tak zato máš BAN
RE: Máš BAN !! - AleXan - 20.05.2015
Máš ban za divný avatar.
Odoslané z Equestrie.
RE: Máš BAN !! - Jerry Heartlead - 20.05.2015
Máš ban, pretože nemáš ban...
RE: Máš BAN !! - Rainboom - 20.05.2015
Neviem či toto je aj možné, po chvíli jak som tam ležal už som povedal že kašlem na to. A tak som sa začal plaziť dole schodami. Bolo to celkom ťažké a bolestivé ale už som bol hladný a musel som to spraviť, to som bol na 4. poschodí, a tak sa pomaly plazím dolu, keď zrazu vidím na schodoch protišmykové pásky, to ešte len driapalo, cez to som sa dostal, brucho už krvavé z tých drážok... Ešte som mal tri poschodia... Keď som sa konečne dostal dole, tak som nevedel kde je bufet, pozeral som sa po šípkach... Tak sa konečne dostanem k bufetu, objednám si šalát... A šalát vypadal ako kúsky kuraťa pod ktorými je šalátový list... Tradičný dneskajší šalát... Tak čo, už som to zjedol, boli tam aj vajcia, o pár hodín mi je zle, zistím že mám z nich salmonelu... Teraz ležím na izbe, že mám grcať do lavóra podomnou a plienky mám, normálne ako hydrant som tu... Preto máš BAN.
RE: Máš BAN !! - LEGION_1 - 20.05.2015
Máš ban za siahodlhý príspevok.
RE: Máš BAN !! - AleXan - 20.05.2015
Máš ban lebo si vyšiel.
RE: Máš BAN !! - ThreeTeens - 20.05.2015
Máš BAN za kralování v Offtopicu
RE: Máš BAN !! - Jerry Heartlead - 20.05.2015
Máš ban, pretože ten sloh o pár postov dozadu sa mi nechce čítať...
RE: Máš BAN !! - ThreeTeens - 20.05.2015
Máš BAN, protože je středa.
RE: Máš BAN !! - Draimisko - 20.05.2015
Ban lebo tohle vlákno dávno ztratilo smysl (づ ̄ ³ ̄)づ
[spoiler: a sory za upřímnost]
|