Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
RE: Poníci ve snech - Leslieshy - 30.01.2012 (30.01.2012, 08:26)Martin Napsal(a): Tak tu mám další 2 přírůstky.. nevím, proč zrovna o víkendu, protože jediní ponícui, které jsem během týdne viděl, jsou chyby druhé sezóny. Možná je to tím, že jsem chodil velmi pozdě spát (ve tři ráno, normálně chodím tak v deset.. večer .To jsou teda sny RE: Poníci ve snech - Terok - 31.01.2012 (30.01.2012, 08:26)Martin Napsal(a): Tak tu mám další 2 přírůstky.. ............ Obdivuji tu detailnost RE: Poníci ve snech - Martin - 31.01.2012 (31.01.2012, 15:00)Terok Napsal(a):(30.01.2012, 08:26)Martin Napsal(a): Tak tu mám další 2 přírůstky.. ............Obdivuji tu detailnost Spíš dočasně lepší paměť.. Nikomu se určitě nezdají sny na bílém pozadí s nevybarvenými postavičkami RE: Poníci ve snech - Quint-t-W - 11.02.2012 Další mírná narážka: Pohyboval jsem se po nějaké vesnici. Připadala mi taková izolovaná, jako kdyby se v ní děly nepřirozené věci. Vůbec mi ta atmosféra připomínala epizody ze seriálu Doctor Who. Každopádně, u jednoho chlápka (nevím, co to bylo za podnik, snad hostinec), byly vystaveny MLP figurky. Celkem asi 7, z toho určitě dvakrát Fluttershy, jen jednou ostříhaná nakrátko. RE: Poníci ve snech - Zmok - 11.02.2012 Já byl jednou v aréně a bojoval s pony samurajema s katanou v ruce RE: Poníci ve snech - Klofkac - 17.02.2012 Na gymplu byl simulátor ze startreku a udělal jsem si do něj naprogramoval mlp simulaci (byl jsem za fluttershy).. @.@ RE: Poníci ve snech - Dumbass_CZ - 17.02.2012 Co se stane,když si za 1 den pustíte Avatara,SAW a několik dílů MLP ??? - Nějak jsem se ocitl v EQ,ani nevím jak. Nějak jsem se s poníkama spřátelil (zdálo se mi to asi před 4 dny,tudíš už si toho moc nepamatuji ) a nějak mě proměnily na pegase,a pak jsem pořád lítal ..... A když jsem se (Pořád v tom snu) probudil z spánkospánku (spánek v spánku) ,byl jsem v nějakém opušteném hradě,a předemnou byl TV,ze kterého na mě mluvila Pinkamena ! Za mnou byl jakýsi stroj s pilami,a váhou. A abych se zachráli,musel jsem si nechat uříznout celej ohon a hřívu ! PS: Už nikdy si nebudu po MLP večer pouštět SAW ! Už nikdy ! RE: Poníci ve snech - Máro - 18.02.2012 MLP a SAW velice zaujímavá kombinácia... RE: Poníci ve snech - Dumbass_CZ - 18.02.2012 (18.02.2012, 00:54)Máro Napsal(a): MLP a SAW velice zaujímavá kombinácia... A už nikdy jindy (doufám) ! RE: Poníci ve snech - !Lejmer - 18.02.2012 Lejmer marks this as a good read thread zaujimave co citam, hned som pomyslel ze musim skusit to s lucidnymi snami. taktiez musim skusit regulovanie spanku na kratsie intervaly na frekventnejsie sny. edit: najskor som nemohol zaspat lebo som stale rozmyslal o snoch a potom ked som konecne zaspal, tak sa mi snivalo ze som cital nejaku knihu a zacala ma biť fluttershy...dafuq... zaujimave je ze ja som nikdy som nevidel obraz svojho sna. Mam na druhy den iba vzpomienky co sa stalo |