My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play (/Vlakno-My-Little-Pony-zberatelske-karty-od-Enter-Play) |
RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - Tom0147 - 23.02.2013 Promiň za pozdní odpověď. 70 ani 72 bohužel nevedu. Kdyby si náhodou v Americe sehnal nějakou z těch co mi chybí, budeš na mě prosím myslet? RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - JanoS - 23.02.2013 Je tady jeden typ co prodava commony za $1, coz mi prijde moc, pak jeste jeden ktery je ma myslim levneji ale nevim uz jak moc. Tak napis kolik jsi ochotny dat za 1 kartu... RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - Tom0147 - 24.02.2013 Tak dohromady cca do dvou stovek. Dík RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - JanoS - 05.03.2013 Tom -- sehnal jsem ti vetsinu toho co jsi chtel, ted to ale nemam u sebe, takze ocekavej ze zasilkou jeste i par karticek... RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - Tom0147 - 05.03.2013 Dík moc! RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - JanoS - 05.03.2013 (18.02.2013, 23:35)Tom0147 Napsal(a): Aktuálně sháním (chci si doplnit sbírku ): Posilam ti 13,14,48,53,54,58,60. RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - Maratonec - 11.03.2013 Dle vašeho rozhovoru, je asi zbytečné se ptát, zda jsou kartičky dostupné i v ČR, že? RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - BlaX - 14.03.2013 Přesně. Karty u nás dostupné nejsou (i když jsem dneska objevil eshop kde prodávají jeden balíček za 60,-). Vůbec jsem zjistil že je problém je sehnat, a když už jsem našel eshop ochotnej to sem poslat (enterplay to nesmí prodávat mimo USA) tak by poštovný vyšlo na min. polovinu ceny. Vzhledem k tomu že to nechci objednávat po kusech, ale po krabicích (...) tak bych musel ještě zaplatit 20% daň a na to už se fakt můžu vykašlat... RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - JanoS - 14.03.2013 Jedine karty co jsou v CR jsem dovezl ja. Asi 20 kusu maji momentalne v www.fanbase.cz za tech 60 Kc. Asi 10 kusu mam ja doma a nabizim je za 50 Kc. Mam doma jeste jednu plechovku s 6 balicky a Twilight promem. Za par tydnu vychazi druha sada, a na 80% ji budu objednavat. Cena bude max. 50 Kc za balicek a 1500 za krabici. Takze pokud ma nekdo zajem, je nejvyssi cas si predobjednat. Az objednam tak dalsi budou za 50 a 1500. Jen predobjednavky maji sanci na nizsi ceny. Zatim to odhaduju na 45 za kus, ale nechci slibovat. RE: My Little Pony zberatelske karty od Enter-Play - JanoS - 22.04.2013 OK, Tak ted jdu sbirat predobjednavky karticek MLP - II. sada. Cena bude 45-50 Kc za jeden balicek, to same *30 za cely box. Karticky budou v lete v Chotebori. Cena bez predobjednani bude o 10% vyssi. Predobjednani vetsiho mnozstvi by melo obsahovat platbu predem na ucet. (vic nez 4 balicky) Taky se da objednat treba Derpy kufrik s kartickami a tak. Prvni serii objednavat nebudu, protoze mam jeste pres 30 balicku neprodanejch. Objednavky poprosim pres soukromou zpravu. Uzavirka rekneme konec dubna. |