![]() |
BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Zahraniční srazy (https://bronies.cz/Forum-Zahranicni-srazy--71) +---- Téma: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! (/Vlakno-BronyDays-2013-Draw-me-like-one-of-your-French-cons) |
RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Sójový lecitin - 12.07.2013 1500,- a za lístek není tak špatný... uvidíme v říjnu RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Tom0147 - 14.07.2013 Jen taková čístě technická. 18 mi bude tři dny po konci BronyDays. Když sem jim psal na FB tak mi bylo řečeno, že to můžu vyřešit takle: ![]() Viďte že mi to někdo podepíšete? ![]() RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - pidi - 14.07.2013 WHEE! Pojďme to řešit! Trochu jsem se hrabal v letenkách. Počítal jsem (zatím):
![]() Tzn. 3473,- za zpáteční letenku s půlzavazadlem ![]() Jinak proč je odlet ve čtvrtek v noci a návrat v pondělí večer? Já a Jamis bychom si rádi jeden z těch dnů prošli město. Samozřejmě to není dogmatický požadavek na kterém je třeba trvat, ale let ve čtvrtek večer je o 800Kč/os levnější. Další 300Kč/os by sa dalo ušetřit odletem až v úterý... Hlavně ale očekávám že vznikne nějaká afterparty/preparty, tak je fajn mít den z každé strany ![]() Kdo ještě nevíte a měli byste zájem jet. Vstupné na CON 1275,- + Letenka 3475,- + ubytování 4x cca. 525 = 6850,- Plus něco doprava na místě, něco projíte... Já počítám s 8000 - 10000Kč za 4dny RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Melgarh - 14.07.2013 @Pidi: jj easyjet asi vyjde nejlip momentalne. Ohledne hotelu akorat to je 4x cca 600 (ctvrtek>patek patek>sobota sobota>nedele nedele>pondeli 12:00 check out) Nasel jsem hotel relativne blizko, zhruba 6 minut chuze, 450 metru. Jedna se o oblibeny hotelovy retezec - IBIS. Noc by vysla zhruba na 525Kc coz je relativne dobre na Pariz si myslim =) Room type Conditions Price for 4 nights No. rooms Reservation Standard Room with 1 Double Bed and 1 Single Bed Air Conditioning Flat-screen TV Prices are per room for 4 nights Included: 7 % VAT . Not included: EUR 0.75 city tax per person per night. • FREE cancellation, pay when you stay • Breakfast CZK 154.59 CZK 6,287.42 ibis budget Paris Porte de Montreuil 278-280, Rue de Paris, 93100 Montreui Link (nevim jestli bude fungovat ale): Tze Linkzor! Ma jednu normalni a jednu dvojtou postel coz celkem jde. Kolik by nas tedy teoreticky bylo na BronyDays? Plus ja jsem tez pro jeden extra den, aspon budu moci navstivit sve zname v Parizi ![]() Skoda akorat ze ctvrtek priletame tak pozde.. RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - pidi - 14.07.2013 Aj, nějak jsem nezapočítal ten první den (opraveno, díky) ![]() Jinak za tyhle peníze taky myslím že super, i tu snídani bych zvážil. Pokud je to formou švédských stolů, může se člověk napakovat na celý den (ono na conech stejně není čas jíst ![]() Nevím jak to funguje, ale pokud je možnost stejně jako v YouthHotelu na Gala nechat v den odhlášení bágly někde na recepci, tak by to bylo úplně awesome. Protože bychom taky mohli ještě nějakou tu procházku stihnout. RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - CrystalShine - 14.07.2013 U Celestie, už vidím jak tam hrneš jídlo ze švédskýho stolu do igelitky jako typickej českej turista ![]() RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - pidi - 14.07.2013 Point taken. No že bych to odnášel po kilech, to zas ne... ...ale když je možnost vzít si nějaký ekvivalent dvou rohlíků s sebou, tak to opravdu dělám i dneska. Nadruhou stranu, je pravda že jsem nikdy nejel do zahraničí bez jídla. Jako děti jsme jezdili vlakem až na Sicílii (60-70hodin) a opravdu měl každý na zádech kila paštik, masovek a sojových suků... Na místě jsme kupovali jen těstoviny a tak 2x za dovolenou dostali zmrzlinu. Voda tekla na nádražích... Trochu pořád nemůžu uvěřit že v jednom roce 2x poletím letadlem ![]() RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Melgarh - 14.07.2013 (14.07.2013, 17:42)pidi Napsal(a): Aj, nějak jsem nezapočítal ten první den (opraveno, díky) Ve vsech hotelech co jsem kdy byl je tato moznost, nekde na to maji i specializovane mistnosti se zamkem, jinde ti reknou at to proste hodis do relax zony (napr. ted naposledy na Corfu ve 4* hotelu.. docela WTF) ale podrzej to tam. Hlavne si vzit cestovni zavazadlo ssebou a vzdy mit u sebe pas+zalozni pas (obcanku) a to same s kartami platebnimi pro pripad provaru. Jinak s tim litanim.. po 250+ letovych hodinach jsem si ted uzil svoji vlastni prvni zdravotni nouzi ![]() Jinak vedle toho hotelu je McDonalds a jine nestravitelne obcerstveni ale take Carrefour, takze cerstvy ovoce, zel, zraso maso sadlo laso atd.. Kdy budete mit moznost (financni) zacit bookovat letenky/hotel/vstupenky? A kdo vubec tedy ma chut jet krom Pidiho a Jamise, jeste nejaci dalsi "dobrovolnici"? ![]() RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Honzdir - 14.07.2013 @Melgarh: Ad poslední bod: Já bych určitě taky chtěl jet, ale zda pojedu se odvíjí od toho, jestli na srpen seženu brigádu a bohužel ještě nic nemám ![]() RE: BronyDays 2013 - Draw me like one of your French cons! - Tom0147 - 14.07.2013 Já jsem schopen letenky/vstupenky/hotel zaplatit víceméně hned. (Za předpokladu, že tento měsíc stačí úhrada všeho do cca 6k) Jen furt nevim jakou variantu vstupenky koupit ![]() |