Ako MLP ovlypnilo váš život? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Ako MLP ovlypnilo váš život? (/Vlakno-Ako-MLP-ovlypnilo-vas-zivot) |
RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - MichaltheMLPfan - 21.02.2014 Pred rokom som nemôhol pochopiť kto to môže pozerať ale potom som narazil na Smusove paródie a začali ma celkom baviť.Teraz keď som začal pozerať originály som viacmenej pozitívne naladený a z nejakého dôvodu sa mi začalo v škole dariť aj sa chovám kľudnejšie a múdrejšie ako predtým... ale najviac sa bojím toho že kamoši zistia že pozerám MLP :3 to bude v škole horor. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - ozzacek - 21.02.2014 ^vím, že se to lehce řekne, ale neboj se toho. O mě to tak nějak všichni vědí (placky s Pinkie jsou trochu nápadné ) Je to vážně super pocit, když se s tebou lidi baví i přesto, že jsi "divnej". Mě osobně se život za poslední dva roky změnil o 180°, ale nejsem si jistá, jestli MLP byl prvotní impulz nebo až projev té změny. Když jsem seriál začala sledovat, měla jsem nejradši Fluttershy, protože mi byla nejpodobnější. Dneska mi i cizí lidi říkají že jsem hyperaktivní, šílená, pořád pozitivní a střašně ukecaná . A nikdy jsem nebyla šťastnější RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - MichaltheMLPfan - 23.02.2014 Hmmm skusím to...ale zatiaľ som sa zdôveril len môjmu BF ale ukázalo sa že to tiež pozerá.A v škole sú daktorí spolužiaci riadne svine a perverzné prasca a najviac sa bojím že by si zo mňa začali znova vtipkovať. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - jakubik25 - 23.02.2014 Já jsem se na MLP začal dívat se ségrou(jsou jí 3 roky a já jsem takový rodinny download server, takže jsem stáhl a musel jsem jí to pustit přes noťas). Pak se mi to začalo líbit, stahoval jsem další série(tentokrát pro sebe ) a přitom jsem si říkal, jakej jsem divnej, že se mi to líbí. O tom, jak jsem se připojil k fóru(trochu OT): Re: Ako MLP ovlypnilo váš život? - DannyTV - 16.03.2014 Kdyz jsem zacal sledovat MLP mel jsem nejradsi Pinkie pie. Od te doby utekly dva roky a ja jsem zacal mluvit strasne rychle a taky jsem si porad zpival. V teto dobe mi zacaly chutnat jablka. Je to divne, ale je to pravda. MLP mi ovlinil zivot. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Aaron - 20.03.2014 Sebralo mi veškerý reálný život . Ne, ještě nějak žiju, ale bez poníků bych nepřežil. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Kiminekcz - 21.03.2014 zlepšilo mi to angličtinu a psychiku RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Music pie - 11.04.2014 Som viac uvoľnený, nereagujem na veci agresívne a... menej pesimistický RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Decimus - 11.04.2014 Dnes jsem pochopil, proč je přátelství magické :33 Díky Lauren Faust, že tento seriál vytvořila a díky poníkům, že mi pomohli pochopit magii přátelství RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - RilanaSiz - 20.05.2014 Dostává mne to ze špatné nálady a vnímám svět trochu jinak... Jsem za ten seriál opravdu vděčná |