Chtěli byste žít v Equestrii? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Chtěli byste žít v Equestrii? (/Vlakno-Chteli-byste-zit-v-Equestrii) |
RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Zeus^^ - 23.06.2013 Jo ale rozhodně jako moje oc -tedy jako poník. né jako člověk určitě bych si rozuměla s dashie RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Azuliana - 29.06.2013 Seriously? NO! Let me get this straight... Vládce je troll, který si svou několikatisíciletou nudu zkracuje tím, že v povzdálí sleduje katastrofy, kterými prochází její "milovaní" poddaní, aniž by hnula kopytem. Druhý vládce vylézá jen v noci, takže 90% obyvatelstva ani neví, jak vypadá. Město, ve kterém se žije, je pod útokem častěji než velitelství Al-quaidy v Iráku. Les za městem je díky svým obyvatelům nebezpečnější než poušť v Austrálii. Soukromé majetky jsou neustále ničeny (Applovic stodola je zničena do základů nejméně třikrát). Poníci jsou ... prostě mean. Apple Bloom se za její "blank flank" smějí i dospělí (Call of the Cutie), Fluttershy všichni zneužívají, protože je předložka, takže se nebude bránit (Putting your hoof down), poníci se navzájem mlátí a jinak si ubližují. Friendship is magic my ass PS: RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Cifra - 29.06.2013 (29.06.2013, 16:59)Azuliana Napsal(a): Město, ve kterém se žije, je pod útokem častěji než velitelství Al-quaidy v Iráku. Tohle mě seriózně pobavilo RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Azuliana - 29.06.2013 CifraCZ: ještě řekni, že ne na Canterlot se zaútočilo jednou, ale Ponyville je v ohrožení pořád... a tam, že bych měla bydlet? Ne, díky, raději někde, kde je bezpečněji, třeba na Chánov RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Cifra - 29.06.2013 Tak samozřejmě, že je to pravda, jen mě pobavilo to přirovnání RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - illindor - 30.06.2013 Po týdnu střídání bydlení u poníků: Twilight: ''Ne, Twi, ještě nemám hotový ten seznam věcí na zahradní párty.'' ''Ne, ještě jsem nedočetl magii pro začátečníky.'' ''Teče mi mozek z uší. Vařící.'' Fluttershy: ''Au, pusť mě ty potvoro.'' ''Moje postel není kočičí záchod!'' ''Ten kousanec mi začíná hnisat.'' Rainbowdash: ''Hech...zpomal..trochu..'' ''Nesnáším výšky!'' *Glecht* ''Opatrně s tím bouřkovým mrakem...'' *GZZZT* Rarity: ''Jau, sakra, uklízej si ten jehelníček.'' ''Přišil jsem si prsty ke koberci.'' ''Ta umytá podlaha je hrozně kluzkááááá....!'' Applejack: ''Ta mrcha mě chce udřít.'' ''Tvůj osmý bratránek se jmenuje Apple Bread nebo Apple Slice? ''Zítra se hlásím do trestního pracovního tábora. Tam si konečně odpočinu.'' Pinkie: ''Pinkie drž hubu. Drž hubu. Drž. Hubu. Drž. Hubu. Drž. Hubu.'' ''Copak ona vůbec nikdy nespí?'' ''...@_@...'' Luna: ''Nelez mi do snů.'' ''V noci nevidím na ces...'' *KŘACH* ''Jak můžeš žít na Měsíci když tu není vzduchhhh...'' x_x RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Nat - 06.07.2013 Ne nechcu RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Mr.LaLike - 06.07.2013 (30.06.2013, 20:25)illindor Napsal(a): Tak nějak (29.06.2013, 19:01)Azuliana Napsal(a): třeba na Chánov Tam by ten barák za chvíli nebyl xD RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Selendra - 11.07.2013 Illindor to pěkně vystihl, a i Azu Mě by se to spíše líbilo v Canterlotu ale lepší je stejně se dívat na ně jen jako na seriál, i když takovýho poníka bych klidně brala, mohli by to být skvělí kamarádi RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Azuliana - 11.07.2013 Bylo to myšleno hodně s nadsázkou a hodně věcí, co jsem uvedla jsou prostě "plot devices". Ale když se na to podíváte, tak Equestria není takový pastelový ráj, jak je prezentováno |