Bronies.cz
Trička CZ/SK bronies - objednávka - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony)
+--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP)
+--- Téma: Trička CZ/SK bronies - objednávka (/Vlakno-Tricka-CZ-SK-bronies-objednavka)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - oldking - 08.07.2013

Prosím o tričko co bude mít velikost S a na pánské 1 ks a předání bud na DDR.

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Yoshimitsu - 08.07.2013

Asi začnu z něčeho šetřit :3

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Xeelee - 09.07.2013

Chtěl by někdo takovýhle tričko? Ajsmug

Font a jeho barva i úprava se daj případně změnit. Tisknout by šlo na světlý barvy kromě těch použitejch v obrázku.

[Obrázek: attachment.php?aid=2604]

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - beruskovova - 12.07.2013

(11.07.2013, 11:39)wolfrin Napsal(a): fajné, ale tu stránku bych dal na záda pod CZ/SK Bronies, pokud už je to finální verze, tak se toho nevšímej
dam ti sem, jak to myslím

Pro lepší přesnost rozklikni

ten motiv jsem si z náhledu představovala spíš menší na levém prsu, takhle přes celé tričko bych to nechtěla, jinak je to hezké Twilightsmile

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Xeelee - 12.07.2013

Jo, na levém prsu by CZ/SK cutie mark vypadal dobře. Nebo by se dal umístit na hrudník. Nejspíš i s textem.

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Cocodrillo - 12.07.2013

1x pánské černé, velikost S ;3.
Předání na Brněnském sraze pokud by to bylo možné, jestli se to do té doby nenashromáždí (jakože ne), tak nejspíš balík (není to na 100%, je možný, že do té doby objevím na nějaké pražské akci, upřesním až to bude aktuální.)
Kdyby někdo chtěl tabulku velikostí, tady je http://www.fruitoftheloom.unas.cz/informace/velikostni-tabulka/tricka/

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 12.07.2013

Xeelee prosím na jiná trička založ jiný thread - tohle je jen o jednom vzoru, protože se objednávají hromadně (a proto stojí 200,- a ne 450,-), tak ať v tom nemáme bordel... Když by se našlo alespoň 30 zájemců o jeden motiv, klidně to zařídím, ale aktuálně řeším tyhle.

Strávil jsem jako další bronies 9 dní na Festivalu Fantazie, takže zájemci o tričko doplněni do prvního příspěvku až teď - kdybych na někoho zapomenul, prosím napište.

(01.07.2013, 23:45)woren Napsal(a): ja bych prave chtel to obyčejný tričko bronies , ale jestli by to šlo tak bych chtel na zadni stranu trička napis šlo by to ??

V rámci téhle objednávky to nepůjde - tisk bude probíhat ve velkém a není možné dělat úpravy motivu pro jedno, nebo dvě trička. Tričko podle představ se dá udělat na zakázku jedno, ale u téhle firmy bohužel ne. Nicméně trička o nákladu jeden kus už se tu řešila - odkaz + doplněno najdeš ve FAQ v prvním příspěvku.

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - wolfrin - 13.07.2013

Jamisi, nebyla by v jiné barvě než v černé, protože v létě se mi moc nechce nostit černá.

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Xeelee - 13.07.2013

Jamisi, já počítám s tím, že tyhle by se taky objednaly hromadně, když se najde dost zájemců.

Mohl by někdo z moderátorů rozdělit vlákno?

Mně je vedro i v zimě a hodně se potím, takže v černém tričku bych v létě rozhodně nepřežil.

RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 13.07.2013

(13.07.2013, 10:26)wolfrin Napsal(a): Jamisi, nebyla by v jiné barvě než v černé, protože v létě se mi moc nechce nostit černá.

Lidi, čtete vůbec ten první příspěvek? Přesně na tuhle otázku je tam odpověď:

Citace:Q: Je možné zvolit si konkrétní barvu trička?
A: Ano, nicméně nelze volit barvy obsažené v logu (bílá, modrá, červená) - nátisk pak nevypadá hezky, protože splývá s barvou pozadí. (...)

Takže je klidně možné vzít si žluté/oranžové/fialové... jen se vyhněte barvám obsaženým v logu. Barev a střihů mají na výběr víc než dost.

(13.07.2013, 10:53)Xeelee Napsal(a): Jamisi, já počítám s tím, že tyhle by se taky objednaly hromadně, když se najde dost zájemců.

Mně je vedro i v zimě a hodně se potím, takže v černém tričku bych v létě rozhodně nepřežil.

Pokud se najde dost zájemců, jistě - ale když zamícháme dvě odlišné objednávky do jednoho vlákna, bude z toho akorát zmatek.

Taky se potím a hodně, takže tenhle problém chápu, nicméně jestli budeme chtít trička s barvou, která je v logu obsažená, je potřeba na to vytvořit novou šablonu, protože ta stávající se nedá použít tzn. to může být klidně další objednávka, pokud se najde dost zájemců (minimálně 30).